کمبودی در تأمین مواد غذایی وجود ندارد | تولیدکنندگان دوشیفته مشغول‌اند ترخیص کالا در تمامی گمرکات طبق روال عادی در حال انجام است (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) تمدید لغو پرواز‌های داخلی و خارجی تا ساعت ۲ بامداد دوشنبه (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) حفظ پایداری تولید برق با تمام توان بازار ارز تجاری امروز فعال است (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) جهش قیمت طلا به ۸ میلیون تومان در مشهد (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) + جزئیات قیمت دلار و طلا پس از حمله نظامی اسرائیل به ایران چه تغییری کرد؟ (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: اگر بخواهیم مسیر توسعه را ادامه دهیم، باید تسهیلگری صورت گیرد سوخت‌رسانی در سراسر کشور بدون مشکل در حال انجام است (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم تغییر ساعت کاری کارگران توافقی است رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی: ذخایر کالایی مشهد در وضعیت مطلوبی قرار دارد ۳ میلیون و ۱۵۰ هزارتن خرید تضمینی گندم انجام شد واحد‌های صنفی و بازار‌ها امروز فعال هستند (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) سازمان بورس برای تعطیلی بورس در روز دوشنبه (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) تصمیم‌گیری می‌کند احتمالاً سقف اجاره‌بها در مشهد، ۲۵ درصد تعیین می‌شود | سقف کاذب نرخ کرایه استاندار خراسان رضوی: شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی باید رکن تصمیم‌گیری اقتصادی استان باشد فعالیت بدون وقفه پالایشگاه تهران ادامه دارد (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در تره‌بار مشهد (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) | افت قیمت میوه بورس به مدت سه روز از فردا (یکشنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۴) تعطیل شد آغاز فعالیت عادی دستگاه‌های اجرایی از فردا (یکشنبه، ۲۵ خرداد ۱۴۰۴) | دورکاری با ابلاغ استانداران ممکن است نحوه فعالیت بانک‌ها، فردا (یکشنبه، ۲۵ خرداد ۱۴۰۴) چگونه خواهد بود؟ دستور وزیر کار بر حفظ روال عادی انجام امور و خدمت‌رسانی به مردم در وزارت رفاه برگزاری جلسه کارگروه تنظیم بازار خراسان رضوی با محوریت بررسی وضعیت تأمین و توزیع کالا‌های اساسی (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) توقف پرواز‌ها تا ساعت ۲ بامداد روز یکشنبه (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) تمدید شد مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های مسافربری کشور: مردم نگران نباشند، تردد اتوبوس‌های بین‌شهری برقرار است برگزاری نمایشگاه الکامپ به تعویق افتاد بورس تل‌آویو و آمریکا ریخت (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) + جدول آخرین وضعیت بازار رمزارز‌ها در جهان (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) | فرار گسترده از دارایی‌های ریسک‌پذیر قیمت نفت در بازار جهانی امروز (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | نفت ۷ درصد افزایش یافت
سرخط خبرها

افزایش بنزین دزدی در جایگاه‌های سوخت

  • کد خبر: ۳۳۴۹۸
  • ۱۸ تير ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۷
افزایش بنزین دزدی در جایگاه‌های سوخت
روزانه حداقل ۲۰۰ تا ۳۰۰ هزار تومان از هر جایگاه به ویژه جایگاه‌های بین شهری سرقت صورت می‌گیرد که شکایت و پیگیری این مساله روند طولانی دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، مشاور عالی انجمن مالکان جایگاه‌ها و مجتمع‌های خدماتی، رفاهی و بین‌راهی گفت: با افزایش قیمت بنزین، شاهدیم که روزانه تعدادی از متقاضیان سوخت بدون پرداخت از جایگاه خارج می‌شوند که این موضوع مشکلاتی را برای جایگاه‌داران به وجود آورده است.

 

محمد عطاپوردر ادامه گفت: با اشاره به افزایش بنزین دزدی در جایگاه‌های سوخت شده است، اظهار کرد: روزانه حداقل ۲۰۰ تا ۳۰۰ هزار تومان از هر جایگاه به ویژه جایگاه‌های بین شهری سرقت صورت می‌گیرد که شکایت و پیگیری این مساله روند طولانی دارد.

 

وی با اشاره به راه‌حل مقابله با این مساله، گفت: اگر فرایند سوخت‌گیری به وسیله یک کارت صورت بگیرد، ابتدا فرد باید مبلغ را پرداخت و سپس اقدام به سوخت‌گیری کند که در این شرایط سرقت بنزین نیز کاهش می‌یابد.

 

مشاور عالی انجمن مالکان جایگاه‌ها و مجتمع‌های خدماتی، رفاهی و بین‌راهی، با بیان اینکه بنزین دو نرخی مشکلاتی را به همراه دارد که قبل از اجرایی شدن این تصمیم نیز بارها اعلام کرده بودیم، تاکید کرد: در حال حاضر میزان نپرداختن هزینه  بنزین در جایگاه‌ها، افزایش یافته است و زمانی که این مساله را گزارش می‌دهیم، نیروی انتظامی این موضوع را به دادگاه واگذار می‌کند که پروسه آن نیز دو تا سه سال زمان می‌برد.

 

عطاپور با بیان اینکه در جایگاه‌ها دوربین نصب شده و پلاک فرد نیز تحویل نیروی انتظامی می‌شود اما پیگیری آن زمان‌بر است گفت: شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی می‌تواند با استفاده از سیستم هوشمند این مساله را ساماندهی کند، بدین گونه که فرد با در اختیار داشتن یک کارت فرایند سوخت‌گیری را انجام دهد.

 

به گفته وی، یک مساله دیگر این است که به دلیل شیوع ویروس کرونا اغلب افراد فرایند سوخت‌گیری را به اپراتورها واگذار می‌کنند، همین مساله نیز موجب شده تا میزان عدم پرداخت هزینه بنزین افزایش یابد چراکه فرد پس از دریافت سوخت آن هم با  کارت جایگاه‌دار منتظر نمی ماند و بدون پرداخت هزینه اقدام به خروج از جایگاه می‌کند.

 

مشاور عالی انجمن مالکان جایگاه‌ها و مجتمع‌های خدماتی، رفاهی و بین‌راهی  با اشاره به لزوم ساماندهی این مساله، گفت: اپراتورها معمولا به این مساله توجه دارند و برای مقابله با آن تلاش می‌کنند اما لازم است که اقدام جدی برای حل این موضوع به وجود آید تا در این شرایط جایگاهداران متحل هزینه‌های اضافی نشوند.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->