آژیر خطر در سرزمین‌های اشغالی به صدا درآمد (۷ آبان ۱۴۰۴) نظامیان اسرائیلی به سمت ارتش لبنان آتش گشودند انتخابات سراسری در هلند برگزار شد (۷ آبان ۱۴۰۴) نقش برخی کارمندان سازمان‌های بین‌المللی در عملیات جاسوسی علیه یمن افشا شد موافقت مجمع تشخیص مصلحت نظام با لایحه همکاری حمل‌ونقل ریلی ایران و ترکیه اوکراین: ۲ پالایشگاه نفت روسیه هدف قرار گرفتند پنتاگون از اروپا خارج شد؟ حماس: مقاومت اجازه تحمیل واقعیت‌های جدید را به دشمن نخواهد داد واکنش اتحادیه اروپا به حملات رژیم صهیونیستی به غزه آیت الله جنتی: نگاه تمدن غرب به زنان استثماری است ارتش روسیه، یک اژدر هسته‌ای آزمایش کرد + فیلم (۷ آبان ۱۴۰۴) پزشکیان به دانشگاه‌های پیام نور و فرهنگیان فرصت یک هفته‌ای داد پرونده قضایی برای فائزه هاشمی تشکیل شد معاون وزیر خارجه از پیگیری ویژه حقابه ایران از هیرمند خبرداد تذکر شفاهی برخی نمایندگان مجلس به ارکان اطلاع‌رسانی دولت و پزشکیان معاون وزیر کشور حکومت سرپرست افغانستان به سفارت کشورش در تهران رفت آمریکا یک روزنامه‌نگار بریتانیایی حامی فلسطین را بازداشت کرد وزیر نفت: هیچ تصمیمی برای افزایش قیمت حامل‌های انرژی گرفته نشده است آیت الله علم الهدی: باید از ایجاد نفاق و تفرقه در محیط دانشگاه جلوگیری شود پاکستان اعزام نیرو به غزه را بررسی می‌کند پزشکیان: دستگاه‌های دولتی بر اساس عملکرد حقوق و پاداش پرداخت کنند رفیع‌زاده: اصلاح نظام اداری طبق نظر و خواسته مردم انجام خواهد شد قائم‌پناه: رئیس‌جمهوری بر پرداخت بودجه بر اساس عملکرد تاکید دارد وزیر بهداشت: تأثیر تحریم‌ها انکارناپذیر است، اما شرایط از سال گذشته بهتر شده است مهاجرانی در حیاط دولت: خروج ایران از لیست سیاه FATF زمان بر است وزیر جهاد کشاورزی: پیگیر تامین نهاده‌های دامی هستیم دیدار هیئت پارلمانی و سفیر ایران در مسکو | گسترش همکاری‌های اقتصادی ایران و روسیه بررسی شد
سرخط خبرها

سخنگوی دولت: کالابرگ الکترونیک با دستور رئیس جمهور برای تمام هفت دهک جامعه باید پرداخت شود

  • کد خبر: ۳۳۷۹۶۷
  • ۲۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۵
سخنگوی دولت: کالابرگ الکترونیک با دستور رئیس جمهور برای تمام هفت دهک جامعه باید پرداخت شود
سخنگوی دولت گفت: ۲۸۰ همت یارانه نان پرداخت می‌شود، ولی رضایتمندی لازم برای مصرف کنندگان وجود ندارد. موضوع نان به جهت اهمیت بالا و معیشت مردم از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است

به گزارش شهرآرانیوز؛ فاطمه مهاجرانی در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران گفت: ناترازی برق و راه‌حل های رفع آنها و حل ناترازی‌های گاز در زمستان از جمله اقدامات دولت در هر جلسه دولت است که درباره آن صحبت می‌شود و ساز و کارهای اجرایی آن مورد بررسی قرار می‌گیرد.

سخنگوی دولت درباره ناترازی‌های بانکی، گفت: باید این مسئله را حل کرد که در دولت در حال بررسی است.

وی از مصوبات پیرامون شرکت‌های کاربر، واردات خودرو، برگزاری همایش بین‌المللی مدیریت جنگل‌های زاگرس، موافقت تجاری بین ایران و چین، اصلاح تصویب نامه افزایش سرمایه شرکت نیرو، آیین‌نامه امنیت سایبری و ایجاد مشوق‌های صادراتی خرد در جلسه هیات دولت خبر داد.

سخنگوی دولت گفت: از دیگر مصوبات جلسه دولت اختصاص اعتبار برای جبران خسارت‌های وارد شده به تأسیسات و تجهیزات سامانه‌های آبرسانی به‌ویژه در خط انتقال آب بود. مجوز تأسیس کانون مسئولان فنی و بهداشتی نیز صادر شد.

وی ادامه داد: در حوزه ورزش و تندرستی، تعرفه ارائه خدمات ورزشی، هزینه صدور پروانه بهره‌برداری باشگاه‌ها و احداث ورزشگاه‌ها برای سال ۱۴۰۴ به تصویب رسید.

مهاجرانی گفت: موضوع دیگری که مصوب شد، آیین‌نامه اجرایی مرتبط با قانون بودجه در زمینه پرداخت الکترونیکی عوارض تردد در آزادراه‌های کشور بود که گامی در جهت تسهیل خدمات حمل‌ونقل محسوب می‌شود.

سخنگوی دولت ادامه داد: بازطراحی رشته‌های آموزشی فنی، حرفه‌ای، مهارتی و کار و دانش در دوره دوم متوسطه موضوع بعدی بود. این بازنگری با رویکرد آمایش سرزمینی و آینده‌پژوهی صورت می‌گیرد.

وی در عین حال از در دستور کار قرار گرفتن اه‌اندازی هنرستان‌های جوار کارخانه، جوار شهرک‌های صنعتی و پارک‌های علم و فناوری با مشارکت نهادهای عمومی غیردولتی و دستگاه‌های اجرایی خبر داد.

مهاجرانی در ادامه گفت: در جلسه اخیر هیات دولت، صدور شناسنامه فنی ملکی ساختمان در راستای بند «ب» ماده ۵۵ برنامه هفتم توسعه به تصویب رسید؛ اقدامی که می‌تواند به ساماندهی وضعیت اسناد ملکی و افزایش رضایتمندی مردم منجر شود.

سخنگوی دولت خاطرنشان کرد: آیین‌نامه نحوه تأسیس، فعالیت و انحلال نهادهای بانکی و مدیریت دارایی‌های آن‌ها با هدف رفع ناترازی در شبکه بانکی کشور، از جمله فعالیت شرکت‌های مدیریت دارایی (AMC) به تصویب رسید.

۲۸۰ همت یارانه نان پرداخت می‌شود، ولی رضایتمندی لازم وجود ندارد

وی با اشاره به حواشی به وجود آمده درباره قیمت نان گفت: موضوع نان موضوع جدی است به جهت اینکه حجم یارانه‌ای که دولت در این مسیر پرداخت می کند، رقم بالایی است، ۲۸۰ همت یارانه نان پرداخت می‌شود، ولی رضایتمندی لازم برای مصرف کنندگان وجود ندارد. موضوع نان به جهت اهمیت بالا و معیشت  مردم از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است؛ لذا این موضوع چند ضلع دارد؛ با در نظر گرفتن همه اضلاع نان، موضوع در حال بررسی است. موضوع نان به دلیل اهمیت آن در معیشت مردم و نگرانی‌های موجود، در حال بررسی دقیق و چندجانبه است. در صورت اتخاذ هرگونه تصمیم جدید، اطلاع‌رسانی از طریق رسانه‌ها به مردم انجام خواهد شد.

سخنگوی دولت بحران ناترازی‌های برق را مورد اشاره قرار داد و افزود: گام‌های اصلاحی برای حل مساله ناترازی برق آغاز شده و گام هایی همانند احداث نیروگاه‌های خورشیدی برداشته شده و با تمرکز بر مدیریت مصرف در مسیر بهبود هستیم.

مهاجرانی از پیگیری جدی بانک مرکزی و وزارت بهداشت برای تامین ارز مورد نیاز واردات دارو خبر داد.

بخشی از حقابه هیرمند در حال انتقال است

وی همچنین از دیپلماسی و گفت‌وگوی مقامات اجرایی دولت چهاردهم با مقامات افغانی برای دریافت حقابه هیرمند خبر داد و گفت: بخشی از حقابه هیرمند در حال انتقال است و مذاکرات همچنان ادامه دارد.

رفع فیلتر سایر پلتفرم ها از یاد دولت نرفته است

مهاجرانی متذکر شد: رفع فیلتر سایر پلتفرم‌ها در دولت به فراموشی سپرده نشده است و مسوولان مربوطه همچنان پیگیر موضوع هستند. روند بررسی‌ها ادامه دارد و در زمان مقتضی تصمیمات لازم اعلام خواهد شد.

سخنگوی دولت افزایش قیمت خودروهای داخلی را با چراغ سبز دولت دانست و گفت: در مورد افزایش قیمت خودرو توسط ایران‌خودرو، باید توجه داشت که این اقدام با هماهنگی و از طریق شورای رقابت صورت گرفته است. دولت مخالف رفتارهای خودسرانه است، اما هم‌زمان به نهادهای قانونی نیز احترام می‌گذارد.

سخنگوی دولت در بخش دیگری از سخنانش، گفت: موضوع معیشت مردم به عنوان یکی از خط قرمزهای دولت محسوب شد و دولت روی این قضیه کاملا دغدغه مند است. یکی از خریدهایی هم که اغلب با کالا برگ صورت می‌گیرد گوشت قرمز است؛ لذا در این زمینه دولت کاملا پیگیر هست که کارها صورت بگیرد. کالا برگ برای چند دهک آماده است ولی چون رئیس جمهور دستور دادند که برای هفت دهک پرداخت شود منتظر هستیم تامین منابع به صورت کامل صورت بگیرد؛ ان شاءالله پرداخت خواهد شد.

کالابرگ الکترونیک با دستور رئیس جمهور برای تمام هفت دهک جامعه باید پرداخت شود

مهاجرانی ادامه داد: طبق دستور رئیس‌جمهور، کالابرگ الکترونیکی باید برای تمام هفت دهک پرداخت شود. در حال حاضر، امکان پرداخت برای برخی دهک‌ها وجود دارد، اما با تأکید رئیس‌جمهور بر پرداخت یکپارچه، این اقدام پس از تأمین کامل منابع مالی اجرایی خواهد شد.

وی اظهار کرد: در خصوص اقتصاد دریامحور نیز اقدامات متعددی در حال پیگیری است. توسعه کریدورهای شمال-جنوب و شرق-غرب به عنوان زیرساخت‌های کلیدی این رویکرد، در دستور کار قرار دارد. جلسات مربوط به تکمیل این مسیرها برگزار شده و تصمیماتی برای تخصیص منابع آن‌ها اتخاذ شده است. اقتصاد دریامحور یکی از راهبردهای اصلی دولت چهاردهم به‌شمار می‌رود و گزارش‌های لازم در این‌باره ارائه خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->