تاریخ و ساعت مسابقه هادی چوپان در مسترالمپیا ۲۰۲۵ | گرگ پارسی وارد می‌شود ویدیو | معرفی ایرانی‌های مستر المپیا۲۰۲۵ امباپه: بهترین گلزن تاریخ فرانسه می‌شوم نیما عالمیان به قهرمانی آسیا نرسید صعود تیم ملی واترپلوی ایران به نیمه‌نهایی آسیا روی کین: سیمئونه می‌تواند تغییر بزرگی در منچستر ایجاد کند بازگشت بهروز عظیمی به تمرینات مس سپاهانی‌ها مذاکره با اوسمار را تکذیب کردند همه چیز درباره مسابقات مسترالمپیای ۲۰۲۵ | جنگ عضلات در لاس وگاس تاریخ و ساعت بازی ایران و روسیه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) | بازی با تزار‌ها برای حضور در آمریکا چوپان در بین برترین‌های مسترالمپیا شروع تمرینات استقلال از جمعه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) پارگی رباط صلیبی امیری تایید نشد لغو مسابقه تراکتور و ملوان در لیگ برتر شروع امیدوارکننده عربستان در پلی‌آف | تساوی بی‌برنده قطر و عمان دلهره ملی‌پوشان در آسمان روسیه | تأخیر در لندینگ هواپیمای تیم ملی منیر الحدادی: هرگز تصور نمی‌کردم فوتبال ایران چنین اتمسفری داشته باشد دعوت از بازیکن بدون تیم به تیم ملی ایران! | چرا جهانبخش در کنار ملی‌پوشان است؟ پرسپولیس دست به دامن کاناوارو شد
سرخط خبرها

بارسا به دنبال جذب رایگان توماس پارتی

  • کد خبر: ۳۳۶۲۹۱
  • ۱۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۱
بارسا به دنبال جذب رایگان توماس پارتی
با توجه به اتمام قرارداد پارتی با آرسنال در پایان ماه جاری، بارسلونا امیدوار است تا این هافبک غنایی را به طور رایگان جذب کند.

به گزارش شهرآرانیوز، یک ماه مانده به آغاز رسمی بازار نقل‌وانتقالات، شایعات فروکش نمی‌کنند. در حالی که بارسلونا منتظر تثبیت وضعیت مالی خود و بازگشت به قانون ۱:۱ (یکسان‌سازی هزینه و درآمد) است، این باشگاه یکی از فعال‌ترین تیم‌ها در بازار نقل‌وانتقالات بوده و نام‌هایی مانند خوان گارسیا و لوئیز دیاز به‌عنوان اولویت‌های اصلی هفته‌های آینده مطرح شده‌اند.

با این حال، بارسا همیشه به دنبال فرصت‌های بازار است و در اینجاست که نام توماس پارتی، هافبک آرسنال که قراردادش در پایان ژوئن به اتمام می‌رسد، مطرح می‌شود. این بازیکن غنایی در ماه‌های اخیر با بارسلونا مرتبط بوده و این یکشنبه، رسانه‌های انگلیسی بار دیگر نام این بازیکن آرسنال را به‌عنوان گزینه‌ای برای بارسا مطرح کرده‌اند.

روزنامه سان گزارش داده که نمایندگان بارسلونا مذاکراتی با نزدیکان پارتی برای انتقال رایگان او در تابستان آغاز کرده‌اند، زیرا این هافبک ۳۱ ساله نتوانسته با تیم تحت هدایت میکل آرتتا، که علناً اعلام کرده بود مایل به ادامه همکاری با این بازیکن سابق اتلتیکو مادرید است، به توافق برسد.

به گزارش این رسانه انگلیسی، توماس در لندن احساس راحتی می‌کند و به دنبال قراردادی است که جایگاه واقعی‌اش را منعکس کند، چیزی که به نظر می‌رسد برای بارسلونا هم دشوار باشد، به‌ویژه با توجه به اینکه او در ژوئن ۳۲ ساله خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->