۵۶۰۰ قربانی در سکوت؛ روایت تلخ جوانانی که در دام الکل گم شدند هشدار گرایش متخصصین زنان به انجام اعمال زیبایی | تعرفه‌ها هیچ تناسبی با مسئولیت خطیر این پزشکان ندارد اعترافات هولناک عامل جنایت برج مجلل دربند| قتل مرد افغان به‌خاطر فحاشی توصیه‌های تغذیه‌ای در شرایط آلودگی هوا: مواد غذایی فله‌ای نخرید و آب زیاد بنوشید فاز نخست آموزش هوش مصنوعی به ۲ میلیون دانش‌آموز کلید خورد معمای مرگ مشکوک دختر دانشجو در واژگونی خودرو شگرد مرموز باند سارقان زن برای دستبرد به فروشگاه‌های پوشاک در مشهد انهدام باند سرقت جغدهای پارکینگی توسط پلیس مشهد میهمان من باش در آستانه عید غدیر، ۶۲۱ نفر از زندانیان استان خراسان رضوی آزاد شدند نگاهی به آمار روز‌های نفس‌گیر مشهد در سال ۱۴۰۳ | شاخص آلودگی هوا رکورد یک دهه را شکست مراقبت بهداشتی مرزی از حاجیان در مشهد آغاز شد مراحل تعویض پلاک بدون معطلی در مشهد | تعویض پلاک در ۴۵ دقیقه طلایی! رئیس اداره جنگل اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی: در سطح استان یک میلیون و ۲۶۰ هزار کانون بحرانی فرسایش بادی وجود دارد اعمال محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های کشور برای تعطیلات عید غدیر ۱۴۰۴ غذای سالم تاثیر مستقیم بر سلامت انسان دارد مراقب سکته قلبی خاموش باشید واگذاری هزار و ۷۳۵ هکتار از اراضی ملی در خراسان رضوی برای ساخت نیروگاه خورشیدی و ۲۱۷ هکتار برای نیروگاه بادی فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی: تاکنون ۵۰ هکتار منطقه درگیر آتش شده است هر هکتار آبخیزداری سالانه ۵۳۰ مترمکعب در هکتار استحصال آب دارد حرکت سریع خراسان رضوی به سمت بیابانی شدن| وجود ۳۰ کانون بیابانی بحرانی در ۲۲ شهرستان معرفی چند نمونه از ارزان ترین هتل های مشهد نزدیک حرم ۳ فوتی و ۲ محبوس بر اثر حریق کشتی در بوشهر + فیلم (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) گلایه برخی شهروندان مشهدی از انتظار طولانی پشت خط «صدای مشاور» سد‌های مشهد در  آستانه تابستان، تشنه‌تر از  همیشه پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۱ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم بارش باران تا فردا صبح پرونده ترک فعل وزارت میراث فرهنگی روی میز دادسرای دیوان محاسبات کشور انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد تمدید شد چگونه خطر چاقی دوران کودکی را پیش‌بینی کنیم؟
سرخط خبرها

رئیس پلیس راهور فراجا: بیش از ۷۰ درصد جان‌باختگان حوادث رانندگی مربوط به جاده‌های برون‌شهری است

  • کد خبر: ۳۳۷۵۴۱
  • ۱۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۲
رئیس پلیس راهور فراجا: بیش از ۷۰ درصد جان‌باختگان حوادث رانندگی مربوط به جاده‌های برون‌شهری است
رئیس پلیس راهور فراجا گفت: بیش از ۷۰ درصد جان‌باختگان حوادث رانندگی مربوط به جاده‌های برون‌شهری است، اما نباید از این نکته غافل شویم که آموزش و تربیت رانندگان از درون شهر‌ها آغاز می‌شود، شهر، محل یادگیری فرهنگ صحیح رانندگی است و باید زیرساخت‌های آن را تقویت کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، آیین کلنگ‌زنی ساختمان پلیس راهور شهرستان بهارستان روز دوشنبه با حضور سردار سید تیمور حسینی رئیس پلیس راهور فراجا، سردار کیومرث عزیزی فرمانده انتظامی ویژه غرب استان تهران، مراد مرادی کرناچی فرماندار شهرستان، سید محمد میرزمانی شهردار گلستان و جمعی از مسئولان محلی برگزار شد.

این پروژه در زمینی به مساحت ۳ هزار و ۹۴۲ مترمربع در شهر گلستان و در خیابان ایران پاک، انتهای میهن ۴ آغاز شده و قرار است در ۶ طبقه احداث شود و شامل بخش‌های اداری، آسایشگاه، سالن غذاخوری، سالن آزمون و سالن چندمنظوره خواهد بود و پس از بهره‌برداری نقش مهمی در ارتقای کیفیت خدمات راهور و کاهش مشکلات ترافیکی منطقه ایفا می‌کند.

سردار سید تیمور حسینی، رئیس پلیس راهور فراجا، در این مراسم ضمن تبریک اعیاد قربان و غدیر، از دغدغه‌مندی و اهتمام مسئولان شهرستان بهارستان در حوزه‌های ترافیک، امنیت و خدمات شهری قدردانی و اظهار کرد: از فرماندار محترم، شهردار، اعضای شورای شهر و فرمانده انتظامی غرب استان تهران صمیمانه تشکر می‌کنم که با روحیه همدلی در مسیر خدمت به مردم گام برمی‌دارند.

وی با اشاره به آمار بالای تلفات جاده‌ای در کشور عنوان کرد: بیش از ۷۰ درصد جان‌باختگان حوادث رانندگی مربوط به جاده‌های برون‌شهری است، اما نباید از این نکته غافل شویم که آموزش و تربیت رانندگان از درون شهر‌ها آغاز می‌شود، شهر، محل یادگیری فرهنگ صحیح رانندگی است و باید زیرساخت‌های آن را تقویت کنیم.

رئیس پلیس راهور کشور بیان کرد: اجرای قوانین، داشتن ابزار و تجهیزات کافی، و اصلاح رفتار‌های ترافیکی از ارکان اصلی نظم و ایمنی در حوزه حمل‌ونقل است و ساختمان پلیس راهور شهرستان بهارستان قرار است محلی برای آموزش، آزمون، اجرای سیاست‌های فرهنگی پلیس و ارائه خدمات مؤثر در زمان صدور گواهینامه باشد.

سردار حسینی با تأکید بر لزوم نگاه به حقوق شهروندی در حوزه راهور تصریح کرد: مردم انتظار دارند پلیسی شایسته، تمیز، منظم و دارای تجهیزات مناسب در خدمتشان باشد و این حق طبیعی آنهاست، احداث این‌گونه مراکز، گامی مؤثر در پاسخ‌گویی به این انتظار منطقی و مشروع است.

وی خاطرنشان کرد: امیدوارم با همکاری همه‌جانبه مسئولان، این پروژه در کوتاه‌ترین زمان ممکن به بهره‌برداری برسد و موجبات ارتقای خدمت‌رسانی، نظم شهری و رضایتمندی مردم شریف شهرستان بهارستان را فراهم آورد.

شهرستان بهارستان در جنوب غرب استان تهران قرار دارد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->