نظامیان صهیونیست از ترس حماس، فرمانده‌شان را به گلوله بستند هشدار وزیر کار درباره بحران جهانی مهاجرت نخبگان و متخصصان پیشروی رژیم صهیونیستی به سمت مرز عراق در سایه انفعال دولت جولانی کاخ سفید: ترامپ آماده مکاتبه با رهبر کره شمالی است اتحادیه اروپا خواستار همکاری جدی ایران و آژانس شد روسیه ۳۰ هزار تن گندم برای مردم گرسنه غزه فرستاد رأی‌گیری قطعنامه شورای حکام درباره ایران به فردا (پنجشنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۴) موکول شد سیدعباس عراقچی در بیست‌ودومین مجمع جهانی اسلو چه گفت؟ (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) نمایندگی ایران در سازمان ملل: دیپلماسی تنهاراه پیش‌رو است پزشکیان: مبنای گفت‌و‌گو‌های ما با آمریکا، سیاست‌های رهبر انقلاب است رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: اسناد خراب‌کاری اسرائیلی‌ها در تورقوزآباد به آژانس ارائه شده است تکذیب تخلیه سفارت آمریکا در بغداد (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) وزیر دفاع آمریکا: ایران به سمت چیزی شبیه به سلاح هسته‌ای حرکت می‌کند غریب‌آبادی: در مقابل قطعنامه، اقدامات فنی بلافاصله اجرایی خواهد شد عراقچی: یک خطای راهبردی دیگر از سوی سه کشور اروپایی به واکنش ما منجر خواهد شد ادامه بررسی لایحه CFT در مجمع تشخیص مصلحت نظام پزشکیان وارد ایلام شد (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) سرلشکر سلامی: آمادگی رزمی نیروی دریایی برای واکنش به هر تهدید فراهم است عراقچی و بن فرحان در اسلو دیدار کردند تأکید پزشکیان بر عزم ایران در هم‌صدایی مسلمانان برای حمایت از مردم فلسطین تروئیکای اروپایی علیه ایران در شورای حکام اتهام‌پراکنی کرد وزرای خارجه ایران، مصر و عمان پیرامون مذاکرات هسته‌ای رایزنی کردند عبور شمار شهدای غزه از ۵۵ هزار نفر (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت خارجه روسیه: انتظار داریم مذاکرات تهران-واشنگتن ثمربخش باشد یک تحلیلگر اقتصادی: برای رفع چالش‌های اقتصادی، توانمندی دولت و وزیر کافی نیست بروجردی: افتتاح سرکنسولگری چین در بندرعباس گامی مهم در تقویت روابط تهران و پکن است دستور مهم رئیس جمهور ایران برای رفع مشکلات سرمایه‌گذاران و تولیدکنندگان برق
سرخط خبرها

ترامپ، ایلان ماسک را تهدید کرد

  • کد خبر: ۳۳۷۰۸۵
  • ۱۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۱:۰۲
ترامپ، ایلان ماسک را تهدید کرد
ترامپ، ایلان ماسک که حمایت‌های مالی او تاثیر بسزایی در پیروزی نامزد جمهوریخواهان در انتخابات داشت را تهدید کرد که اگر وی به نامزد‌های دموکرات کمک مالی کند با «عواقب بسیار جدی» مواجه خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، دونالد ترامپ روز شنبه در پاسخ به این سوال که آیا فکر می‌کند رابطه‌اش با ایلان ماسک تمام شده است؟، به ان. بی. سی نیوز گفت: بله، من اینطور فرض می‌کنم.

رئیس جمهور آمریکا همچنین به این رسانه تصویری گفت که هیچ بحثی در مورد تحقیقات درباره ماسک نداشته است.

ترامپ همچنین ماسک را به «بی‌احترامی به مقام ریاست جمهوری» متهم کرد. او افزود: به نظر من این خیلی بد است، چون او خیلی بی‌احترامی می‌کند. شما نمی‌توانید به مقام ریاست جمهوری بی‌احترامی کنید.

تنش‌ها بین ترامپ و ایلان ماسک مدیرعامل شرکت‌های اسپیس‌اکس و تسلا پس از آن آغاز شد که ماسک به انتقاد از لایحه بودجه پیشنهادی ترامپ و صرف هزینه‌های بسیار زیاد در این لایحه پرداخت و آن را در تضاد با ماموریت‌های خود در دولت با هدف کاهش هزینه‌ها دانست.

ترامپ اعلام کرد که از ماسک خواسته ریاست هیئت مشورتی دولتی را ترک کند و افزود: پایان حمایت مالی از شرکت‌های او می‌تواند میلیارد‌ها دلار صرفه‌جویی به‌دنبال داشته باشد.

او همچنین مدعی شد ماسک در تصویب طرح بودجه اعتراضی نداشته و تنها پس از اطلاع از کاهش حمایت از خودرو‌های برقی، موضع‌گیری کرده است. 

ماسک لایحه مالیاتی مورد حمایت ترامپ را «انزجارآور» و «فضاحت‌بار» خوانده و آن را عاملی برای افزایش کسری بودجه دانسته است. کنگره قصد دارد این لایحه را تا روز ۴ ژوئیه برای امضا به رئیس‌جمهور ارسال کند.

پس از انتقادات ماسک از این لایحه ترامپ او را «دیوانه» خواند و پیشنهاد داد کلیه قرارداد‌های فدرال شرکت‌هایش لغو شود.

ایلان ماسک در واکنش به اظهارات اخیر دونالد ترامپ تأکید کرد: لایحه بودجه‌ای که تصویب شد هرگز به من ارائه نشد و با چنان سرعتی تصویب شد که هیچ‌کس در کنگره حتی فرصت خواندن آن را نداشت. بدون من، ترامپ انتخابات را می‌باخت و دموکرات‌ها کنترل مجلس نمایندگان را به دست می‌گرفتند. 

وی تنها یک روز پس از انتقاد از این لایحه بودجه، از سمت خود در دولت به عنوان رئیس اداره کارآمدی و بهره وری کناره گیری کرد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->