قتل وکیل دادگستری با تصادف عمدی در خیابان زعفرانیه تهران قاتل بازار میوه تره‌بار تهران قبل از فرار به ترکیه در دام قانون افتاد ابتلای ۱.۴ میلیون ایرانی به بیماری صرع | میگرن شایع‌ترین نوع سردرد هشدار جدی سازمان غذا و دارو درباره ظروف تفلون بازسازی شده هشدار یک مهندس درباره حوادث ناشی از تغییرات غیرمجاز توسط مالکان ساختمان در مشهد همدستی زن خیانتکار با دو جوان برای قتل شوهر تزریق داروی بیهوشی به دختر جوان به بیمار برای سرقت گوشواره وقوع آتش سوزی در پارک ملی تندوره خراسان رضوی (۲۹ تیر ۱۴۰۴) راهکارهایی برای صرفه‌جویی در مصرف کولرهای گازی در روزهای داغ تابستان | سرما در گرما وزیر آموزش و پرورش: راه شهیدان باید در زندگی ما متجلی شود ورود بیش از ۴ هزار و ۴۰۰ معلم تازه‌نفس به مدارس خراسان رضوی در سال تحصیلی ۰۵-۱۴۰۴ خودرو‌های عازم اربعین با ۸۰ درصد تخفیف بیمه می‌شوند احیای تالاب بندعلیخان در دستورکار سازمان حفاظت محیط زیست هر ۷دقیقه یک ایرانی مبتلا به آلزایمر می‌شود تدوین طرح جامع و ملی مدیریت قاچاق حیات وحش در کشور (۲۹ تیر ۱۴۰۴) نجات ایران با آب وارداتی؟ | سناریوی رفع بحران تا ۱۴۰۹ چه اشتباهاتی در تابستان به پوست آسیب می‌زند؟ آموزش و پرورش خراسان رضوی برای پیگیری حقوق داوطلبان سمپاد اعلام آمادگی کرد | صدای مردم، لبیک مسئولان پرونده شهید هدایت‌الله دیده‌بان برای دستگیری ضارب سوم همچنان باز است زنگ خطر تابستانی برای دستگاه گوارش زندان، پایان بازی سارقان خشن گیم نت‌ها کشف ۱۶ میلیون لیتر سوخت قاچاق از کارت‌های مهاجر (۲۹ تیر ۱۴۰۴) نحوه صحیح برخورد با کودکان و نوجوانان در دوران پساجنگ | آیا آگاهی‌بخشی سیاسی به کودک ضرورت دارد؟ واریز حقوق تیرماه بازنشستگان تأمین‌اجتماعی و مستمری‌بگیران آغاز شد (۲۹ تیر ۱۴۰۴) | بازنشستگان حساب خود را چک کنند بیمارستان ام‌البنین(س)، قطب سلامت مادران و نوزادان در شرق کشور، ICU ندارد! بازنشستگان برای هزینه‌های روزمره خود به دنبال وام و تسهیلات بانکی هستند تأمین‌اجتماعی برای ایفای تعهدات خود به بازنشستگان و کارگران، باید منابع حق‌بیمه را به‌موقع دریافت کند آیا ارتقای درجه شغلی بر حقوق و مستمری بازنشستگی کارگران تأمین‌اجتماعی تاثیر دارد؟ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی در انتظار واریز حقوق و مستمری (۲۹ تیر ۱۴۰۴) | معوقات حقوق فروردین چه زمانی واریز می‌شود؟
سرخط خبرها

جدیدترین هشدار سازمان بهداشت جهانی/مراقب باشید؛ ویروس کرونا روی هوا هم هست

  • کد خبر: ۳۳۷۴۵
  • ۲۰ تير ۱۳۹۹ - ۲۰:۲۹
جدیدترین هشدار سازمان بهداشت جهانی/مراقب باشید؛ ویروس کرونا روی هوا هم هست
سازمان بهداشت جهانی پس از دریافت نامه هشدار از سوی دهها دانشمند درباره امکان انتقال ویروس از روی هوا، دیروز اعلام کرد شواهد بیشتری مبنی بر انتقال هوایی ویروس کرونا به دست آمده است.
به گزارش شهرآرانیوز، سازمان بهداشت جهانی احتمال انتقال هوایی ویروس کرونا را به طور ضمنی تایید کرده، اما همچنان تاکید کرده راه اصلی انتقال ویروس کرونا از طریق قطرک‌های تنفسی فرد آلوده است که از طریق سرفه و عطسه و یا حرف زدن در فضای اطراف منتشر می‌شود.

این سازمان در توصیه‌های به روز شده خود درباره ویروس کرونا، دیروز (پنج‌شنبه) قرار گرفتن طولانی مدت در محیط‌های بسته و پرازدحام را به عنوان یکی از راه‌های احتمالی انتقال ویروس ذکر کرده و در راهنمای جدیدی در وب سایت خود نوشت؛ شواهدی از امکان انتقال ویروس از طریق هوا در مکان‌های بسته و شلوغ و فاقد تهویه مناسب وجود دارد.
 
پیش از این سازمان بهداشت جهانی گفته بود که انتقال هوایی ویروس کرونا فقط در مکان‌هایی، چون بیمارستان و یا آزمایشگاه‌ها و در طی اقدامات معین پزشکی مانند لوله گذاری تنفسی به بیماران بدحال کرونایی، نگران کننده است.

سازمان بهداشت جهانی این هفته پس از دریافت نامه ۲۳۹ دانشمند از کشور‌های مختلف جهان مبنی بر امکان انتقال ویروس از طریق هوا گفته بود این موضوع نیازمند بررسی و مطالعه بیشتر است و این سازمان این موضوع را بررسی می‌کند.

اما به فاصله ۲ روز سازمان بهداشت جهانی دیروز راهنمای جدیدی در این باره منتشر کرد و به صورتی محتاطانه هشدار داده احتمال انتقال هوایی ویروس کرونا وجود دارد؛ هر چند این سازمان بار دیگر تاکید کرده این موضوع نیازمند بررسی و مطالعه شواهد بیشتری است.

سازمان در این راهنمای جدید اذعان کرده که برخی گزارش‌ها از انتقال بیماری در رستوران‌ها، کلاس‌های ورزشی وباشگاه‌های ورزشی و بدنسازی وجود دارد که حاکی از احتمال انتقال هوایی ویروس است.

پیبشتر سازمان بهداشت جهانی انتقال از طریق قطرک‌های تنفسی از طریق فرد ناقل (هنگام گفتگو از نزدیک) و یا سطوح را به عنوان را اصلی‌ترین راه‌های انتقال ویروس کرونا مورد شناسایی قرار داده بود.

تایید ضمنی احتمال انتقال ویروس از طریق هوا از سوی سازمان بهداشت جهانی نشان می‌دهد جامعه جهانی برای مبارزه با شیوع این ویروس راه بسیار دشواری در پیش رو دارد و مداخلاتی، چون قرنطینه و جلوگیری از تراکم جمعیت یکی از موثرترین روش‌ها برای سرکوب این ویروس است.
 
 
منبع:عصرایران

بیشتر بخوانید:
 
 
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->