عبور دومین هواپیمای خارجی از آسمان ایران (۶ تیر ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش، امروز (۶ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی بارش‌های ۵روزه در ۱۰ استان (۶ تیر ۱۴۰۴) آزمون جامع دکتری در دانشگاه آزاد حذف نشده است ۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود لزوم جلوگیری از فروش دخانیات در مراکز غیرمجاز | قاچاق سیگار‌های الکترونیک به کشور دستورالعمل جامع بهداشت محیط در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد تشکیل ۱۴ کمیته تخصصی برای شرایط بحرانی به دستور وزیر آموزش‌وپرورش ذخایر شش‌ماهه دارو و شیرخشک تأمین شده است بیانیه مسئولان آموزش عالی کشور در پاسداشت شهدای حمله رژیم صهیونیستی وزیر آموزش‌وپرورش: نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی با جدیت دنبال شود مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش‌ و‌ پرورش ۱۴۰۴ تمدید شد تعداد شهدای دانش‌آموز در پی حملات رژیم صهیونیستی اعلام شد
سرخط خبرها

مرگ راننده آریسان زیر چرخ‌های بنز

  • کد خبر: ۳۳۵۶۲
  • ۱۹ تير ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۲
مرگ راننده آریسان زیر چرخ‌های بنز
بی‌احتیاطی رانندگان ۴ خودروی سبک و سنگین در مشهد کار دستشان داد
مهدی قرآنی/ شهرآرانیوز - درست چند متر آن‌طرف‌تر از ایستگاه سی‌و‌هشتم آتش‌نشانی در نیم روز سه‌شنبه و در حاشیه صدمتری مشهد تصادفی دل‌خراش اتفاق افتاد. صدای مهیب ترمز کامیون یک لحظه همچون صدای وال در اقیانوس به صورت کش‌دار به گوش رسید. آن دسته از مأموران آتش‌نشانی که در محوطه ایستگاه قرار داشتند و از قضا شاهد این سانحه رانندگی بودند، بلافاصله پا به میدان حادثه گذاشتند و دیگر آتش‌نشان‌ها هم با چند ثانیه تأخیر به جمع همکارانشان پیوستند. یک خودروی کامیون بنز به علتی نامشخص با دو خودروی پژو ۲۰۶ بدون صندوق و وانت‌بار آریسان برخورد کرده بود. چند متر بعد‌تر هم مردی جوان در حالی که از ناحیه سر دچار جراحت شدید شده بود و خون‌ریزی زیادی داشت روی آسفالت بی‌حرکت افتاده بود. راننده خودروی ۲۰۶ هم داخل خودرواش گرفتار و مصدوم شده بود که مأموران در همان دقایق ابتدایی دست به کار شدند و موضوع را به اورژانس و پلیس اعلام کردند. مرد جوانی که کف آسفالت افتاده بود به دلیل شدت جراحات وارده به ناحیه سرش فوت کرده بود که این موضوع در معاینه اولیه تکنسین‌های اورژانس تأیید شد.
آتش‌نشانان ایستگاه ۳۸ در ادامه این عملیات خود پس از بازگشایی در خودروی ۲۰۶ راننده آن را بیرون کشیدند و تحویل اورژانس دادند. آنچه از شنیده‌ها پیداست؛ راننده ۲۰۶ ظاهرا دهیار یکی از روستا‌های اطراف مشهد بود. راننده وانت‌بار (متوفی) نیز از هم‌ولایتی‌های راننده ۲۰۶ بوده است. متوفی هم‌ولایتی خود را در حد فاصل میدان امام حسین (ع) و میدان سپاد مشاهده و هر دو در انتهای بولوار ابوطالب در گوشه بزرگراه کنار می‌کشند تا پیرو مسئله‌ای با یکدیگر صحبت کنند. راننده وانت از خودرو پیاده می‌شود و کنار سواری ۲۰۶ که راننده‌اش داخل خودرو بوده، مشغول صحبت می‌شود که در این میان با یک خودروی کامیون حمل نخاله ساختمانی زیر گرفته می‌شود. به گفته آتشپاد سوم ایوب خجسته، مدیر منطقه آتش نشانی مشهد متوفی مردی سی‌وهشت ساله است که جسد او با دستور قضایی در اختیار عوامل انتظامی قرار گرفت و صحنه تصادف نیز پس از بازگشایی معبر و برای علت وقوع این سانحه در اختیار عوامل راهنمایی و رانندگی قرار داده شد.

تصادف خونین با اتوبوس
بعد از گذشت حدود ۲۴ ساعت سانحه رانندگی دیگری در یکی از خیابان‌های مشهد رخ داد و این‌بار تیمی از نجاتگران ایستگاه سی‌و‌پنجم آتش‌نشانی سرخط این حادثه شدند. محل وقوع این سانحه رانندگی در ابتدای ورودی بولوار امیریه قرار داشت جایی که یک خودروی تاکسی به علتی نامشخص با یک دستگاه اتوبوس بین شهری برخورد کرده بود.
شدت این تصادف به قدری بود که خودروی پژو ۴۰۵ تاکسی سبز از قسمت جلو مچاله شده بود و راننده میان‌سال آن نیز داخل اتاق این سواری به شدت مصدوم و محبوس شده بود. مأموران پس از ایمن‌سازی معبر و قطع جریان برق خودرو بلافاصله وارد عمل شدند و با استفاده از تجهیزات مربوط راننده تاکسی را رهاسازی کرده و تحویل اورژانس دادند.
محل این تصادف جرحی بعد از ایمن‌سازی و بازگشایی معبر در اختیار عوامل راهنمایی و رانندگی قرار گرفت. از شواهد موجود پیداست که ظاهرا راننده تاکسی برای یک لحظه پشت فرمان خوابش برده و دچار این حادثه شده است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->