خودروهایی که موعد تحویلشان برای امسال نیست، مشمول افزایش قیمت نمی شوند پیش‌بینی قیمت دلار پنجشنبه ۲۴ مهر ۱۴۰۴ پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه در روز پنجشنبه ۲۴ مهر ۱۴۰۴ پلمب مشاور املاک و رستوران متخلف در مشهد (۲۳ مهر ۱۴۰۴) کشف ۴۰ هزار لیتر روغن موتور قاچاق در گناباد (۲۳ مهر ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۳ مهر ۱۴۰۴) | دیگنیتی چند؟ کاهش قیمت خودرو‌های داخلی، امروز (۲۳ مهر ۱۴۰۴) + جدول کمبود گل، قیمت گل تازه زعفران را افزایش داد (۲۳ مهر ۱۴۰۴) | کاهش قیمت نگین زعفران دستگاه‌های اجرایی خراسان رضوی ملزم به کاهش ۲۰ درصدی مصرف گاز شدند افت شدید بورس در آخرین روز کاری هفته | ازدست‌رفتن کانال ۳ میلیونی (۲۳ مهر ۱۴۰۴) فرصت نهایی بهره‌مندی از حداکثر بخشودگی جرائم مالیاتی تا پایان مهرماه در خراسان رضوی مرغ در مشهد رسماً گران شد، اما ارزان‌تر از قیمت مصوب دولتی | یک مسئول در جهاد کشاورزی استان: کمبود مرغ در بازار نداریم دستورالعمل جدید بخشودگی جرائم مالیاتی ابلاغ شد (۲۳ مهرماه ۱۴۰۴) + جزئیات ثبت رکورد جهش ۱۲ درصدی فروش ماهانه شرکت‌های بورسی (۲۳ مهر ۱۴۰۴) ویدئو | اعتبار کالابرگ در آبان‌ماه ۱۴۰۴ تغییر می‌کند؟ سود ۱۰۰ میلیاردی فروشندگان لبوبو تقلبی در ایران قیمت دلار در مشهد چند شد؟ (۲۳ مهر ۱۴۰۴) آیا صعود طلای جهانی ادامه خواهد داشت؟ | هشدار تحلیلگران درباره احتمال اصلاح موقت طرح دولت برای اصلاح قیمت بنزین چیست؟ یارانه چند نفر از ابتدای سال تاکنون حذف شده است؟ (۲۳ مهر ۱۴۰۴) تکلیف نیرو‌های شرکتی و قراردادی تا یک ماه آینده مشخص می‌شود (۲۳ مهرماه ۱۴۰۴) آخرین وضعیت تغییرات احتمالی قیمت بنزین (۲۳ مهرماه ۱۴۰۴) بررسی نرخ امروز طلا در مشهد (۲۳ مهر ۱۴۰۴) | تلاش طلا برای ماندن در سطوح بالا، با اهرم اونس جهانی نشانه‌های بازگشت اعتماد و ورود نقدینگی جدید به بازار سرمایه | شروط تداوم روند صعودی بورس قیمت امروز اونس طلا اعلام شد (۲۳ مهر ۱۴۰۴) | طلای جهانی در انتظار ثبت رکوردی باورنکردنی تداوم کاهش نرخ دینار عراق در بازار آزاد مشهد | لیر ترکیه، ریال سعودی و دینار کویت چند؟ (۲۳ مهر ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۲۳ مهر ۱۴۰۴) | گلابی ۴۰ تا ۱۰۰ هزار تومان احتیاط و انتظار، دو رفتار فعلی بازار خودرو (۲۳ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ضرورت کاهش مصرف آب هر شهروند مشهدی از ۱۲۰ به ۷۰ لیتر در شبانه‌روز در شرایط کمبود آب | با چه روش‌هایی مصرف آب را کاهش دهیم؟

  • کد خبر: ۳۳۴۹۸۶
  • ۰۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۳
ضرورت کاهش مصرف آب هر شهروند مشهدی از ۱۲۰ به ۷۰ لیتر در شبانه‌روز در شرایط کمبود آب | با چه روش‌هایی مصرف آب را کاهش دهیم؟
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مشهد گفت: در حال حاضر، سرانه مصرف آب هر شهروند مشهدی در شبانه‌روز ۱۲۰ لیتر است که این عدد طبق استاندار‌دهای جهانی در شرایط بحران آب، می‌تواند به ۷۰ لیتر کاهش یابد.

حسین اسماعیلیان در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز، با اشاره به ضرورت آگاهی‌بخشی به مردم درخصوص کاهش بارش‌ها و کمبود آب در مشهد اظهار کرد: تا پایان اردیبهشت‌ماه نسبت‌به سال گذشته حدود ۴۵ درصد کاهش بارندگی داشتیم و این عدد نسبت‌به دوره آماری بلندمدت به ۴۰ درصد می‌رسد.

وی افزود: در دنیا با ۵ درصد کم‌بارشی، خشکسالی افزایش پیدا می‌کند و ضوابط و مقررات بسیاری برای جبران آن در نظر می‌گیرند. ما اکنون دچار کم‌بارشی ۴۵ درصدی شده‌ایم؛ بنابراین، جا دارد توجه ویژه‌ای به میزان مصرف آب داشته باشیم.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مشهد از شهروندان خواست تا از مصارف غیرضرور خود در بخش آب تا حد امکان جلوگیری کنند و گفت: برای مثال شستن فرش‌ها و موکت‌ها را از سالی یک‌مرتبه به دو سال یا بیشتر برسانیم و از شستن فرش و موکت در منزل حتماً جلوگیری کنیم.

وی ادامه داد: از شستن حیاط منازل و پیاده‌رو‌ها با آب، ایجاد چمن‌کاری و باغچه‌های بزرگ در فضای حیاط خانه‌ها، مجتمع‌های آپارتمانی و ادارات در بی‌آبی و خشکسالی کنونی بپرهیزیم.

اسماعیلیان بیان کرد: اگر تا پیش از این هفته‌ای یک‌بار خودرو خود را می‌شستیم، اکنون با دستمال نم‌دار این کار را انجام دهیم و فاصله زمانی آن را به دو تا سه هفته یا بیشتر افزایش دهیم و شست‌وشوی خودرو را حتماً به کارواش‌ها بسپاریم. 

وی با اشاره به اینکه کوتاه‌کردن زمان دوش‌گرفتن از دیگر راهکار‌های کاهش مصرف آب است، گفت: به شهروندان توصیه می‌شود برای استفاده از ماشین لباسشویی تا پیش از رسیدن به ظرفیت کامل از روشن‌کردن آن جلوگیری کنند. ماشین ظرفشویی را نیز در فاصله‌های زمانی کوتاه‌مدت روشن نکنند و از ظرفیت کامل آن استفاده کنند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مشهد با اشاره به اینکه سرانه مصرف آب در بخش خانگی در مشهد برای هر نفر در شبانه‌روز ۱۲۰ لیتر آب است، گفت: این عدد نسبت‌به متوسط کشوری پایین‌تر است و نشان‌دهنده خوش‌مصرف‌بودن شهروندان مشهدی در مصرف آب است.

وی تأکید کرد: اما در شرایط بحران آب، استاندارد سرانه مصرف آب بدون ایجاد هرگونه مشکل از لحاظ سلامت و بهداشت، برای هر نفر می‌تواند تا ۷۰ لیتر در شبانه‌روز نیز کاهش پیدا کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->