پنجمین سال خشکسالی پیاپی در خراسان رضوی | احتمال از دست رفتن سد‌های تأمین‌کننده آب مشهد در پاییز ۱۴۰۴! نیمی از مدارس کشور را خیرین بازسازی و تجهیز می‌کنند یگان حفاظت محیط زیست: ارتقای توان عملیاتی برای امنیت محیط‌بانان ضروری است بازنشستگان صندوق فولاد وام بانکی می‌گیرند + جزئیات آیا واکسیناسیون HPV در ایران متوقف شده است؟ شکر سفید و قهوه‌ای از نظر ارزش غذایی چه تفاوتی با هم دارند؟ سیل در پاکستان جان ۳۵۱ نفر را گرفت «اوزمپیک» داروی لاغری محبوب با بیش از ۱۸۰۰ شکایت اهدای عضو در مشهد به ۱۱ نفر زندگی دوباره بخشید (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) جزئیات امتحانات جبرانی دوازدهمی‌ها اعلام شد (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) چالش کمبود نیروی انسانی متخصص در کنار توسعه تجهیزات مدرن سرطان‌شناسی در بیمارستان تخصصی سرطان امید بازنشستگان تأمین اجتماعی: معوقات حقوق را زودتر پرداخت کنید یک فرد محکوم به قصاص در اهواز پس از ۳۶ سال آزاد شد درخشش تیم‌های نخبه دانشجویی و دانش‌آموزی ایران در مسابقات رباتیک کره جنوبی بانک رفاه متعلق به تأمین اجتماعی و واگذاری آن به دولت برخلاف قانون است نتایج اعتراضات داوطلبان به آزمون سمپاد چه زمانی اعلام می‌شود؟ آغاز مهلت ثبت نام بومگردی‌ها برای دریافت پنل خورشیدی (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) ویژگی‌های هتل مناسب تابستان در مشهد تالاب هورالعظیم همچنان در آتش | حریق در بخش‌های ایرانی مهار شده است برپایی میز خدمت ویژه بازنشستگان کشوری آیا در مدارس پناهگاه ساخته می‌شود؟ + ویدئو راه‌اندازی سامانه مجازی انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۴ سهل‌انگاری ۲ میلیاردی یک مشهدی به‌خیر گذشت کشف صد‌ها کیلو گوشت خر در موتورسازی متروکه با هوشیاری شهروند مشهدی کدام ضدتعریق‌ها برای پوست بی خطرند؟ اهدای عضو جوان مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) روش جدید مجرمان سایبری برای کلاهبرداری از والدین در فصل ثبت نام مدارس پیش‌ثبت نام دانش‌آموزان اتباع در سامانه آموزش پرورش آغاز شد (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) زایمان سزارین غیرضروری سلامت مادر و نوزاد را تهدید می‌کند
سرخط خبرها

اگر هر روز خیار مصرف کنیم، چه اتفاقی در بدنمان می‌افتد؟

  • کد خبر: ۳۳۸۱۴۷
  • ۲۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۳
اگر هر روز خیار مصرف کنیم، چه اتفاقی در بدنمان می‌افتد؟
خیار حاوی کوکوربیتاسین است که در مقادیر زیاد می‌تواند سمی باشند و ممکن است باعث ناراحتی دستگاه گوارش، از جمله حالت تهوع و اسهال شوند. این موضوع ممکن است به ویژه برای افرادی که دستگاه گوارشی حساس یا بیماری‌های دستگاه گوارش دارند، اهمیت داشته باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، می‌توانید خیار را در همه چیز از ساندویچ، سوپ، دست‌پیچ و پیش‌غذا تا غذا‌های آسیایی و طیف گسترده‌ای از سالاد‌ها پیدا کنید.

خیار از نظر گیاه‌شناسی میوه محسوب می‌شود، زیرا از گل گیاه خیار رشد می‌کند و حاوی دانه است. اما در آشپزی خیار را معمولا از جزء سبزی‌ها به شمار می‌آورند که به علت طعم خوب آن، طبقه‌بندی معمول آن در فروشگاه‌های مواد غذایی و نحوه استفاده رایج آنها در میان وعده‌ها و وعده‌های غذایی است.

خیار‌ها متعلق به خانواده کدوییان هستند که به خانواده کدو نیز معروفند و شامل بیش از ۷۵۰ گونه در سراسر جهان از جمله کدو تنبل، خربزه، کدو حلوایی و کدو سبز است.

انواع متفاوتی از خیار وجود دارد از جمله خیار‌های ورقه‌ای، خیار‌های ترشی یا خیار‌های بدون دانه. خیار‌های ورقه‌ای بزرگتر با پوست ضخیم‌تر هستند و معمولاً تازه خورده می‌شوند، اغلب روی سالاد یا برای افزودن به پیش‌غذا‌ها یا میان‌وعده‌ها. خیار‌های ترشی کوچکتر با پوست ناهموار و بافت سفت‌تر هستند که برای نگهداری در سرکه یا آب نمک ایده‌آل هستند. خیار‌های بی‌دانه پوست نازک‌تر و دانه‌های کمتری دارند و اثر ملایمتری بر دستگاه گوارش دارند.

آیا خیار برای سلامتی مفید است؟

صرف نظر از اینکه از کدام نوع خیار لذت می‌برید، خیار فواید زیادی برای سلامتی دارد. به عنوان مثال، یک خیار متوسط حاوی مواد مغذی زیادی مانند کلسیم، منیزیم، روی، منگنز، فسفر، ویتامین C، ویتامین K، حدود ۱.۳ گرم پروتئین و بیش از یک گرم فیبر غذایی است.

ویتامین K موجود در خیار برای لخته شدن خون و سلامت استخوان‌ها مهم است، در حالی که ویتامین C موجود در آن عملکرد سیستم ایمنی را تقویت و از سلامت پوست پشتیبانی می‌کند.

یک خیار متوسط همچنین تقریباً ۴۰۰ میلی‌گرم پتاسیم دارد که به بهبود فشار خون و پشتیبانی از عملکرد عضلات و اعصاب کمک می‌کند.

خیار همچنین سرشار از آنتی‌اکسیدان‌هایی است که ممکن است خواص ضد التهابی و ضد سرطان داشته باشند. محتوای بالای آب آن همچنین از آبرسانی به بدن پشتیبانی می‌کند. خیار همچنین ممکن است با کمک به تنظیم قند خون و کاهش میزان چربی خواص ضد دیابت داشته باشد.

خیار به لطف محتوای فیبر، غلظت بالای آب و کالری کم (حدود ۳۰ کالری در هر خیار) می‌تواند به کاهش وزن نیز یاری رساند و به نظم کار دستگاه گوارش هم کمک کند و به این ترتیب به یک درمان طبیعی اثبات شده برای یبوست تبدیل می‌شود.

خیار فقط به سلامت درونی کمک نمی‌کند. عصاره خیار به دلیل اثرات تسکین‌دهنده‌اش بر پوست به کاهش تورم، سوزش و آفتاب سوختگی یاری می‌رساند.

آیا می‌توانید هر روز خیار بخورید؟

در حالی که خیار‌ها به طور کلی بی‌خطر و سالم هستند، اما برخی از معایب بالقوه را نیز دارند. خیار حاوی کوکوربیتاسین است که در مقادیر زیاد می‌تواند سمی باشند و ممکن است باعث ناراحتی دستگاه گوارش، از جمله حالت تهوع و اسهال شوند. این موضوع ممکن است به ویژه برای افرادی که دستگاه گوارشی حساس یا بیماری‌های دستگاه گوارش دارند، اهمیت داشته باشد.

گروه‌های دیگری از افراد که باید احتیاط کنند عبارتند از افرادی که به سایر اعضای خانواده کدوییان حساسیت دارند، افراد مبتلا به اختلالات لخته شدن خون یا هر کسی که مشکلات کلیوی دارد. خیار دارای خواص ضد پلاکتی است که ممکن است با دارو‌های ضد انعقاد یا ضد پلاکت تداخل داشته باشند و به طور بالقوه خطر خونریزی را افزایش دهند.

منبع: سلامت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->