انتشار اسامی رژلب‌ها و برق لب‌های غیرمجاز در بازار لوازم آرایشی آبادان گرم‌ترین شهر جهان شد آتش به جان طبیعت حفاظت شده ایلام افتاد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) شهادت ۳ هم‌وطن در حادثه تیراندازی در خمین (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکورهای تجربی، هنر و زبان‌های خارجی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات واکنش آموزش‌وپرورش به شایعه افشای سوالات آزمون تیزهوشان و نمونه‌ دولتی پرونده کنکورهای دو نوبته بسته شد پایان سرخک و سرخجه در ایران؛ تأیید رسمی تا سال ۲۰۲۳ کنکور ۱۴۰۴ در آرامش برگزار شد | شروع ترم نوورودها به تعویق افتاد ۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران
سرخط خبرها

علائم کودکان دچار آلرژی‌های فصلی، با قرار گرفتن در فضای چمن و علفزارها، تشدید می‌شود

  • کد خبر: ۳۳۴۹۷۳
  • ۰۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۱
علائم کودکان دچار آلرژی‌های فصلی، با قرار گرفتن در فضای چمن و علفزارها، تشدید می‌شود
فوق تخصص بیماری‌های آسم و آلرژی کودکان و عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: فضا‌هایی همچون چمن‌ها و علفزار‌ها می‌تواند تشدید کننده علائم بیماران دچار آلرژی‌های فصلی باشد و لذا کودکان دچار آلرژی‌های فصلی تا حد امکان از بازی کردن در این فضا‌ها خودداری نمایند و در صورت حضور، شستن دست‌ها و تعویض لباس‌های کودک بعد از بازی مورد تأکید است.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر حمید آهنچیان، با بیان اینکه علائم آلرژی فصلی در کودکان در برخی از مواقع سال که کودک در معرض مواد آلرژی زای موجود در هوا همچون؛ هاگ‌های قارچ‌ها یا گرده‌های علف‌ها و درخت‌ها قرار می‌گیرد، شروع می‌شود افزود: سیستم ایمنی کسانی که به گرده یا هاگ آلرژی دارند، این ذرات بی خطر را به عنوان مهاجم در نظر گرفته و مواد شیمیایی از جمله هیستامین در جریان خون آزاد می‌کند تا از بدن در مقابل این ذرات دفاع کند. آزاد شدن این مواد شیمیایی باعث بروز علائم آلرژی می‌شود.

فوق تخصص بیماری‌های آسم و آلرژی کودکان همچنین گفت: گاهی کودک به یک یا چند نوع هاگ یا گرده آلرژی دارد و نوع ماده‌ای که به آن آلرژی دارد، تعیین کننده زمان بروز آلرژی است، لذا در برخی مناطقی که گرده افشانی درخت‌ها در بهار است کسانی که به این گرده‌ها حساسیت دارند، آلرژی فصلی شان در فصل بهار بروز می‌کند و کسانی که به گرده‌های رها شده از علف‌های هرز حساسیت دارند، معمولاً در تابستان دچار علائم آلرژی فصلی می‌شوند. ضمن اینکه علائم آلرژی به هاگ‌های قارچ‌ها معمولاً از اواسط تابستان تا پاییز به اوج خود می‌رسد.

استاد دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطر نشان کرد: کودکانی که تا سال گذشته هیچ آلرژی فصلی نداشته‌اند هم ممکن است دچار آن بشوند. چون آلرژی‌های فصلی در هر سنی ممکن است شروع شود، اما معمولاً از ۵ سالگی شروع شده و در اوایل دهه بیست به اوج خود می‌رسد و علائم آن در بزرگسالی ممکن است از بین برود.

علائم آلرژی و زمان آغاز آن...

دکتر آهنچیان علائم آلرژی را شامل عطسه، خارش بینی، خارش گلو، گرفتگی بینی، ترشحات شفاف از بینی و سرفه برشمرد و افزود: علائم معمولاً ناگهانی شروع شده و تا زمانی که فرد در معرض ماده آلرژی زا قرار دارد، ادامه پیدا می‌کند.

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد تشخیص آلرژی فصلی را نسبتاً ساده دانست و یادآور شد: بسته به این که چه علائمی ایجاد می‌شود و شدت آنها چقدر است درمان آلرژی فصلی متفاوت است و بخش اعظم درمان، شناسایی عامل آلرژی است. برخی از کودکان هم ممکن است با کاهش مواجه با ماده آلرژی زا بهبود پیدا کنند.

دکتر آهنچیان بستن پنجره‌های خانه، استفاده از تهویه مطبوع مناسب، بازی نکردن در چمن و علفزار ها، شستن دست ها، تعویض لباس‌های کودک بعد از بازی در پارک‌ها و فضا‌های باز و استفاده از رژیم غذایی مناسب را از راهکار‌های مناسب در رابطه با پیشگیری از حساسیت در کودکان برشمرد.

استاد دانشگاه علوم پزشکی مشهد در پایان از مردم خواست تا در صورت بروز علائم به پزشک مراجعه نمایند و از خود درمانی پرهیز کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->