نگاهی به رونق آیینه‌کاری در شهر مشهد | مشهد، قطب آیینه‌کاری کشور نگاهی به هنر ایرانی آیینه‌کاری که اوج آن در حرم مطهر رضوی است | انعکاس خورشید خراسان در آیینه‌ها رزق پاییزی من یادی از آیت‌ا... اشرفی اصفهانی، هم‌زمان با سالروز شهادتش به دست منافقان | صاحب صفای نفس بررسی انگیزه‌های پنهانی زیارت هجرت امام رضا (ع) تاریخ ایران را دگرگون کرد | تبیین برخی ابعاد شخصیت ثامن‌الحجج (ع) آغاز اجرای نظام جامع آموزشی با محوریت مهارت‌افزایی طلاب انتصاب رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران به عنوان عضو افتخاری هیئت اجرایی کمیته ملی پارالمپیک ثبت‌نام برای قرعه‌کشی عمره دانشگاهیان سال ۱۴۰۴ تا ۲۵ مهرماه ادامه دارد چگونه تدبر در قرآن ما را به ولایت الهی نزدیک می‌کند؟ ۷۶ هزار جانباز اعصاب و روان، زیر چتر حمایت بنیاد شهید دیدار جانشین فرمانده کل سپاه با خانواده سردار شهید سلطانی زمان‌بندی حج تمتع ۱۴۰۵ اعلام شد | آغاز پذیرش زائران از ۲۹ فروردین حفظ حرمت خانواده‌های شهدا در هر مکانی رعایت شود | لزوم به کارگیری ابتکار برای گسترش فرهنگ ایثار و شهادت تجلیل از بانوان قرآنی کشور، در سفرهای استانی برنامه‌ریزی می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی: حل مشکلات دانشجویان، نیازمند ایجاد فضای گفت‌و‌گومحور است حضور داور ایرانی در مسابقات بین‌المللی قرآن کریم پاکستان مسجدی در غزه که مورد هدف اسرائیل قرار نگرفت تشرف فرماندهان عقیدتی‌سیاسی منطقه پدافند هوایی شمال‌شرق ارتش به حرم مطهر امام‌رضا(ع) از کرسی تدریس تا سنگر جهاد | شهید آیت‌الله اشرفی‌اصفهانی در آینه تاریخ انقلاب
سرخط خبرها

آیت الله علم الهدی: شهادت فرماندهان و دانشمندان هسته‌ای خللی در راه انقلاب ایجاد نمی‌کند | دشمن بداند؛ ما نه عقب می‌نشینیم، نه خسته می‌شویم

  • کد خبر: ۳۳۸۳۶۷
  • ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۵
آیت الله علم الهدی: شهادت فرماندهان و دانشمندان هسته‌ای خللی در راه انقلاب ایجاد نمی‌کند | دشمن بداند؛ ما نه عقب می‌نشینیم، نه خسته می‌شویم
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با اشاره به وقایع اخیر کشور که در آن تعدادی از فرماندهان جمهوری اسلامی به شهادت رسیدند، این حوادث را تلخ و ناگوار دانست اما تأکید کرد که ایمان به خدا، باور به قرآن و تجربه تاریخی انقلاب اسلامی، مسیر ملت ایران را روشن و هموار می‌سازد و دشمنان را ناکام می‌گذارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در خطبه سیاسی این هفته که در حرم مطهر رضوی برگزار شد با استناد به آیات قرآن ایراد شد، اظهار داشت: حوادثی که امروز اتفاق افتاد از نظر اینکه بخشی از عزیزان ما که سرمایه ارزشمند در این نظام و انقلاب بودند از دست رفتند، بسیار حوادث تلخ و ناگواری بر جامعه و مردم ما هست. اما برادران و خواهران، شما نماز می‌خوانید و رو به قبله هستید و خدا را باور کردید؛ ما که خدا را باور داریم، هیچ حادثه‌ای در مسیر حرکتی ما قدرت تولید هیچ سنگلاخی ندارد و نمی‌تواند در مسیر ما چاله‌ای وجود بیاورد، چون ما خدا را داریم، اما دشمن ما خدا را ندارد.

 

ایمان به خدا و تجربه تاریخی، چراغ راه ماست


ایشان با اشاره به آموزه‌های قرآنی و تجربیات تاریخی امت اسلامی افزود: ما هم قرآن داریم که در آن راهبردها و رهنمودهای لازم در تمام شرایط فردی و اجتماعی در نظر گرفته شده است، هم تجربه تاریخ داریم که این تجربه را برای ما بازگو می‌کند و دقیقاً با توجه به رهنمود قرآن، برای ما روشن می‌شود که راه چیست.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با بازخوانی حادثه جنگ احزاب در صدر اسلام گفت: در آن زمان تمام کفار قریش با یهودیان هم‌داستان شدند تا پیامبر(ص) را براندازی کنند. همه تجهیزات نظامی را یکی کردند و لشکری ۱۰ هزار نفره تشکیل دادند، در حالی که مسلمانان از نظر اقتصاد و تجهیزات بسیار ضعیف بودند.

وی با تحلیل واکنش‌های مردم به این تهدید تاریخی، عنوان کرد: وقتی طلیعه لشگر دشمن پدیدار شد، مردم سه دسته شدند: دسته اول بر اساس آیات قرآن، منافقین و کسانی که ایمان ضعیفی داشتند، گفتند خدا و پیامبر ما را فریب دادند. دسته دوم کسانی بودند که فریاد زدند ای اهالی مدینه فرار کنید. دسته سوم اما مؤمنین بودند که گفتند خدا و پیامبر به ما وعده دادند که یا شهید می‌شویم و یا پیروز می‌شویم؛ هم خدا و هم پیامبر درست گفتند.

آیت‌الله علم‌الهدی افزود: این تجربه‌ای است که قرآن به ما نشان می‌دهد، سپس با یک حرکت امیرالمؤمنین (ع) دشمن جمع شد.

تجربه انقلاب اسلامی؛ ایمان، ایستادگی و نصرت الهی

ایشان با اشاره به اتفاقات سال ۱۳۶۰ در ایران، به حوادثی چون انفجار دفتر حزب جمهوری اسلامی، ترور رئیس‌جمهور و نخست‌وزیر وقت، و سوءقصد به مقام معظم رهبری پرداخت و تأکید کرد که این نیز تجربه‌ای الهی برای نظام جمهوری اسلامی بود.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی تصریح کرد: در جریان انفجار دفتر حزب، ۷۲ نفر از چهره‌های برجسته کشور و مدیریتی که تمام بار سیاست و اداره کشور را به دوش می‌کشیدند به وسیله جاسوس‌های اسرائیل و آمریکا یعنی منافقین به شهادت رسیدند. در شهریور ۶۰، نخست‌وزیر و رئیس‌جمهور یکجا به شهادت رسیدند و جریان دولت بدون سرپرست ماند.

ایشان به حادثه ۶ تیرماه همان سال در مسجد ابوذر نیز اشاره کرد و افزود: در آن حادثه جان رهبری در خطر قرار گرفت تا مرحله شهادت ایشان را کشاند. ایشان در بیمارستان بیهوش بودند و همه پزشکان گفتند کار تمام شده است. اما بدون کوچک‌ترین پیش‌بینی، یک‌مرتبه حال ایشان رو به بهبودی رفت.

آیت الله علم الهدی از قول مقام معظم رهبری نقل کرد: بعد از بهبودی، خدمت امام رسیدم و گفتم فکر می کنم خدا با من کاری دارد، و آن اداره ۳۶ سال این کشور بوده است و رساندن این کشتی به ساحلی که دشمن را مستأصل کند.

خدا هنوز هست، و ما بی‌پشتوانه نیستیم

وی تأکید کرد: ما چنین خدایی داریم و باور داریم. خدایی که در جریان انفجار حزب، شهادت رئیس‌جمهور و نخست‌وزیر، و نزدیک شدن مقام معظم رهبری به شهادت حضور داشت، اکنون نیز همان خداست؛ ضعیف و ناتوان نمی‌شود. با وجود چنین خدایی وحشت نداریم.

امام جمعه مشهد مقدس درباره شهادت دانشمندان هسته‌ای و فرماندهان نظامی نیز گفت: دانشمندان هسته‌ای سرمایه ما بودند، ولی منحصر به فرد نبودند. معادل آنان، عزیزان مؤمن، نابغه و نخبه در جریان فناوری هسته‌ای حضور دارند و کار را به پایان می‌رسانند.

وی با اشاره به فرماندهان شهید در حوادث اخیر اظهار داشت: این فرماندهان، عزیزان هشت سال دفاع مقدس بودند که کباده شهادت را به دوش می‌کشیدند و هر لحظه عمرشان در انتظار شهادت بود. از ما چیزی کم نشد. خدا هست، عنایت خدا هست.

قدرت نظام اسلامی از مردم است؛ خطر فقط ترک پشتیبانی مردم است

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی هشدار داد: نظام ما با قدرت در ستیز با دشمن و آمریکای نابکار نه باز می‌ماند، نه عقب‌نشینی می‌کند، و نه شکست می‌خورد. اسلام در این کره زمین دشمنی مانند آمریکا دارد، اما آمریکا قدرت براندازی انقلاب و اسلام را ندارد.
ایشان اضافه کرد: «تنها خطری که جمهوری اسلامی را تهدید می‌کند، نبودن شما مردم در پشت نظام است. اگر شما دست از دامن امام زمان بکشید و خسته شوید، این خطر است. دشمن در صدد اجرای همین خطر است؛ به دنبال قطع کردن حمایت شما از نظام و انقلاب است.»

آیت الله علم الهدی گام‌های دشمن در این زمینه را چنین برشمرد: آن زمانی است که سفره دین از زیر پای جوانان و مردم کشیده شود. دشمن سعی می‌کند با توسعه منکرات، جنایت‌ها و بی‌حجابی‌ها، سفره دین را از زیر پای نسل جوان ما بکشد تا مردم پشت سر انقلاب نباشند.

مبارزه با فحشا؛ مقاومت در برابر آمریکا و اسرائیل

وی تصریح کرد: با همان جوریکه ما با دشمن مبارزه می‌کنیم، با این عوامل دشمن نیز در کشور مبارزه کنیم. مبارزه با منکرات و فحشا، مبارزه با ابزار دشمن و آمریکا و اسرائیل است. اگر در این مبارزه پیروز شویم، هیچ گزندی به انقلاب نمی‌رسد.

عضو مجلس خبرگان رهبری افزود: عزیزانی که به شهادت رسیدند، به آرزوی خود رسیدند. دانشمندانی که شربت شهادت نوشیدند، هم‌ردیف انبیا در آن عالم شدند و ضرری ندیدند. شما مردم محکم‌تر شدید و مقاومت بیشتر شد. هرچه قدرت مقاومت ما بیشتر شود، قدرت نظام و اسلام ما نیز بیشتر می‌شود.

پاسخ دشمن، ایستادگی مردم است

وی با اشاره به حملات موشکی اخیر نیروهای مسلح گفت: به عنوان تلافی این جنایت، عزیزان رزمنده ما موشک‌هایی به سمت دشمن اهاله کردند. اما جواب دشمن این موشک‌ها نیست. جواب دشمن شما هستید که در نماز جمعه و راهپیمایی بعد از نماز جمعه کوبنده فریاد می‌زنید؛ دشمن می‌داند تا شما باشید، هیچ ضربه‌ای نمی‌تواند به انقلاب و نظام ما بزند.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->