برگزاری نخستین نشست فعالان سینمای خراسان رضوی در مشهد تمام مهربانی‌های یار مهربان تصویرگر آواز‌های آبی شهر | یادی از استاد علی‌اکبر زرین‌مهر نقاش فقید مشهدی هم‌زمان با سالروز درگذشتش ماجرای تخلص استاد شهریار در مسابقه تلویزیونی «دونقطه» + فیلم گنجینه ای از هنر ناب ایرانی در حرم رضوی | گذری به موزه تخصصی فرش آستان قدس رضوی روایتی طنزآمیز از روابط انسانی | گزارشی از اکران مردمی فیلم «ناجورها» در مشهد پرتره «سیدحسن حسینی»، شاعر برجسته، روی آنتن تلویزیون + زمان پخش زوربا، یک مرد رها | معرفی کتاب «زوربای یونانی» به بهانه انتشار کتاب صوتی‌اش مدیرعامل مؤسسه فرهنگی شهرآرا: حمایت شهرآرا از سینما برای گرم‌ترشدن بازار هنر مشهد است + فیلم «جیمی کیمل» مجری مشهور تلویزیون اخراج شد سواد رسانه‌ای؛ سپر دفاعی در جنگ نوین حماسه در غزل | فردوسی چه تأثیراتی بر شهریار گذاشته است؟ رائد فریدزاده: حمایت از پروژه‌های سینمایی استانی باید هدفمند و بلندمدت باشد + فیلم لغو اجرا‌های محسن یگانه در گرگان + علت مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی: ظرفیت هنری استان نیازمند ایجاد زیرساخت‌های لازم است پایان بخش اجرایی جشنواره هجدهم موسیقی جوان رمان «جایی برای دفن مردگان نیست» در کتابفروشی‌ها مروری بر کارنامه هنری «فرهاد آییش» به مناسبت تولد هفتاد و سه سالگی‌اش
سرخط خبرها

حاشیه‌های میراث فرهنگی عباس کیارستمی

  • کد خبر: ۳۳۴۹۵
  • ۱۸ تير ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۳
حاشیه‌های میراث فرهنگی عباس کیارستمی
دادگاه فرهنگ پیگیر مساله انتشار نامه‌های عباس کیارستمی و همسرش شده است. این نامه‌ها حاشیه‌هایی را با خود به همراه داشت که موجب شد، دادگاه فرهنگ، مساله را حل کند.

به گزارش شهرآرانیوز، عباس کیارستمی (متوفی ۱۴ تیر ۱۳۹۵)، هرگز گمان نمی‌کرد فرزندانش یک روز بر سر میراث فرهنگی او اختلاف نظر پیدا کنند و رو در روی یکدیگر بایستند. شاید بانو پروین امیرقلی، (نقاش و تصویرگر) نیز پس از جدایی‌اش از این کارگردان فقید در سال ۱۳۶۲،  امیدوار بوده میان پسرانش جدایی روی ندهد.

احمد، فرزند بزرگ عباس کیارستمی که متولد بهمن ۱۳۴۹ در تهران است پس از پایان تحصیلاتش در دانشگاه شریف، درسش را در دانشگاه کالیفرنیا ادامه داد و در این شهر به عنوان مدیر بخش خاورمیانه شرکت مایکروسافت، مشغول به کار شد. او اکنون به عنوان کارآفرین و بنیانگذار موسسه آموزش الکترونیکی کوآنتوم در این شهر فعالیت می‌کند. احمد کیارستمی، گرافیست و کارگردان هنری است که در کالیفرنیا، با شرکت‌های هنری و سینمایی همکاری دارد.

بهمن، پسر دوم این کارگردان، متولد مرداد ۱۳۵۷ در تهران است که با وجود جوانی از آغاز دهه ۷۰ کار هنری خود را آغاز کرد و تا کنون بیش از ۲۰ فیلم را تدوین کرده و  ۹ اثر سینمایی که بیشتر آن ها مستند هستند در کارنامه حرفه‌ای خود دارد. بهمن کیارستمی در بیش از ۱۰ فیلم عکاسی کار را برعهده داشته است و در وبگاه رسمی سینما IMDB ، صفحه اختصاصی خود را دارد. 

ماجرا بین این دو برادر از سال گذشته و انتشار صفحات تقویم عباس کیارستمی، در قالب یک کتاب آغاز شد. احمد کیارستمی این کار را که به همت برادر کوچکترش انجام شده بود، نقض حریم خصوصی خانوادگی دانست و ابراز نارضایتی کرد، پس از آن، زمستان گذشته، برای ناشر نامه‌ای فرستاد و خواست از انتشار آثاری که حاوی موضوعات شخصی عباس کیارستمی است، خودداری کنند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->