ماجرای قتل هولناک خیابان سیدی مشهد | برادر عصبانی خواستگار خواهرش را با چاقو کشت ماجرای گروگانگیری ۳ میلیاردی در مشهد حکم قتل غیرعمد برای مردی که شوهر سابق همسر صیغه‌ای خود را کشت خودکشی پسر خانواده راز قتل پدر را برملا کرد هشدار سازمان امدادونجات درباره باد‌های ۱۲۰ روزه سیستان و وقوع باد و گردوخاک در شرق کشور تاکید وزیر بهداشت به استفاده از تمام ظرفیت‌ها در بهبودی مجروحان حادثه تروریستی زاهدان کسب مدال طلای مسابقات علوم نوجوانان توسط دانش‌آموزان ایرانی افتخارآفرینی تیم ایران در المپیاد جهانی زیست‌شناسی | درخشش نام علی‌اکبر نورالهی، دانش‌آموز مشهدی بین ۳ مدال طلا کشف مقبره ۳۸۰۰ساله یک جنگجو در آذربایجان دادستان کل کشور: برای مبارزه قاطع با فساد باید از فساد مبری بود این متهم کلاهبردار حرفه‌ای را شناسایی کنید + عکس مرگ مشکوک یک سالمند تحت پوشش بهزیستی در زنجان فراخوان طراحی تمبر یادبود «به نام ایران» تعریق همیشه به علت گرما نیست و ممکن است نشانه ای از بیماری باشد نجات یک قلاده پلنگ به کمک مرزداران آستارا (۴ مرداد ۱۴۰۴) مشاهده دو قلاده یوزپلنگ آسیایی دیگر در یوزکنام پل ابریشم (۴ مرداد ۱۴۰۴) راه‌اندازی میز هدایت تحصیلی با کمک مشاوران متخصص بیانیه وزارت دادگستری در محکومیت حمله تروریستی به دادگستری زاهدان فرایند داوری و ارزشیابی بسته‌های تربیت و یادگیری کودکستان‌ها آغاز شد (۴ مرداد ۱۴۰۴) نتایج اولیه آزمون ارشد علوم پزشکی اعلام شد (۴ مرداد ۱۴۰۴) درباره دوچرخه‌های اشتراکی مشهد و صرفه جویی روزانه ۱۰۰۰  لیتری سوخت | باید و نباید‌های بایدو سیگار دست دوم و سوم را جدی بگیرید پلمب کارگاه تولید غیرمجاز محصولات بهداشتی و آرایشی در مشهد (۴ مرداد ۱۴۰۴)+فیلم نگاهی به راهکارهای تاب‌آوری در شرایط بحران و استرس زا چه ساعاتی نباید زیر نور آفتاب باشیم؟ موفقیت طب سنتی در کاهش علائم آلرژی‌های فصلی افزایش ۱۳ درصدی مبتلایان به آرتریت روماتوئید خراسان رضوی در جمع زلزله‌خیزترین استان‌های کشور طی هفته گذشته (۴ مرداد ۱۴۰۴) کشف ۱۱۲ ماینر غیرمجاز از یک کارگاه صنعتی در مشهد
سرخط خبرها

توصیه های حیاتی برای بیماران قلبی در شرایط بحرانی

  • کد خبر: ۳۳۹۰۵۲
  • ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۱
توصیه های حیاتی برای بیماران قلبی در شرایط بحرانی
یک متخصص قلب و عروق و فوق تخصص آنژیوپلاستی، با اشاره به شرایط بحرانی کشور، توصیه هایی را برای بیماران قلبی مطرح کرد و انجام آنها را بسیار ضروری و حیاتی دانست.

به گزارش شهرآرانیوز، رضا روان پارسا، گفت: در روزهایی که کشورمان درگیر شرایط بحرانی است، مراقبت از سلامت جسم و روان به ویژه برای بیماران قلبی، اهمیت دو چندانی یافته است.

وی افزود: استرس شدید ناشی از صدای انفجارها یا سامانه‌های دفاعی، نگرانی ناشی از محدودیت دسترسی به خدمات درمانی می‌تواند سلامت بیماران قلبی را به طور جدی در معرض خطر قرار دهد. در چنین شرایطی، آگاهی و آمادگی‌های لازم می‌تواند مانع بروز بسیاری از عوارض خطرناک برای بیماران شود.

روان پارسا ادامه داد: یکی از مهم‌ترین نکات در بیماران قلبی، حفظ آرامش نسبی در محیط است. گرچه این توصیه در شرایط جنگی ساده به نظر نمی‌رسد، اما پرهیز از پیگیری مداوم اخبار اضطراب آور، انجام تمرینات ساده و سبک ورزشی و تنفسی، گوش دادن به موسیقی‌های ملایم یا صحبت با دوستان و آشنایان، می‌تواند تا حدودی به کاهش فشار روانی کمک نماید. کنترل استرس در این بیماران از آن جهت اهمیت فراوان دارد که استرس می‌تواند عامل افزایش فشارخون، تحریک سکته‌های قلبی و یا بروز آریتمی ها شود.

این فوق تخصص آنژیوپلاستی اظهار داشت: بیماران مبتلا به ناراحتی‌های قلبی، فشارخون بالا یا دیابت، توجه داشته باشند که مصرف منظم داروها با دقت ادامه یابد. قطع ناگهانی، فراموش کردن مصرف یک یا چند دوز از داروها و یا تغییر خودسرانه میزان مصرف یا نوع داروها ممکن است با عوارض بالقوه خطرناکی همراه باشد.

وی افزود: توصیه می‌شود بیماران در این ایام داروهای مصرفی خود را به میزان کافی در یک کیف یا بسته قابل حمل آماده نگه دارند و در صورت نیاز به جا به جایی سریع، آن را همراه خود داشته باشند

روان پارسا گفت: تغذیه سالم نیز در حد امکان باید رعایت شود. در شرایط بحرانی ممکن است دسترسی به تغذیه سالم محدود شود، اما تا جای ممکن از مصرف غذاهای پُر نمک، چرب و فرآوری شده خودداری کرده و مایعات کافی بنوشید. اگر سابقه نارسایی قلبی دارید، مراقب میزان مصرف نمک و مایعات باشید.

این متخصص قلب و عروق ادامه داد: تحرک بدنی هرچند محدود، به بهبود گردش خون و پیشگیری از لخته شدن خون در پاها کمک می‌کند. نشستن طولانی مدت در یک محل می‌تواند خطر بروز ترومبوز در پاها و آمبولی ریوی در بیماران مستعد را به همراه داشته باشد. بنابراین در صورت پناه گرفتن در محل‌های بسته (منزل، پناهگاه و…) چند حرکت ساده کششی را هر چند ساعت یکبار انجام دهید.

وی افزود: تمامی مردم به ویژه بیماران با سابقه مشکلات قلبی باید نشانه‌های هشدار دهنده مانند درد قفسه سینه، تنگی نفس، تعریق سرد، سرگیجه یا ضعف شدید را جدی بگیرند و صرفاً با مرتبط دانستن این علائم به استرس یا بی خوابی، مشورت با پزشک، امدادگر و یا مراجعه به مراکز درمانی را به تأخیر نیاندازند.

روان پارسا گفت: یکی دیگر از نکات مهم، همراه داشتن مدارک قبلی بیماران با سابقه عمل قلب باز، استنت گذاری عروق قلبی و نیز کارت شناسایی دستگاه در بیماران با سابقه تعبیه باطری یا ضربان ساز قلبی است، چرا که اطلاع از سوابق این افراد در زمان مراجعه به مراکز درمانی، سبب تسریع و بهبود و اقدامات تشخیصی و درمانی در این افراد خواهد شد.

وی در پایان افزود: حفظ سلامت بیماران دچار بیماری‌های مزمن از جمله بیماران قلبی، بخشی از تاب آوری ملی در برابر تهدیدات است. توجه خود بیماران، خانواده‌ها و جامعه به وضعیت بیماران قلبی و فراهم آوردن شرایط لازم برای ادامه درمان مناسب آنها، می‌تواند از بروز فاجعه‌های ثانویه در میان تنش‌های جنگی جلوگیری کند. کادر درمان نیز همچون گذشته در کنار مردم خواهند بود و از هیچ تلاشی برای حفظ جان و سلامت هموطنان خود دریغ نخواهند کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->