طالبان: پشتیبان مردم و مقاومت فلسطین هستیم برگزاری نشست هم‌اندیشی دومین نمایشگاه حس همسایگی | پیوند هنر و صنعت برای تشویق سرمایه گذاران افغانستانی مسیر ریلی هرات -خواف آماده جابه‌جایی مسافر است وقوع انفجار در هرات افغانستان (۱۶ دی ۱۴۰۳) طالبان: اشتغال زنان در سازمان‌های غیر دولتی ممنوع است اولین قطار ترانزیتی چین به افغانستان از خاک ایران عبور کرد قلب کشور دوست در مشهد طالبان راه یک رودخانه دیگر را هم سد کرد (۹ دی ۱۴۰۳) وقوع یک انفجار شدید در کابل (۸ دی ۱۴۰۳) روزانه ۱۰۰۰ دستگاه تریلی از مرز ایران و افغانستان تردد می‌کنند یک مقام طالبان: مرز میان افغانستان و ایران از مصون‌ترین مرزهاست سفر جمعی از مدیران اقتصادی خراسان رضوی به ولایت هرات در افغانستان معاون سخنگوی طالبان: ما منزوی نیستیم خلیل‌الرحمان، وزیر مهاجران طالبان، کشته شد (۲۱ آذر ۱۴۰۳) سرپرست جدید سفارت ایران در کابل: مهاجرین قانونی افغانستانی، روی چشم ما جا دارند سرپرست جدید سفارت ایران در افغانستان، وارد کابل شد (۱۰ آذر ۱۴۰۳) + فیلم پیش بینی وضعیت آب و هوایی افغانستان (پنجشنبه ۸ آذر ۱۴۰۳) راشد خان، ستاره کریکت افغانستان، بهترین توپ‌انداز جهان شد از پاریس سن ژرمن تا ابومسلم افغانستان | آرزوی دروازه‌بان تیم ملی فوتبال افغانستان برای بازی در لیگ برتر ایران یاراحمدی: موضوع پناهندگان افغانستانی فقط مسئله ایران نیست تقدیر سخنگوی وزارت خارجه از کاظمی‌قمی | تغییر و تحول در نمایندگی‌های دیپلماتیک امری متعارف است
سرخط خبرها

واکنش اینستاگرامی محمدکاظم کاظمی به درگذشت رضا افضلی

  • کد خبر: ۳۳۶۵۴
  • ۱۹ تير ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۳
واکنش اینستاگرامی محمدکاظم کاظمی به درگذشت رضا افضلی
رضا افضلی شاعر نام آشنای خراسانی امروز درگذشت. این خبر با واکنش‌های زیادی به همراه داشت. محمدکاظم کاظمی افغانستانی با انتشار پستی در اینستاگرام خود درگذشت این شاعر توانمند را تسلیت گفت.

شهرآرانیوز| محمدرضا هاشمی؛ رضا افضلی شاعر توانمند خراسانی درگذشت. زندگی‌نامۀ خودنوشت ایشان که در مجموعه شعر «مشهدی‌های قدیمی» (طنین قلم، ۱۳۹۸) منتشر شده است.

 

واکنش اینستاگرامی محمدکاظم کاظمی به درگذشت رضا افضلی


این بنده رضا افضلی فرزند حسین و مریم، متولد دهم مهرماه ۱۳۲۷ در شهرفریمان هستم. در شش‌سالگی با خانواده به مشهد کوچیده و تحصیلات خود را از اول دبستان تا دورۀ کارشناسی ارشد ادبیات فارسی را در مشهد گذرانده‌ام. در دورۀ کارشناسی، زبان و ادبیات عرب آموخته‌ام. از دوران کودکی‌ام بود که اندک اندک ذوق شاعری در من قوّت می‌گرفت.

 

از سال ۱۳۴۶ در دانشکدۀ پزشکی دانشگاه مشهد استخدام شدم و شعرها و نوشته‌های خود را به تدریج در جراید کشور انتشار دادم. از همان دورۀ جوانی در کافۀ روشنفکری «داش آقا»ی آن زمان، با انجمن‌های «فرخ» و «قلم» و «قهرمان» و غیر آن آشنا شدم و در جلسات هفتگی‌شان شرکت می کردم. در همان محافل با شاعران بزرگ خراسان آشنایی و دوستی یافتم و با انتقال به کتابخانه، با دوستم استاد محمد قهرمان همکار و هم اتاق شدم.

 

از سال ۱۳۶۳ به بعد، تدریس خود را با حفظ سمت کارشناسی در کتابخانه، در دانشکدۀ ادبیات دکتر علی شریعتی مشهد آغاز کردم و به دانشگاه‌های آزاد در مشهد و نیشابور و شیروان و تربیت معلم سبزوار دعوت شدم.

 

واکنش اینستاگرامی محمدکاظم کاظمی به درگذشت رضا افضلی

 

تعدادی از شعرهایم به زبان‌های انگلیسی، فرانسوی، روسی، ایتالیایی، آلمانی، ترکی استانبولی و عربی ترجمه شده و انتشار یافته است. به کشورهای ترکیه، یونان، سوریه، ترکمنستان، عربستان سعودی و کانادا سفر کرده‌ام و دوباری در شعرخوانی شهر تورنتو شرکت کرده‌ام.

 

بعد از سی سال، سرانجام در سال ۱۳۷۶ پس از بازنشستگی از دانشکدۀ ادبیات دانشگاه فردوسی، ضمن تدریس در دانشگاه‌های مختلف از جمله دانشگاه آزاد مشهد، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد شیروان نیز شدم و بعد از آن در دانشگاه پیام نور مشهد به تدریس پرداختم.

 

چند سالی سرپرستی انجمن ادبی دانشجویان دانشکدۀ ادبیات دانشگاه فردوسی را عهده‌دار بوده‌ام و مدیریت انجمن ادبی استاد محمد قهرمان را بعد در گذشت ایشان به عهده داشته‌ام. در حال حاضر در کنار آقای مهندس احمدعلی احمدیان، سرپرستی انجمن ادبی _ هنری دوستداران و یاران کافۀ داش آقا را به عهده دارم.

 

در چندین کنگره و نشست علمی و شب شعر شرکت کرده و آثاری را ارائه داده ام. برخی از مقالات و اشعارم در کتاب‌های گونا گون منتشرشده و مطالب بیشتری در وبلاگ بنده با نشانی rezaafzali.blogfa.com و دیگران انتشار یافته است. تعدادی اثر آماده و چند کتاب زیر چاپ دارم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->