محدودیت ترمیم نمرات دوازدهمی‌ها برداشته شد | محاسبه سابقه تحصیلی از سال ۱۳۸۴ سرقت موتورسیکلت از رشتخوار تا مشهد | سندسازی موتور‌های دزدی در آغل گوسفندان تاکید مسئولان آموزش و پرورش بر ارتقای مهارت‌های معلمان چالش دسترسی راحت به نان در خیابان‌های منتهی به حرم امام رضا علیه‌السلام پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) | از فردا هوا گرم می‌شود راهکار‌های تغذیه‌ای محافظت از پوست در برابر اشعه ماوراء بنفش اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۱ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) علیرضا کاظمی: با همکاری اتفاقات بزرگی در آغاز سال تحصیلی رقم می‌خورد + ویدئو اعمال محدودیت‌های ترافیکی در خراسان رضوی به مناسبت ایام پایانی ماه صفر ۱۴۰۴ وزیر آموزش و پرورش: مهم‌ترین نیاز مدارس برای تدریس هوش مصنوعی، تجهیزات است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) | افزایش دمای نوار شمالی کشور پرداخت بیش از ۶۰ درصد پاداش بازنشستگان فرهنگی خراسان رضوی | کمبود فضای آموزشی مهمترین چالش آموزش و پرورش استان است فیش حقوق مردادماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی و مستمری‌بگیران صادر شد + لینک سایت کشف ۱۱ سکه تاریخی دوره اشکانیان در خرم‌آباد مهار آتش در تالاب بیشه دالان بروجرد پس از ۴ ساعت مضرات و فواید شستشوی بینی با آب نمک آیا مصرف قرص آهن در بارداری باعث افزایش وزن جنین و دشوار شدن زایمان می‌شود؟ چربی خون را با این میوه کنترل کنید سی و هشتمین اجلاس سراسری روسای ادارات آموزش و پرورش کشور همزمان با کل کشور در مشهد آغاز شد (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) هشدار وزارت بهداشت در مورد مصرف بالای نوشابه در ایران رئیس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری:  معوقات حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی را تا پایان مردادماه پرداخت کنید از آیینه‌دزدی تا زندان: نجات زندگی نوجوان تبهکار با حکم یک قاضی در مشهد حکم ۳ بار اعدام در ملأعام برای یک جنایتکار در مشهد | شکار قربانیان با نقاب روان‌پریشی! گام هایی برای بهبود بزرگ سالانی که در کودکی آزار دیده اند | از سایه به روشنایی کشف محموله مواد مخدر و دستگیری قاچاقچیان توسط مرزبانان هنگ مرزی تایباد مرگ مرموز زن تنها با یک استوری فاش شد! پوکی استخوان، بیماری خاموشی که شیوعش بالاست ماجرای آتش سوزی در شهرری چه بود؟ + فیلم (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) آتش سوزی در جنوب تهران | انبار روغن موتور طعمه آتش شد + فیلم (۲۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

داروی تقلبی «رمدسیویر» با قیمت نجومی در بازار سیاه

  • کد خبر: ۳۳۷۲۴
  • ۲۰ تير ۱۳۹۹ - ۱۸:۲۱
داروی تقلبی «رمدسیویر» با قیمت نجومی در بازار سیاه
معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه داروی «رمدسیویر» موجود در بازار سیاه تقلبی است و افراد سودجو آن را می‌فروشند، گفت: داروی موجود در بازار آزاد مورد تأیید سازمان غذا و دارو نیست و مردم از تهیه آن اکیدا خودداری کنند.
به گزارش شهرآرانیوز، دکتر محمدرضا شانه ساز با اعلام این مطلب، اظهار داشت: در حال حاضر داروی رمدسیویر با برچسب تقلبی به قیمت‌های نجومی در بازار آزاد به فروش می‌رسد. این اقدام که توسط برخی افراد سودجو صورت گرفته است، توسط مراجع قضائی و انتظامی پیگیری و متخلفان تحت پیگرد قانونی قرار خواهند گرفت.

وی افزود: در حال حاضر داروی رمدسیویر که توسط برخی از مراجع دارویی برای درمان برخی بیماران مبتلا به کرونا مورد توجه قرار گرفته است، با پیگیری سازمان غذا و دارو وارد کشور شده و برای انجام کارآزمایی بالینی همچون سایر دارو‌های قبلی در اختیار معاونت تحقیقات وزارت بهداشت قرار گرفته است، بنابراین هیچ نمونه مورد تائیدی از این دارو در بازار وجود ندارد و تمام نمونه‌های موجود آن در بازار غیر رسمی، غیرمجاز و تقلبی محسوب می‌شود.

معاون وزیر و رییس سازمان غذا و دارو با تاکید بر اینکه قابلیت تولید این دارو و ماده اولیه آن در کشور وجود دارد، گفت: شرکت‌های تولید داخل فناوری تولید این دارو را در اختیار دارند و به محض تائید آن توسط کمیته علمی مبارزه با کرونا وارد مدار تولید خواهد شد و هیچ نگرانی از لحاظ تامین این دارو وجود نخواهد داشت.

بنابر اعلام روابط عمومی وزارت بهداشت، وی یادآور شد: داروی رمدسیویر هنوز در پروتکل درمانی بیماری کرونا وجود ندارد از پزشکان خواست از تجویز این دارو و سرگردانی خانواده بیماران جدا خودداری کنند.

شانه‌ساز با اشاره به دریافت گزارش‌هایی از فروش دارو‌های دیگری با قیمت‌های گزاف به نام داروی درمان کرونا از مردم خواست در صورت مشاهده مواردی از این دست، بلافاصله با معاونت غذا و داروی دانشگاه محل سکونت شان تماس واطلاع رسانی کنند.
 
 
منبع:ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->