حمله اسرائیل به انبار نفت شهران و یک مخزن سوخت در تهران (یکشنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم شنیده شدن صدای انفجار در مناطقی از شرق و غرب تهران (یکشنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم حاجی‌صادقی: وعده صادق ۳ وعده نابودی اسرائیل است اطلاعیه سپاه درباره موج جدید عملیات تهاجمی ترکیبی وعده صادق ۳ غریب‌آبادی: عراق از نظر ما مسئول است و باید جلوی تجاوز را بگیرد آغاز موج جدید حمله ایران به اسرائیل (یکشنبه، ۲۵ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم انهدام نفربرهای اسرائیل و تلفات سنگین به اشغالگران در خان یونس ویدئو| تخریب گسترده در محل حمله موشکی ایران در تل آویو بیانیه نمایندگان اقلیت‌های مذهبی در مجلس شورای اسلامی در محکومیت حمله اسرائیل و نیز دفاع از میهن اطلاعیه درباره نحوه اطلاع‌رسانی در شرایط اضطراری استان خراسان رضوی توضیحات جدید آژانس اتمی درباره تاسیسات هسته‌ای اصفهان گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان با ولیعهد عربستان | بن‌سلمان: در همه تعاملات دیپلماتیک خود به دنبال اعمال فشار و توقف تجاوز‌گری‌های اسرائیل هستم آیا کارکنان دستگاه‌های اجرایی شهر و استان تهران دورکار شدند؟ توضیحات اسکات ریتر، نظامی بازنشسته آمریکایی، درباره عملیات فریب ارتش اسرائیل بیانیه رسانه‌ای بسیج وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی درباره دریابان شمخانی گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان و رئیس جمهور فرانسه | مکرون: از قصد اسرائیل برای حمله به ایران خبر نداشتیم! انهدام ۱۰ هواگرد اسرائیلی در مناطق مختلف کشور (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) پهپاد اسرائیلی در سایت نطنز با سامانه سوم خرداد منهدم شد پزشکیان در گفتگو با رئیس جمهور ترکیه: ذات رژیم صهیونیستی با جنایت و کشتار پیوند دارد ناوشکن جاسوسی انگلیس در دریای عمان متوقف شد واکنش فرماندار مشهد به خبر فعالیت پدافندی این شهر حمله مسلحانه به دو قانون‌گذار آمریکایی در مینه‌سوتا پوتین و ترامپ با محوریت ایران گفت‌و‌گو کردند (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) درخواست کمیسیون امنیت ملی مجلس برای اعمال محدودیت در بازرسی‌های آژانس بین المللی انرژی اتمی حمله مستقیم رژیم صهیونیستی به یک آمبولانس در آذربایجان غربی | دو نفر شهید شدند (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) شایعه حمله به پتروشیمی شهید تندگویان تکذیب شد (۲۴ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ترامپ، ایلان ماسک را تهدید کرد

  • کد خبر: ۳۳۷۰۸۵
  • ۱۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۱:۰۲
ترامپ، ایلان ماسک را تهدید کرد
ترامپ، ایلان ماسک که حمایت‌های مالی او تاثیر بسزایی در پیروزی نامزد جمهوریخواهان در انتخابات داشت را تهدید کرد که اگر وی به نامزد‌های دموکرات کمک مالی کند با «عواقب بسیار جدی» مواجه خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، دونالد ترامپ روز شنبه در پاسخ به این سوال که آیا فکر می‌کند رابطه‌اش با ایلان ماسک تمام شده است؟، به ان. بی. سی نیوز گفت: بله، من اینطور فرض می‌کنم.

رئیس جمهور آمریکا همچنین به این رسانه تصویری گفت که هیچ بحثی در مورد تحقیقات درباره ماسک نداشته است.

ترامپ همچنین ماسک را به «بی‌احترامی به مقام ریاست جمهوری» متهم کرد. او افزود: به نظر من این خیلی بد است، چون او خیلی بی‌احترامی می‌کند. شما نمی‌توانید به مقام ریاست جمهوری بی‌احترامی کنید.

تنش‌ها بین ترامپ و ایلان ماسک مدیرعامل شرکت‌های اسپیس‌اکس و تسلا پس از آن آغاز شد که ماسک به انتقاد از لایحه بودجه پیشنهادی ترامپ و صرف هزینه‌های بسیار زیاد در این لایحه پرداخت و آن را در تضاد با ماموریت‌های خود در دولت با هدف کاهش هزینه‌ها دانست.

ترامپ اعلام کرد که از ماسک خواسته ریاست هیئت مشورتی دولتی را ترک کند و افزود: پایان حمایت مالی از شرکت‌های او می‌تواند میلیارد‌ها دلار صرفه‌جویی به‌دنبال داشته باشد.

او همچنین مدعی شد ماسک در تصویب طرح بودجه اعتراضی نداشته و تنها پس از اطلاع از کاهش حمایت از خودرو‌های برقی، موضع‌گیری کرده است. 

ماسک لایحه مالیاتی مورد حمایت ترامپ را «انزجارآور» و «فضاحت‌بار» خوانده و آن را عاملی برای افزایش کسری بودجه دانسته است. کنگره قصد دارد این لایحه را تا روز ۴ ژوئیه برای امضا به رئیس‌جمهور ارسال کند.

پس از انتقادات ماسک از این لایحه ترامپ او را «دیوانه» خواند و پیشنهاد داد کلیه قرارداد‌های فدرال شرکت‌هایش لغو شود.

ایلان ماسک در واکنش به اظهارات اخیر دونالد ترامپ تأکید کرد: لایحه بودجه‌ای که تصویب شد هرگز به من ارائه نشد و با چنان سرعتی تصویب شد که هیچ‌کس در کنگره حتی فرصت خواندن آن را نداشت. بدون من، ترامپ انتخابات را می‌باخت و دموکرات‌ها کنترل مجلس نمایندگان را به دست می‌گرفتند. 

وی تنها یک روز پس از انتقاد از این لایحه بودجه، از سمت خود در دولت به عنوان رئیس اداره کارآمدی و بهره وری کناره گیری کرد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->