ادعای ترامپ: احتمال دارد به ایران حمله کنیم و یا ممکن است با آنها به توافق برسیم

  • کد خبر: ۴۴۹۲۰۹
  • ۰۹ مهر ۱۴۰۵ - ۰۲:۰۳
ترامپ
رئیس‌جمهور آمریکا که از زمان آغاز جنگ تجاوزکارانه و بی‌دلیل خود علیه ایران بار‌ها ادعای پیروزی کرده، در ادعایی جدید از امکان درگیر شدن و یا مذاکره با ایران خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، دونالد ترامپ در گفت‌و‌گو با خبرنگاران در کاخ سفید در پاسخ به این پرسش که شما بار‌ها ایرانی‌ها را غیرمنطقی توصیف کرده‌اید، پس چطور می‌توان به یک توافق دست پیدا کرد، با وجود تجربه ناکامی در دستیابی به اهداف تجاوز بی‌دلیل خود علیه ایران در اظهاراتی گستاخانه، مدعی شد: ممکن است به ایران حمله کنیم و یا ممکن است با آنها به توافق برسیم.

وی در حالی که با وجود گذشت بیش از یک سال از آغاز اولین تجاوز علیه ایران نتوانسته به پیروزی دست یابد و دنبال راهی برای خروج از بن‌بست تجاوز بی‌دلیل خود علیه ایران است، اظهار کرد: در هر صورت باید تصمیمی بگیریم و آن لحظه در حال فرارسیدن است.

رئیس‌جمهور آمریکا در ادامه با اشاره به اینکه تاکنون ۱۸ نظامی ارتش ایالات متحده در جنگ تجاوزکارانه علیه ایران به هلاکت رسیده‌اند، گفت: از دست دادن حتی یک نفر هم زیاد است، اما به خاطر داشته باشید که ما در عراق ۴۵۰۰ نفر را از دست دادیم.

ترامپ که در آستانه انتخابات میان‌دوره‌ای کنگره کشورش به دلیل پیامد‌های اقتصادی تجاوز بی‌دلیل علیه ایران تحت فشار افکار عمومی داخل و خارج از ایالات متحده قرار دارد، در پاسخ به پرسشی درباره ممنوعیت صادرات گازوئیل، تاکید کرد: در حال فکر کردن درباره این موضوع هستم.

وی در ادامه با اشاره به احتمال پیروزی حزب دموکرات در انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا، عنوان کرد: اگر دموکرات‌ها روی کار بیایند، قیمت‌ها ۲ برابر خواهد شد. با روی کار آمدن آنها، کار به رکود شدید در همه زمینه‌ها از جمله رکود اقتصادی خواهد کشید و با وضعیت بسیار وخیمی مواجه خواهیم شد.

رئیس‌جمهور آمریکا در واکنش به حادثه پایگاه فرفورد در انگلیس نیز بیان کرد: در رابطه با این حادثه چند نفر بازداشت شده‌اند و ما در حال بررسی این موضوع هستیم.

ترامپ همچنین از گفت‌و‌گو با بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی درباره حادثه هواپیمای فلای‌دبی خبر داد.

رئیس‌جمهور آمریکا حادثه پیش‌آمده برای هواپیمای فلای‌دبی را باورنکردنی توصیف کرد و افزود که خلبان در هواپیمای فلای‌دبی شاید فردی تروریست بوده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.