جاده چالوس یک‌طرفه شد (۱۵ تیر ۱۴۰۴) ابتلا به این بیماری‌ها می‌تواند خطر افسردگی را دو برابر کند پرهیز از ایجاد شوک دمایی در اولین لحظات گرمازدگی هشدار نارنجی هواشناسی برای سه استان کشور صادر شد (۱۵ تیر ۱۴۰۴) تکرار حماسه مدافعان سلامت در جنگ ۱۲ روزه | لزوم بازنگری در سرمایه انسانی حوزه بهداشت استخدام ۲۰۰ عضو هیئت علمی قراردادی در دانشگاه فرهنگیان تصویب شد اعلام جزئیات ترم تابستانی دانشگاه فرهنگیان پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۵ تیر ۱۴۰۴) | رگبار و رعدوبرق در شمال و شمال‌غرب کشور پرواز‌های «هما» از اهواز و شیراز به مقصد دبی برقرار شد هشدار سازمان هواپیمایی: فروش بلیت برای پرواز‌های ساعات شب جعلی و غیرمجاز است بازگشایی فرودگاه شهید مدنی تبریز | نخستین پرواز استانبول انجام شد (۱۴ تیر ۱۴۰۴) + فیلم تأمین قطار‌های فوق‌العاده برای ایام تاسوعا و عاشورای حسینی ۱۴۰۴ فرمول مراقبت از پوست صورت در تابستان برای دادن غذا و نوشیدنی نذری از این ظرف‌ها استفاده نکنید مراقب گرمازدگی در داخل خانه باشید آیا زیاد خوردن لبنیات، کابوس شبانه می‌آورد توصیه‌های تابستانی برای مادران باردار پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) پروازهای شرکت‌های عربی به ایران از سر گرفته شد ۱۷ مصدوم در حادثه آتش‌سوزی مجتمع تجاری درگهان (۱۳ تیر ۱۴۰۴) هشدار رئیس انجمن علمی روانپزشکان ایران: آثار روانی و اجتماعی جنگ نیازمند توجه و سیاست‌گذاری فوری است ۲۵ استان با تنش آبی مواجه هستند استاد دانشگاه فردوسی مشهد: سران صهیونیستی و آمریکایی شمر و یزید زمان ما هستند تمدید مهلت ثبت اعتراض آزمون‌های نهایی پایه دوازدهم ویدئو | ازسرگیری پروازها در فرودگاه‌های اصفهان و تبریز ۱۱ کشته در حادثه ریزش ساختمانی در پاکستان نخستین پرواز خارجی در فرودگاه امام خمینی (ره) به زمین نشست (۱۳ تیر ۱۴۰۴) ۲۵ سال حبس در انتظار ارسال کنندگان فیلم و تصویر به شبکه‌های معاند
سرخط خبرها

اگر هر روز خیار مصرف کنیم، چه اتفاقی در بدنمان می‌افتد؟

  • کد خبر: ۳۳۸۱۴۷
  • ۲۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۳
اگر هر روز خیار مصرف کنیم، چه اتفاقی در بدنمان می‌افتد؟
خیار حاوی کوکوربیتاسین است که در مقادیر زیاد می‌تواند سمی باشند و ممکن است باعث ناراحتی دستگاه گوارش، از جمله حالت تهوع و اسهال شوند. این موضوع ممکن است به ویژه برای افرادی که دستگاه گوارشی حساس یا بیماری‌های دستگاه گوارش دارند، اهمیت داشته باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، می‌توانید خیار را در همه چیز از ساندویچ، سوپ، دست‌پیچ و پیش‌غذا تا غذا‌های آسیایی و طیف گسترده‌ای از سالاد‌ها پیدا کنید.

خیار از نظر گیاه‌شناسی میوه محسوب می‌شود، زیرا از گل گیاه خیار رشد می‌کند و حاوی دانه است. اما در آشپزی خیار را معمولا از جزء سبزی‌ها به شمار می‌آورند که به علت طعم خوب آن، طبقه‌بندی معمول آن در فروشگاه‌های مواد غذایی و نحوه استفاده رایج آنها در میان وعده‌ها و وعده‌های غذایی است.

خیار‌ها متعلق به خانواده کدوییان هستند که به خانواده کدو نیز معروفند و شامل بیش از ۷۵۰ گونه در سراسر جهان از جمله کدو تنبل، خربزه، کدو حلوایی و کدو سبز است.

انواع متفاوتی از خیار وجود دارد از جمله خیار‌های ورقه‌ای، خیار‌های ترشی یا خیار‌های بدون دانه. خیار‌های ورقه‌ای بزرگتر با پوست ضخیم‌تر هستند و معمولاً تازه خورده می‌شوند، اغلب روی سالاد یا برای افزودن به پیش‌غذا‌ها یا میان‌وعده‌ها. خیار‌های ترشی کوچکتر با پوست ناهموار و بافت سفت‌تر هستند که برای نگهداری در سرکه یا آب نمک ایده‌آل هستند. خیار‌های بی‌دانه پوست نازک‌تر و دانه‌های کمتری دارند و اثر ملایمتری بر دستگاه گوارش دارند.

آیا خیار برای سلامتی مفید است؟

صرف نظر از اینکه از کدام نوع خیار لذت می‌برید، خیار فواید زیادی برای سلامتی دارد. به عنوان مثال، یک خیار متوسط حاوی مواد مغذی زیادی مانند کلسیم، منیزیم، روی، منگنز، فسفر، ویتامین C، ویتامین K، حدود ۱.۳ گرم پروتئین و بیش از یک گرم فیبر غذایی است.

ویتامین K موجود در خیار برای لخته شدن خون و سلامت استخوان‌ها مهم است، در حالی که ویتامین C موجود در آن عملکرد سیستم ایمنی را تقویت و از سلامت پوست پشتیبانی می‌کند.

یک خیار متوسط همچنین تقریباً ۴۰۰ میلی‌گرم پتاسیم دارد که به بهبود فشار خون و پشتیبانی از عملکرد عضلات و اعصاب کمک می‌کند.

خیار همچنین سرشار از آنتی‌اکسیدان‌هایی است که ممکن است خواص ضد التهابی و ضد سرطان داشته باشند. محتوای بالای آب آن همچنین از آبرسانی به بدن پشتیبانی می‌کند. خیار همچنین ممکن است با کمک به تنظیم قند خون و کاهش میزان چربی خواص ضد دیابت داشته باشد.

خیار به لطف محتوای فیبر، غلظت بالای آب و کالری کم (حدود ۳۰ کالری در هر خیار) می‌تواند به کاهش وزن نیز یاری رساند و به نظم کار دستگاه گوارش هم کمک کند و به این ترتیب به یک درمان طبیعی اثبات شده برای یبوست تبدیل می‌شود.

خیار فقط به سلامت درونی کمک نمی‌کند. عصاره خیار به دلیل اثرات تسکین‌دهنده‌اش بر پوست به کاهش تورم، سوزش و آفتاب سوختگی یاری می‌رساند.

آیا می‌توانید هر روز خیار بخورید؟

در حالی که خیار‌ها به طور کلی بی‌خطر و سالم هستند، اما برخی از معایب بالقوه را نیز دارند. خیار حاوی کوکوربیتاسین است که در مقادیر زیاد می‌تواند سمی باشند و ممکن است باعث ناراحتی دستگاه گوارش، از جمله حالت تهوع و اسهال شوند. این موضوع ممکن است به ویژه برای افرادی که دستگاه گوارشی حساس یا بیماری‌های دستگاه گوارش دارند، اهمیت داشته باشد.

گروه‌های دیگری از افراد که باید احتیاط کنند عبارتند از افرادی که به سایر اعضای خانواده کدوییان حساسیت دارند، افراد مبتلا به اختلالات لخته شدن خون یا هر کسی که مشکلات کلیوی دارد. خیار دارای خواص ضد پلاکتی است که ممکن است با دارو‌های ضد انعقاد یا ضد پلاکت تداخل داشته باشند و به طور بالقوه خطر خونریزی را افزایش دهند.

منبع: سلامت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->