مهلت نام‌نویسی در آزمون سامفا تا ۲۰ دی تمدید شد حل مشکل ۲۱۰ نفر از اعضای هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان سازمان حفاظت محیط زیست برای محیط بان کرمانی وکیل می گیرد جان باختن راننده ترکمنستانی در زرند کرمان + جزئیات جزئیات تازه درباره برخورد پرنده با هواپیمای فوق سبک شخصی نشان مشهدالرضا (ع) باید به کشف ظرفیت‌های مغفول مانده مشهد بپردازد میانگین تجویز دارو در ایران بیش از ۲ برابر میانگین جهانی است دستگیری سارق ۱۵۰۰ گرم طلا در مشهد صدور مجوز پرداخت پاداش فرهنگیان بازنشسته سال ۱۴۰۲ صدور هشدار هواشناسی برای آلودگی هوا در مشهد و ۷ شهر دیگر (۱۵ دی ۱۴۰۳) ویروس جدید چینی HMPV چیست و چه علائمی دارد؟ + راه‌های پیشگیری یادی از دکتر محمد فقیهی حکم‌آبادی، نخستین جراح چشم مشهد | چشم ما در پی خوبان جهان خواهد بود* پایداری محیط زیست با الگو‌های موفق بازیافت زباله خطرات مصرف بیش از حد استامینوفن را جدی بگیرید ارائه خدمت به ۱۳ هزار زوج نابارور در راستای فرزندآوری  رانندگی مخاطره‌آمیز در بزرگراه پیامبراعظم(ص) مشهد، ۳ مصدوم بر جای گذاشت | رانندگی پرخطر ۴ خودرو را درگیر کرد (۱۵ دی ۱۴۰۳) اعلام زمان ثبت‌نام آزمون دستیاری تخصصی استفاده از ظرفیت تمام شهروندان برای حل مسائل کشور، یکی از اهداف مهم دولت ریه اسفنجی، عارضه جدید دخانیات نوپدید اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۵ دی ۱۴۰۳) زورگیری طلاهای همسر دوم برای کادودادن به زن اول سرانه پایین درمانی در دومین کلان‌شهر ایران | قدردانی از بهورزان و مراقبان سلامت و مربیان بهورزی در مشهد حضور ۱۹۱۰ نفر بدهکار مهریه در زندان‌های کشور ترکیب نمره علمی و مصاحبه در گزینش معلمان تغییر کرد + جزئیات نگاهی به شاخصه های نسل زِد و راه هایی برای برقراری ارتباط بهتر با آن ها | ماجرای ما و زومرها دستگیری چند متهم سرقت سریالی | مقابله پلیس مشهد با شگردهای قدیمی و جرائم روز تدوین دستورالعمل نظارت بر فراورده‌های نانو و تاتو در سازمان غذا و دارو پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (شنبه، ۱۵ دی ۱۴۰۳) | افزایش آلاینده‌های جوی در شهر‌های بزرگ و صنعتی آلودگی هوا آمار مراجعه به مراکز درمانی را افزایش داد سبک زندگی در فصل زمستان از دیدگاه طب سنتی ایرانی چگونه است؟ ماموریت‌های اورژانس مشهد در ارتباط با بیماری‌های تنفسی ۱۸ درصد افزایش یافت (۱۵ دی ۱۴۰۳) انتقادِ بازنشستگان تأمین اجتماعی نیرو‌های مسلح به مبلغ ناچیز همسان‌سازی
سرخط خبرها

فروش وام بانکی کم‌بهره، شگرد جدید کلاهبرداران

  • کد خبر: ۳۳۷۵۵
  • ۲۱ تير ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۹
فروش وام بانکی کم‌بهره، شگرد جدید کلاهبرداران
فروش وام بانکی کم‌بهره، شگرد جدید کلاهبردارانی که افراد زیادی را تاکنون به خاک سیاه نشانده‌اند.
مهدی قرآنی/ شهرآرانیوز - کرونا همان‌طور که شرایط بهداشتی دنیا را دچار بحرانی بی‌سابقه کرد و صد‌ها یا هزاران کشته روی دست مسئولان بهداشت و درمان کشور‌های مختلف گذاشت، موجب بروز مشکلات اقتصادی و معیشتی افراد زیادی هم در سرتاسر جهان شد. تا جایی که عده‌ای در برخی از همین کشور‌های کرونازده به خیابان‌ها ریختند تا حقشان را از مسئولان خود بگیرند و عده‌ای هم به فروشگاه‌ها یورش بردند تا با سرقت مایحتاج روزانه خود حداقل برای چند روز دیگر زنده بمانند.

ایران نیز از آن دسته کشور‌هایی است که از زمان شیوع این ویروس خطرناک دستخوش مشکلاتی از جمله مسائل معیشتی، تأمین دارو، درمان و ... شد. در این میان مسائل بهداشت و درمان موضوع خودش را دارد و افراد با یک اقدام پیشگیرانه می‌توانند جلوی شیوع یا انتقال این بیماری را بگیرند.
 
اما کسادی بازار و مشکلات معیشتی موضوعی نیست که بتوان با یک ماسک و یک جفت دستکش آن را از بین برد. برای همین افرادی که دچار این بحران جهانی شده بودند به سراغ شعب بانک‌ها رفتند تا شاید بتوانند امتیاز وام خود را جلو بیندازند و یا از امتیاز فرد دیگری استفاده کنند. وامی که شاید بتواند در این شرایط بحرانی یکی از زخم‌های اقتصادی آن‌ها را شفا بخشد و برای مدتی شر طلبکارانی که خود درگیر مسائل مالی شده‌اند را از سرشان رفع کند.
 
در این میان عده‌ای سودجو که همیشه در کمین هستند تا از آب گل‌آلود ماهی بگیرند دست به فعالیت‌های مجرمانه‌ای در فضای مجازی زده‌اند و به بهانه اخذ وام‌های کم‌بهره مردم را تلکه می‌کنندو با به وجود آوردن چنین شرایطی نیشتری به زخم‌های اقتصادی مردم می‌زنند و برخی‌ها را با خاک یکسان می‌کنند. موضوعی که رئیس مرکز مبارزه با جرائم ملی و سازمان‌یافته پلیس فتای ناجا به آن اشاره کرد و درباره این ترفند کلاهبرداری سایبری به مردم هشدار داد.
 
سرهنگ مصطفی نوروزی درباره تشکیل پرونده‌های این‌گونه جرائم در مراکز فرماندهی پلیس فتای کشور گفت: مجرمانی در این روز‌ها که مردم درگیر مشکلات اقتصادی هستند با انتشار آگهی‌های جعلی تحت عنوان «واگذاری وام بدون بهره» و یا «تسهیلات بانکی با سود کم» افراد مختلف را فریب داده و بعد هم مبالغ چند میلیون تومانی را به عنوان پیش پرداخت یا ثبت‌نام از قربانیان خود کلاهبرداری می‌کنند.
این مقام مسئول این نوع آگهی‌ها و تبلیغات را در بستر فضای مجازی جعلی و کذب دانست و بیان کرد: کارشناسان پلیس فتا تاکنون عوامل انتشار تعدادی از این نمونه آگهی‌ها که با سوءاستفاده از نیاز مردم جیب آن‌ها را خالی می‌کنند شناسایی کرده و اقدامات تکمیلی برای جلب متهمان هم در دست پیگیری است.

سرهنگ نوروزی ادامه داد: متهمان این پرونده‌ها با ترفند فروش امتیاز وام‌های مختلف کم‌بهره مانند ازدواج، سپرده قرض‌الحسنه و ... طعمه‌های خود را به سمت گروه‌های مجازی منتسب به خود می‌کشانند و سپس با یکسری اسناد تقلبی نقشه شوم خود را عملی می‌سازند. مال‌باختگان هم با این خیال که تا چند روز دیگر مشکل مالی‌شان با اخذ این وام حل می‌شود به سراغ کار و کسبشان می‌روند، اما بعد از چند روز با پاسخ‌گو نبودن متهمان روبه رو می‌شوند.
 
شهروندان باید توجه داشته باشند که هویت افراد در فضای مجازی کاملا ناشناخته است و به هیچ‌وجه به آگهی‌ها و تبلیغاتی از قبیل دریافت وام آسان و برنده شدن در قرعه‌کشی‌ها اعتماد نکنند. به گفته رئیس مرکز مبارزه با جرائم ملی و سازمان یافته پلیس فتای ناجا طبق بررسی‌های صورت گرفته بانک‌ها هیچ‌گونه تبلیغاتی در فضای مجازی برای فروش وام یا تسهیلات بانکی خود ارائه نداده‌اند و هرگونه تبلیغاتی در این راستا از مصادیق کلاهبرداری است. این مقام ارشد نظامی کشور در پایان از مردم خواست ضمن جدى گرفتن هشدارهاى سایبرى پلیس فتا در صورت رویارویی با موارد مشکوک در فضای مجازی حتما موضوع را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس Cyberpolice.ir بخش گزارش‌های مردمى گزارش کنند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->