حریق یک اتوبوس در محور سمنان-مشهد (۹ مرداد ۱۴۰۴) راهنمای سلامت در سفر‌های تابستانی چطور از دیابت نوع ۲ پیشگیری کنیم؟ چطور از کودکان در گرمای شدید محافظت کنیم؟ چرا پزشکان عمومی خدمات زیبایی انجام می‌دهند؟  نکاتی ضروری برای مادران شیرده در مسیر اربعین علل بروز اسهال در کودکان چیست؟ آیا بدون فعالیت ورزشی می توان وزن کم کرد؟ اهدای خون، زندگی دوباره در رگ‌های جامعه | گزارش شهرآرانیوز به‌مناسبت فرارسیدن روز اهدای خون گم شدن جنین‌ها پای بازرسان وزارت بهداشت را به بیمارستان باز کرد اغفال دختر جوان توسط ۲ موادفروش شیطان‌صفت تأکید رئیس سازمان محیط زیست بر نگاه کارشناسی در حفظ غار‌ها دستگیری قاتل فراری به جرم کشتن برادر قاتل الهه حسین‌نژاد به قصاص محکوم شده است نه اعدام «غفلت و بی‌توجهی»، شایع‌ترین نوع کودک‌آزاری و «انزوای اجتماعی»، مهم‌ترین نوع مشکلات ارتباطی کودکان سند مالکیت چند بنای مهم تاریخی به دستگاه‌های متولی اهدا شد (۸ مرداد ۱۴۰۴) وصول جریمه ۲ میلیارد ریالی از شکارچیان غیرمجاز در تهران بازنگری در سهمیه‌های کنکور در صورت تصویب از سال آینده اعمال خواهد شد قرارداد کار معین برای ۳۲ هزار نیروی خرید خدمات آموزشی از مهر ۱۴۰۴ اجرا می‌شود جاده چالوس مسدود شد (۸ مرداد ۱۴۰۴) نحوه دریافت شهریه در مدارس هیئت امنایی پذیرش شکست مهم‌ترین درسی است که دانش آموز در مدرسه باید یاد بگیرد رأی پرونده قتل مرحومه «الهه حسین‌نژاد» صادر شد وقتی مرگ پُست می‌شود | ۱۱ باند فروش مواد در شبکه‌های اجتماعی لو رفتند آمادگی ۱۱۸ بیمارستان در مناطق مرزی برای خدمت‌رسانی در اربعین توصیه رئیس اورژانس کشور برای سفر ایمن زائران اربعین ۵.۵ میلیون ایرانی دچار کم شنوایی هستند افزایش ۲۰ تا ۳۰ درصدی انواع دارو‌های بیماران خاص در فصل تابستان در مشهد ۱۸ کشته و ۵۰ نفر مفقود در حادثه غرق شدن کشتی در شرق لیبی
سرخط خبرها

محیط‌بانان چه ویژگی‌هایی باید داشته باشند؟ | محیط‌بانی یک شغل شبه‌نظامی است

  • کد خبر: ۳۳۷۲۴۸
  • ۱۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۷
محیط‌بانان چه ویژگی‌هایی باید داشته باشند؟ | محیط‌بانی یک شغل شبه‌نظامی است
فرمانده یگان حفاظت محیط‌ زیست با تجلیل از شهدای محیط‌بان گفت: مسیر محیط‌بانی از آموزش آغاز و به خودشناسی ختم می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سردار رضا رستگار در مراسم افتتاحیه نخستین دوره بدو خدمت محیط‌بانی سال ۱۴۰۴ با گرامی‌داشت یاد و خاطره همه شهدا گفت: آرامش امروز ما میراث ایثار شهدایی است که در عرصه‌های مختلف امنیت، سلامت و طبیعت، جان خود را در طبق اخلاص گذاشتند تا امروز ما در فضای امن و آرام این کلاس‌های آموزشی، در سایه‌سار علم و معرفت، از گهواره تا گام‌های بلند تمدنی، مسیر تعالی را بپیماییم.

فرمانده یگان حفاظت محیط‌زیست با اشاره به شهادت محیط‌بان هدایت‌الله دیده‌بان اظهارکرد: او شهیدی است که تمام عمر خود را در راه حفظ و حراست از طبیعت سپری کرد؛ شهیدی که حقیقتاً شایسته عنوان «محیط‌بان» بود و نسبت به طبیعت شناخت عمیق و عشق قلبی داشت؛ هم گونه‌های جانوری را می‌شناخت، هم گونه‌های گیاهی را و همه را از جان و دل دوست داشت.

وی با برشمردن صفات برجسته محیط‌بان شهید دیده‌بان گفت: او تنها حافظ طبیعت نبود بلکه در عرصه مشارکت‌های اجتماعی نیز حضوری فعال و مؤثر داشت.

رستگار با تکریم همه شهدای محیط‌بان، به‌ویژه دو شهید گرانقدر امسال - شهید سیدمحمد مصدق و شهید هدایت‌الله دیدبان - تاکید کرد: جای این عزیزان نه فقط در میان ما بلکه در دل تاریخ محیط‌بانی ایران برای همیشه محفوظ است.

وی افزود: اینان نه‌تنها شهید که مشعل‌داران راه‌اند؛ راهی روشن که به ما آموخته‌اند حفاظت از طبیعت، تنها وظیفه‌ای اداری نیست؛ رسالتی انسانی و الهی است و باید با الهام از این مسیر نورانی، راه آنان را ادامه دهیم و در حفظ میراث سبز سرزمین‌مان، کوشا باشیم.

فرمانده یگان حفاظت محیط‌زیست با بیان اینکه این دوره، صرفاً یک آموزش رسمی نیست بلکه نقطه آغاز مسیری است که با تعهد، آگاهی و عشق به طبیعت گره خورده است، گفت: آموزش فقط مختص این یک هفته نیست و این دوره تجربه‌ای است که باید هر سال آن را زندگی کنید؛ تجربه‌ای که در کنار دانش علمی و تحصیلات رسمی، شما را برای حضور واقعی در عرصه محیط‌بانی آماده می‌کند.

وی با اشاره به تازه‌وارد و جدیدالاستخدام بودن بیشتر محیط‌بانان حاضر در دوره آموزشی گفت: هنوز در آغاز این مسیر مقدس هستید و به همین دلیل آموزش را باید جدی بگیرید؛ چون آغاز راهی‌ست که به شناخت طبیعت و در نهایت، به شناخت خودمان ختم می‌شود.

رستگار با اشاره به این عبارت که «عرقی که در مسیر آموزش ریخته می‌شود، ارزشمندتر از خونی است که در میدان نبرد ریخته می‌شود،» گفت: این یعنی باید برای آموزش، تمام وجودمان را بگذاریم و امتحان‌ها، تمرین‌ها، برنامه‌های آموزشی شاید گاهی سخت باشند اما هر کدام از آن‌ها فرصتی هستند برای ساختن یک محیط‌بان آگاه، مسئول و توانمند.

فرمانده یگان حفاظت محیط‌زیست از لزوم خودشناسی محیط‌بانان گفت و افزود: شما پیش از آن‌که مراقب طبیعت باشید، باید مراقب خود و روح خود باشید و محیط‌بان باید برای خودش و خدای خودش زندگی کند.

وی سلامت جسمانی را مهم ارزیابی کرد و گفت: برای یک محیط‌بان، فراتر از سلامت جسمانی، پاک‌دستی، پاکدامنی و سلامت درون است.

رستگار با بیان اینکه محیط‌بان باید خودش را تزکیه کند و خودسازی، شرط اول این راه است، گفت: ارزش محیط‌بانی، فقط در محافظت از حیات‌ وحش یا منابع طبیعی نیست؛ بلکه در ساختن انسانی‌ست که در آیینه طبیعت، خود حقیقی و خدای خود را می‌بیند.

وی نظم و انضباط را دو ویژگی اساسی یک محیط‌بان دانست و افزود: نظم یعنی ساماندهی، آراستگی، برنامه‌ریزی و انضباط یعنی کنترل درونی، پایبندی به قوانین و رفتار مسئولانه.

رستگار با اشاره به اینکه شغل محیط‌بانی یک شغل شبه نظامی است، گفت: این لباس که شبیه لباس‌های نظامی است یک پیام روشن دارد که ما صرفاً کارمند نیستیم؛ ما حافظان خط مقدم طبیعت هستیم.

وی در پایان گفت: محیط‌بان کسی است که باید عاشق کارش باشد و اگر عشق نداشته باشد، دوام نمی‌آورد؛ نه در سرما و گرما، نه در مواجهه با خطرات پس انضباط فردی، تنها رعایت مقررات نیست بلکه جلوه‌ای از عشق شما به کاری‌ست که انجام می‌دهید.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->