۵۶۰۰ قربانی در سکوت؛ روایت تلخ جوانانی که در دام الکل گم شدند هشدار گرایش متخصصین زنان به انجام اعمال زیبایی | تعرفه‌ها هیچ تناسبی با مسئولیت خطیر این پزشکان ندارد اعترافات هولناک عامل جنایت برج مجلل دربند| قتل مرد افغان به‌خاطر فحاشی توصیه‌های تغذیه‌ای در شرایط آلودگی هوا: مواد غذایی فله‌ای نخرید و آب زیاد بنوشید فاز نخست آموزش هوش مصنوعی به ۲ میلیون دانش‌آموز کلید خورد معمای مرگ مشکوک دختر دانشجو در واژگونی خودرو شگرد مرموز باند سارقان زن برای دستبرد به فروشگاه‌های پوشاک در مشهد انهدام باند سرقت جغدهای پارکینگی توسط پلیس مشهد میهمان من باش در آستانه عید غدیر، ۶۲۱ نفر از زندانیان استان خراسان رضوی آزاد شدند نگاهی به آمار روز‌های نفس‌گیر مشهد در سال ۱۴۰۳ | شاخص آلودگی هوا رکورد یک دهه را شکست مراقبت بهداشتی مرزی از حاجیان در مشهد آغاز شد مراحل تعویض پلاک بدون معطلی در مشهد | تعویض پلاک در ۴۵ دقیقه طلایی! رئیس اداره جنگل اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی: در سطح استان یک میلیون و ۲۶۰ هزار کانون بحرانی فرسایش بادی وجود دارد اعمال محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های کشور برای تعطیلات عید غدیر ۱۴۰۴ غذای سالم تاثیر مستقیم بر سلامت انسان دارد مراقب سکته قلبی خاموش باشید واگذاری هزار و ۷۳۵ هکتار از اراضی ملی در خراسان رضوی برای ساخت نیروگاه خورشیدی و ۲۱۷ هکتار برای نیروگاه بادی فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی: تاکنون ۵۰ هکتار منطقه درگیر آتش شده است هر هکتار آبخیزداری سالانه ۵۳۰ مترمکعب در هکتار استحصال آب دارد حرکت سریع خراسان رضوی به سمت بیابانی شدن| وجود ۳۰ کانون بیابانی بحرانی در ۲۲ شهرستان معرفی چند نمونه از ارزان ترین هتل های مشهد نزدیک حرم ۳ فوتی و ۲ محبوس بر اثر حریق کشتی در بوشهر + فیلم (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) گلایه برخی شهروندان مشهدی از انتظار طولانی پشت خط «صدای مشاور» سد‌های مشهد در  آستانه تابستان، تشنه‌تر از  همیشه پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۱ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم بارش باران تا فردا صبح پرونده ترک فعل وزارت میراث فرهنگی روی میز دادسرای دیوان محاسبات کشور انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد تمدید شد چگونه خطر چاقی دوران کودکی را پیش‌بینی کنیم؟
سرخط خبرها

سازمان غذاودارو: گواهی بهداشت صادرات مواد غذایی و آشامیدنی برخط صادر می‌شود

  • کد خبر: ۳۳۷۵۹۳
  • ۱۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۰:۵۳
سازمان غذاودارو: گواهی بهداشت صادرات مواد غذایی و آشامیدنی برخط صادر می‌شود
مدیرکل امور فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو از راه‌اندازی دو سامانه صدور برخط گواهی بهداشتی صادرات و همچنین هشدار سریع مواد غذایی و آشامیدنی خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، عبدالعظم بهفر امروز در چهارمین همایش روز جهانی غذا در مرکز همایش‌های بین المللی صدا و سیما اظهار کرد: از سال گذشته تلاش کردیم از بستر الکترونیک برای ارائه خدمات در حوزه غذا استفاده کنیم، خوشبختانه ثبت فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی به‌صورت هوشمند و الکترونیک فراهم شده که درصد قابل توجهی از دیتابیس این سامانه تکمیل و به زودی در اختیار دانشگاه‌ها و صنایع قرار می‌گیرد تا درخواست پروانه‌های ساخت به صورت برخط، ارسال شود.

وی با اشاره به اهمیت صادرات مواد غذایی برای کشور، گفت: خوشبختانه سامانه صدور گواهی بهداشت صادرات مواد غذایی و آشامیدنی و محصولات کشاورزی راه اندازی شده تا عزیزانی که قصد صادرات دارند گواهی بهداشت را از این سامانه به صورت برخط دریافت کنند؛ این گواهی اعتبار بالایی داشته و قابلیت ارزیابی در سایر کشور‌ها را نیز دارد.

مدیرکل امور فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو ادامه داد: در دنیا چندین سیستم رگولاتوری از جمله ژاپن، آمریکا، اتحادیه اروپا و استرالیا، سامانه صدور گواهی بهداشت صادرات را دارند و ایران، پنجمین سیستم رگولاتوری است که این سامانه را طراحی و اجرا کرده که برای صنایع و سیستم نظارتی، قابل استفاده است.

بهفر از راه اندازی سامانه هشدار سریع مواد غذایی و آشامیدنی ایران خبر داد و گفت: این سامانه در موارد ایمنی مواد غذایی، هشدار دهنده است و در موارد عدم انطباق به سرعت در کشور به دانشگاه‌ها و مردم، اطلاع رسانی می‌کند.

وی گفت: امیدواریم امسال برچسب الکترونیکی به صورت اختیاری بر روی فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی درج شود. ضوابط این طرح به کمک صنایع در حال تهیه است و در صورت نهایی شدن آن، برچسب الکترونیکی به صورت بارکد بر روی محصولات درج می‌شود تا مصرف کنندگان و سیستم‌های نظارتی بتوانند به اطلاعات محصول، دست یابند.

مدیرکل امور فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با تاکید بر لزوم استفاده از فناوری‌های نوین و ابزار‌های دیجیتال در شناسایی تخلفات حوزه تولید موادغذایی، گفت: راهبرد‌ها و نقشه راه در این زمینه با حضور استادان و صاحبنظران طراحی شده و نحوه استفاده از فناوری‌های نوین از جمله هوش مصنوعی برای اصالت سنجی فرآورده‌ها و مواد غذایی در سطح عرضه، در دستور کار قرار گرفته است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->