هیئت وزارت دادگستری برای بررسی روند انتقال زندانیان افغان به کابل رفت افغانستان سال گذشته ۲۱ تن زعفران تولید و ۶۷ تن صادر کرد حضور پرشمار افغانستانی‌ها در بورس ایران نماینده مردم یزد در مجلس: طرح سامان‌دهی اتباع خارجی فقط شامل مهاجران دارای مجوز است وزارت دادگستری: هزار زندانی افغانستانی به کشورشان بازگردانده می‌شوند رشد ۴۰ درصدی ارزش افغانی در برابر ریال ایران طی یک‌ سال گذشته علی‌اف در افتتاحیه اجلاس COP ۲۹: جمهوری آذربایجان حامی فعال چندجانبه‌گرایی است سازمان جهانی بهداشت از ثبت ۲۳ مورد جدید فلج اطفال در افغانستان خبرداد آخرین یهودی افغانستان به اسرائیل رفت بازیکنان اتباع خارجی میهمان فدراسیون فوتبال شدند ویدئو | روایتی از استرداد ۹۰۰ هزار تبعه غیرمجاز افغانستانی در ۱۰۰ روز از ایران محمدجعفر یاحقی: امروز در افغانستان، شاهد رقابت نابرابر زبان پشتو با زبان دری هستیم یک کارشناس اقتصادی: برای حل مشکل نیروی انسانی، بهتر است مهاجران افغانستانی را بیمه کنیم تیک‌آف زعفران افغانستان در بازارهای جهانی | صادرات بیش از ۶ برابر تولید رشد قیمت پول افغانی در بازار ایران سخنگوی وزارت کشور طالبان: افزایش کشت خشخاش در افغانستان دروغ است یادِ هرات در شبِ سردِ مشهد | از کتاب مرحوم «ناصر فرخاد» رونمایی شد وزارت خارجه طالبان: امید که فصل جدیدی در روابط کابل و واشنگتن گشوده شود مشاور وزیر کشور: آماده هستیم با استفاده از ظرفیت «شاد» دختران افغانستانی را آموزش بدهیم رئیس مرکز امور بین‌الملل وزارت آموزش و پرورش: خدماتی که به دانش‌آموزان اتباع داده می‌شود باید در همه کشور یکسان باشد
سرخط خبرها

داستان‌نویسی فرصتی برای اثرگذاری در جهان پیرامونی‌مان

  • کد خبر: ۳۳۸۸۹
  • ۲۱ تير ۱۳۹۹ - ۱۶:۵۵
داستان‌نویسی فرصتی برای اثرگذاری در جهان پیرامونی‌مان
مهاجران افغانستانی در حوزه های مختلفی فعال هستند و در طول سال‌ها دستاوردهای زیادی داشته‌اند، «راویان داستان» یکی از انجمن‌های فعال مهاجران است که در زمینه داستان نویسی فعالیت می‌کند.
شهرآرانیوز| عطایی؛ «راویان داستان» نام انجمنی است که کار خود را از سال ۱۳۹۴ آغاز کرده و در تلاش است با برگزاری دوره‌های آموزشی و جلسات منظم توانسته دستاورد‌های خوبی داشته باشد.
 

«عباس رضایی‌نیکزاد»، دبیر انجمن «راویان داستان»، متولد سال ۱۳۶۳ است. او می‌گوید: انجمن راویان داستان در سال ۹۴ با حضور تعدادی از علاقه‌مندان به ادبیات و داستان‌نویسی در اتحادیه دانشگاهیان افغانستان در مشهد شکل گرفت. انجمن کار خود را با آموزش‌های اولیه در زمینه ساختار داستان نویسی در کلاسی کوچک آغاز کرد. ما با تعداد کمی از علاقه‌مندان کار خودمان را آغاز کردیم، اما به مرور انجمن گسترش پیدا کرد. ما علاوه بر آموزش جلسات نقد داستان نیز برگزار می‌کنیم.


وی ادامه داد: به نظر من به ادبیات مهاجرت در ایران آن طور که باید توجه نشده است، درحالی که ما اشتراکات مذهبی و زبانی داریم. هرچند که مهاجران شرایط هویتی خاص خودشان را دارند، اما فضایی که در آن زندگی می‌کنیم نه ما را ایرانی معرفی می‌کند، نه افغانستانی، هویت ما همیشه مهاجر بودن است.
 
 
رضایی نیکزاد تصریح کرد: هدف از تأسیس این انجمن حمایت، آموزش و تولید اثر است در تلاش هستیم تا با همکاری انتشاراتی‌های ایرانی این آثار را منتشر کنیم.
 
 
«ریحانه حسینی» که در این انجمن داستان نویسی آموزش می‌دهد درباره اهمیت وجود چنین انجمن‌هایی می‌گوید: در جامعه مهاجر انجمن‌ها و گروه‌های مختلفی در حوزه داستان‌نویسی فعال هستند، از جمله آن‌ها می‌توان به موسسه «دُر دَری» اشاره کرد، انجمنی مثل راویان داستان علاوه بر اینکه برای جوانان فرصت فعالیت می‌دهد به آن‌ها انگیزه می‌دهد تا توانایی‌های خود را باور کنند.
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->