جزئیات حادثه آتش‌سوزی خارک اعلام شد (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) اتفاق معجزه آسا | یک مسافر از هواپیمای سقوط کرده هند نجات یافت جان باختن یک نفر در آتش‌سوزی پتروشیمی خارک | آتش مهار شد افزایش رشته‌های مجاز برای آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش جشن عید غدیر خم ویژه مددجویان کمیته امداد با حضور استاندار خراسان رضوی برگزار شد (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) مودی: فاجعه احمدآباد ما را متحیر و غمگین کرده است | همه سرنشینان جان باختند + فیلم ماساژ برای همه کمردرد‌ها خوب نیست ترامپ خروج پرسنل آمریکایی از منطقه غرب آسیا را تأیید کرد ۷۵ درصد قربانیان دود سیگار، زنان و کودکان بی‌گناه هستند سقوط یک هواپیمای مسافربری با ۱۳۳ مسافر در شهر احمدآباد هند + فیلم لحظه سقوط پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۲ خرداد ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش دما در استان کاهش وزن در میانسالی می‌تواند به طول عمر بیفزاید مرگ سالانه بیش از ۶۰ هزار نفر در ایران به علت مصرف دخانیات آیا مصرف بی‌رویه غذا‌های تند به سلامت دستگاه گوارش کمک می‌کند؟ زمان واریز حقوق خردادماه ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین‌اجتماعی مشخص شد معاون حقوقی وزارت بهداشت درباره نفوذ صنایع دخانی هشدار داد: سن ابتلا و آلودگی به مواد دخانی به‌شدت کاهش یافته است جزئیات بسته حمایتی مازاد بیمه پایه سلامت بازنشستگان کشوری اعلام شد | کاهش ۵۰ درصدی فرانشیز خدمات بستری پیش‌بینی هواشناسی کشور امروز (پنجشنبه، ۲۲ خرداد ۱۴۰۴) | افزایش نسبی دما با آغاز هفته آینده احتمال تغییر در بیمه تکمیلی بازنشستگان کشوری | مطالبات همسان‌سازی تا پایان سال پرداخت می‌شود آلودگی صوتی مشهد از مرز استاندارد ملی گذشت | مناطق ۳، ۶ و ۱۱ مشهد، رکورددار آلودگی صوتی اگر هر روز خیار مصرف کنیم، چه اتفاقی در بدنمان می‌افتد؟ قبل از خواب، شیر گرم بنوشیم یا سرد؟ فروش واکسن «گارداسیل» در وب‌سایت‌ها غیرمجاز است امکان پذیرش مستقیم دستیار در ۴ رشته پزشکی فراهم شد ۵۶۰۰ قربانی در سکوت؛ روایت تلخ جوانانی که در دام الکل گم شدند هشدار گرایش متخصصین زنان به انجام اعمال زیبایی | تعرفه‌ها هیچ تناسبی با مسئولیت خطیر این پزشکان ندارد اعترافات هولناک عامل جنایت برج مجلل دربند| قتل مرد افغان به‌خاطر فحاشی توصیه‌های تغذیه‌ای در شرایط آلودگی هوا: مواد غذایی فله‌ای نخرید و آب زیاد بنوشید
سرخط خبرها

سازمان غذاودارو: گواهی بهداشت صادرات مواد غذایی و آشامیدنی برخط صادر می‌شود

  • کد خبر: ۳۳۷۵۹۳
  • ۱۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۰:۵۳
سازمان غذاودارو: گواهی بهداشت صادرات مواد غذایی و آشامیدنی برخط صادر می‌شود
مدیرکل امور فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو از راه‌اندازی دو سامانه صدور برخط گواهی بهداشتی صادرات و همچنین هشدار سریع مواد غذایی و آشامیدنی خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، عبدالعظم بهفر امروز در چهارمین همایش روز جهانی غذا در مرکز همایش‌های بین المللی صدا و سیما اظهار کرد: از سال گذشته تلاش کردیم از بستر الکترونیک برای ارائه خدمات در حوزه غذا استفاده کنیم، خوشبختانه ثبت فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی به‌صورت هوشمند و الکترونیک فراهم شده که درصد قابل توجهی از دیتابیس این سامانه تکمیل و به زودی در اختیار دانشگاه‌ها و صنایع قرار می‌گیرد تا درخواست پروانه‌های ساخت به صورت برخط، ارسال شود.

وی با اشاره به اهمیت صادرات مواد غذایی برای کشور، گفت: خوشبختانه سامانه صدور گواهی بهداشت صادرات مواد غذایی و آشامیدنی و محصولات کشاورزی راه اندازی شده تا عزیزانی که قصد صادرات دارند گواهی بهداشت را از این سامانه به صورت برخط دریافت کنند؛ این گواهی اعتبار بالایی داشته و قابلیت ارزیابی در سایر کشور‌ها را نیز دارد.

مدیرکل امور فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو ادامه داد: در دنیا چندین سیستم رگولاتوری از جمله ژاپن، آمریکا، اتحادیه اروپا و استرالیا، سامانه صدور گواهی بهداشت صادرات را دارند و ایران، پنجمین سیستم رگولاتوری است که این سامانه را طراحی و اجرا کرده که برای صنایع و سیستم نظارتی، قابل استفاده است.

بهفر از راه اندازی سامانه هشدار سریع مواد غذایی و آشامیدنی ایران خبر داد و گفت: این سامانه در موارد ایمنی مواد غذایی، هشدار دهنده است و در موارد عدم انطباق به سرعت در کشور به دانشگاه‌ها و مردم، اطلاع رسانی می‌کند.

وی گفت: امیدواریم امسال برچسب الکترونیکی به صورت اختیاری بر روی فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی درج شود. ضوابط این طرح به کمک صنایع در حال تهیه است و در صورت نهایی شدن آن، برچسب الکترونیکی به صورت بارکد بر روی محصولات درج می‌شود تا مصرف کنندگان و سیستم‌های نظارتی بتوانند به اطلاعات محصول، دست یابند.

مدیرکل امور فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با تاکید بر لزوم استفاده از فناوری‌های نوین و ابزار‌های دیجیتال در شناسایی تخلفات حوزه تولید موادغذایی، گفت: راهبرد‌ها و نقشه راه در این زمینه با حضور استادان و صاحبنظران طراحی شده و نحوه استفاده از فناوری‌های نوین از جمله هوش مصنوعی برای اصالت سنجی فرآورده‌ها و مواد غذایی در سطح عرضه، در دستور کار قرار گرفته است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->