نتانیاهو: ترامپ بزرگ‌ترین دوستی است که در کاخ سفید داشته‌ایم! انصارالله یمن: طرح ترامپ قابل اجرا نیست بررسی دلایل گران شدن قیمت گوشت در مجلس جزئیات طرح ۲۰ بندی ترامپ برای پایان دادن به جنگ غزه منتشر شد قطر از تعهد نتانیاهو برای عدم تکرار حمله به دوحه خبر داد عراقچی با دبیرکل سازمان ملل دیدار و گفت‌و‌گو کرد (۷ مهر ۱۴۰۴) عذرخواهی نتانیاهو از قطر صدای وزاری اسرائیلی را درآورد هشدار ترکی فیصل به کشورهای حاشیه خلیج فارس: نباید به اسرائیل اجازه آزادی عمل داد کره‌شمالی: هرگز برنامه هسته‌ای را کنار نمی‌گذاریم پزشکیان: ما به‌دنبال سلاح هسته‌ای نبودیم و نیستیم ۲۰۰ هزار اسرائیلی فراری از جنگ ۱۲ روزه هنوز به منازل خود برنگشتند اعلام آمادگی حماس برای آزادی اسرای اسرائیلی و پایان جنگ رسانه آمریکایی: نتانیاهو از امیر قطر برای حمله هوایی به دوحه عذرخواهی کرد بزرگترین فراخوان نظامی از سوی پوتین اعلام شد دیدار ترامپ و نتانیاهو برای گفت‌و‌گو درباره آتش‌بس در غزه برگزار شد + فیلم (۷ مهر ۱۴۰۴) عملیات مقاومت فلسطین در نوار غزه | اسرائیل ضربه سخت امنیتی خورد + فیلم (۷ مهر ۱۴۰۴) تمدید تحریم‌های نیکاراگوئه توسط اتحادیه اروپا تروئیکای اروپا: دیپلماسی با ایران ادامه دارد پزشکیان درگذشت همسر آیت الله سیستانی را تسلیت گفت احتمال تعطیلی دولت آمریکا قوت گرفت (۷ مهر ۱۴۰۴) سرلشکر رحیم صفوی: شکست آمریکا و اسرائیل در دفاع مقدس در نبرد ۱۲ روزه هم تکرار شد | ۱۶ خلبان رژیم صهیونیستی کشته شدند مخالفت اردن برای دیدار بین وزرای اردنی و اسرائیلی گروسی بار دیگر اهمیت یافتن راه حل دیپلماتیک با ایران را تکرار کرد حادثه دریایی در ۱۱۰ مایلی جنوب شرقی عدن در یمن (۷ مهر ۱۴۰۴) کاخ سفید: به آتش‌بس در غزه بسیار نزدیک هستیم انگلیس تحریم‌های جدید علیه ایران اعمال کرد (۷ مهر ۱۴۰۴) ازسرگیری‌ تحریم‌های غیرقانونی ژاپن علیه ایران (۷ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

امیر دریادار سیاری در مشهد: ایران قوی است و در مقابل هر تهدیدی می‌ایستد

  • کد خبر: ۳۳۴۶۸۵
  • ۰۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۱:۱۲
امیر دریادار سیاری در مشهد: ایران قوی است و در مقابل هر تهدیدی می‌ایستد
رئیس ستاد و معاون هماهنگ‌کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: نیرو‌های مسلح افتخار می‌کنند که جوانان ایران، پشتیبان آن‌ها در دفاع از کشور هستند. ایران قوی است و در مقابل هر تهدیدی می‌ایستد.

به گزارش شهرآرانیوز، امیر دریادار حبیب‌الله سیاری، رئیس ستاد و معاون هماهنگ‌کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران، عصر امروز در مراسم «پیوند حماسه‌ها؛ از توس تا خرمشهر» که در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، با گرامیداشت سوم خردادماه و گرامیداشت یاد و خاطره ایثارگری رزمندگان در دوران مقدس گفت: سوم خردادماه روز افتخار، سربلندی و بالندگی بود.

وی با مرور اجمالی مسیر پیروزی انقلاب اسلامی، به اقدامات دشمنان علیه انقلاب نوپای اسلامی اشاره کرد و افزود: دشمنان در ابتدا تلاش کردند با ایجاد اختلافات قومی و مذهبی و پس از آن با ترور‌های ناجوانمردانه، در مسیر انقلاب خلل ایجاد کنند و به دنبال عدم موفقیت در این اقدامات، جنگی ۸ ساله را بر ملت ایران تحمیل کردند. دشمن در جنگ به دنبال این بود که انقلاب اسلامی را شکست دهد و از رشد و توسعه آن جلوگیری کند، به تمامیت ارضی ایران آسیب وارد کند و درنهایت، به دنبال تصرف سواحل خوزستان، بر شمال خلیج فارس تسلط پیدا کند و به همین منظور هم دشمنِ ما را تجهیز کردند.

امیر دریادار سیاری خاطرنشان کرد: دشمن بعثی در این مسیر از حمایت‌های همه‌جانبه شرق و غرب بهره‌مند بود و علاوه بر تجهیزات مدرن و اطلاعات مورد نیاز، سربازان حداقل ۲۷ کشور نیز در جنگ علیه ایران مشارکت داشتند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به مقاومت جانانه نیرو‌های نظامی و مردمی در برابر این تهاجم گسترده اشاره کرد و گفت: این مقاومت، تمام محاسبات دشمن را به هم ریخت. مردم حماسه ساختند. در شهر خرمشهر، ۳۴ روز در برابر عظیم‌ترین حمله نظامی جنگیدند و جان دادند و حماسه ساختند، اما تحقیر نشدند.

دشمنان باید بدانند ایران با وجود شما دانشجویان ضعیف نمی‌شود

رئیس ستاد و معاون هماهنگ‌کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران، در ادامه به حماسه عملیات بیت‌المقدس و بازپس‌گیری خرمشهر اشاره کرد و گفت: این عملیات در پهنه ۵ هزار و ۶۰۰ کیلومترمربع محدوده عملیاتی اجرا شد. این منطقه بین ۴ رودخانه محصور است و نیرو‌های عمل‌کننده در عملیات، ضمن گذر از موانع، عملیات عبور از رودخانه انجام دادند. این عملیات در مدت ۲۵ روز در گرمای خوزستان ادامه داشت. دشمن در عملیات بیت‌المقدس غافل‌گیر شد.

وی در بیان دستاورد‌های عملیات بیت‌المقدس خاطرنشان کرد: نخستین دستاورد این عملیات، آزادسازی خرمشهر بود. در این عملیات ۱۹ هزار اسیر گرفتیم. ۱۶ هزار کشته و هدف‌قرارگرفتن ۶۰ هواپیمای دشمن، فقط بخشی از دستاورد‌های این عملیات بود که البته با امداد غیبی خداوند به دست آمد و به همین دلیل بود که امام فرموند خرمشهر را خدا آزاد کرد.

امیر دریادار سیاری در بخش دیگری از سخنان خود خطاب به دانشجویان گفت: با وجود اینکه برخی از دشمنان اخیرا می‌گویند ایران تضعیف شده است، اما باید بدانند با وجود شما دانشجویان ضعیف نمی‌شود و تا شما در میدان هستید، ما سربلند هستیم.

وی تأکید کرد: نیرو‌های مسلح افتخار می‌کنند که جوانانی مانند شما، پشتیبان آن‌ها در دفاع از کشور هستند. ایران قوی است و در مقابل هر تهدیدی می‌ایستد؛ چون شما بالنده هستید و سر خم نمی‌کنید. شما سرافراز هستید و به کشور خود افتخار می‌کنید.

امیر دریادار سیاری در ادامه گفت: شما جوانان، جا پای شهدایی گذاشتید که زمان شهادت هم‌سن شما بودند، جان دادند و جوانی دادند و سر خم نکردند. ما اطمینان داریم جوانان و آینده‌سازان ما، قطعا می‌توانند آینده کشور را بسازند. آینده کشور در دست توانمند شماست و شما آینده را خواهید ساخت. به توانمندی‌های دانشجویان افتخار می‌کنیم و امیدوار می‌شویم که با همت این عزیزان، کشور از آینده بهتری نسبت به گذشته برخوردار خواهد بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->