زد و خورد در پارلمان ارمنستان حین برگزاری یک نشست فوق‌العاده+ فیلم وزیر اطلاعات: ترامپ یاوه‌گو است توضیحات سخنگوی وزارت خارجه درباره آینده مذاکرات ایران و آمریکا پزشکیان در مراسم گرامیداشت فرماندهان شهید قرارگاه مرکزی خاتم الانبیاء حضور یافت وزیر خارجه رژیم صهیونیستی از پارلمان کناره گیری کرد وبینار «تجاوز رژیم اسرائیل به ایران: چشم انداز بعدی» | آنچه آمریکا علیه ایران انجام داد، نقض آشکار حقوق ما بود نخست وزیر عراق با رئیس سرویس اطلاعات ترکیه درباره همکاری امنیتی و اطلاعاتی دیدار کرد معاون اول رئیس جمهور: در جنگ ۱۲ روزه معترضین و منتقدین هم صدای واحد «ایران» سر دادند میدل ایست آی از دریافت سامانه‌های پدافند موشکی زمین به هوا توسط ایران از چین خبر داد فرمانداری ملارد در رابطه با شنیده‌شدن صدای انفجار در ساعات آینده هشدار داد قطر: مذاکرات غیرمستقیم غزه ادامه دارد دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا در انتظار بررسی وزارت امور خارجه کشورمان تحلیلگر انگلیسی: ضربات ایران به اسرائیل بی‌نظیر بود معاون وزیر خارجه روسیه: برای بدترین‌ها آماده می‌شویم پ. ک. ک روز جمعه (۲۰ تیر ۱۴۰۴) خلع سلاح می‌شود کدخدایی: ایران از ظرفیت‌های حقوقی برای پیگیری خسارات ناشی از تجاوزات اخیر استفاده می‌کند آلمان سفیر چین را احضار کرد فارین‌پالسی: ایران جان تازه‌ای گرفته است توصیه یک جنایتکار جنگی برای اعطای جایزه صلح نوبل به «ترامپ»! سفیر چین در مانیل احضار شد مجتبی پورمحسن، خبرنگار اینترنشنال کیست؟ + مدارک لو رفته توسط گروه هکری حنظله بررسی طرح توسعه پایدار محدوده شرق شهر مشهد در استانداری خراسان رضوی جزئیات تازه از حمله دوباره به یک کشتی در مجاورت آب‌های یمن (۱۷ تیر ۱۴۰۴) مصر یورش شهرک‌نشینان اسرائیلی به مسجدالاقصی را محکوم کرد رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: نیرو‌های مسلح ایران با تمام توان در برابر زورگویی ایستادگی کرد تقدیر سخنگوی دولت از نقش «ایکوم» در حفاظت از اشیای تاریخی در جنگ تحمیلی ۱۲روزه گروه هکری حنظله: شبکه تروریستی اینترنشنال به طور کامل هک شد
سرخط خبرها

تأیید مذاکرات مستقیم جولانی با اسرائیلی‌ها

  • کد خبر: ۳۳۵۱۶۹
  • ۰۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۱:۱۶
تأیید مذاکرات مستقیم جولانی با اسرائیلی‌ها
ساختار حاکم بر سوریه مذاکرات مستقیمی را با طرف اسرائیلی انجام داده و در مناطقی از خاک سوریه که تحت اشغال اسرائیل است، به دیدار آن‌ها رفته است.

به گزارش شهرآرانیوز، رسانه‌های عبری زبان به نقل از گزارشی از خبرگزاری رویتر خبر دادند، ریاست هیئت سوری را استاندار القنیطره به عهده دارد، اما هویت رئیس هیئت اسرائیلی افشا نشده است، گرچه ترجیحا وی از شخصیت‌های امنیتی است.

شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی در این رابطه خبر داد، چند هفته پیش اسرائیل مذاکرات محرمانه‌ای را با مسئولین ساختار جدید حاکم بر سوریه انجام داد.

منابع آگاه به شبکه ۱۲ خبر دادند، یکی از این ملاقات‌ها در آذربایجان برگزار شد و در آن رئیس اداره عملیات ارتش اسرائیل، ژنرال عودید سیاک، با شخصیت‌های نزدیک به ابو محمد الجولانی رهبر ساختار حاکم که سابقا رهبر سازمان تروریستی تحریر الشام بود، با حضور نمایندگانی از دولت ترکیه دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

در ادامه گزارش این رسانه عبری زبان تاکید شده است، این خبر در حالی افشا می‌شود که تا چندی پیش اسرائیل همواره اعلام می‌کرد حاضر به تماس با جولانی و دستیارانش نیست، زیرا رهبر جدید سوریه یک تروریست است که کت و شلوا به تن کرده است، اما امروز اسرائیل رویکرد جدیدی را در پیش گرفته است که می‌تواند شرایط رادر مرز‌های شمالی تغییر داده و سوریه را به طور کامل از محور مقاومت دور سازد.

منابع آگاه در ساختار نظامی اسرائیل هم به این رسانه خبر دادند، در کنار فراهم کردن زمینه الحاق سوریه به ابتکارات منطقه‌ای همچون توافقنامه‌های ابراهیم، اکنون این ظرفیت فراهم شده است که تحولات مثبتی هم از این طریق در روابط پیچیده تل‌آویو با آنکارا فراهم شود، زیرا به هر شکل ترکیه نیز یکی از حاضران در این مذاکرات است.

برخی از مسئولین سیاسی هم در قدس تاکید کردند، این روند در گام‌های اولیه خود قرار دارد، اما می‌تواند تاثیرات خود را بر ساختار نظام منطقه‌ای داشته باشد.

پایگاه اطلاع رسانی واللا نیوز هم در گزارش خود در این رابطه اعلام کرد، احمد الدلاتی استاندار سابق قنیطره که در حال حاضر فرمانده امنیت داخلی استان السویداء (استان دورزی نشین سوریه) است مسئولیت این مذاکرات را به عهده دارد، او قبل از سقوط بشار اسد، جانشین رهبر احرار الشام بود.

منبع: تسنیم 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->