دستگیری جاسوس موساد با تعداد زیادی مواد منفجره در کردستان (۲۸ خرداد ۱۴۰۴) فضائلی: تلاش اسرائیل برای جلب حمایت آمریکا، نشانه شکست رژیم است تمدید دورکاری کارکنان دستگاه‌های اجرایی تهران عضو حقوقدان شورای نگهبان: دولت‌ها نمی‌توانند از اینکه رژیمی مرتکب تجاوز و جنایتی شده است، خود را مبرا کنند تهیه طرح تقویت بنیه دفاعی کشور در مجلس شورای اسلامی اعتراف اسرائیل به سرنگونی پهپاد پیشرفته توسط پدافند ایران راهپیمایی گسترده در رم در اعتراض به نسل‌‎کشی در غزه سفیر ایران در فرانسه: در برابر تجاوز غیرقانونی مقاومت خواهیم کرد نماینده مجلس: مردم منتظر شنیدن اخبار خوب از جنگ باشند سامانه جایگزین سایت راداری سوباشی وارد فاز عملیاتی شد قرارداد ۲۰۰ میلیون دلاری پنتاگون با «اوپن‌ای‌آی» یک تحلیلگر مسائل غرب آسیا: امروز شاهد دو‌دستگی میان دولت‌ها و ملت‌ها درخصوص حمایت از جبهه مقاومت هستیم سخنگوی دولت: حمله سایبری به بانک‌های سپه و پاسارگاد در عملکرد بوده و نه در دارایی مردم درباره سایت راداری «سوباشی» و سامانه جدید آن + سابقه تاریخی و دلیل اهمیت گرامیداشت شهدای حمله رژیم صهیونیستی، در پایگاه‌های نماز جمعه سراسر کشور تمجید رهبر معظم انقلاب از رفتار متین، شجاعانه و وقت‌شناسانه ملت ایران در مقابل تهاجم رژیم صهیونی | حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: آمریکایی‌ها بدانند ملت ایران تسلیم‌شدنی نیست+ فیلم جزئیات کشف مواد اولیه انفجاری در محدوده خیابان نواب تهران اسلامی: نقش مخرب گروسی در شکل‌گیری وضعیت موجود، در تاریخ ثبت شد سخنگوی وزارت خارجه: هرکس به ما حمله کند، به او پاسخ خواهیم داد اعلام همبستگی مقام‌های وزارت خارجه ونزوئلا با ایران انهدام پهپاد رژیم صهیونیستی در همدان + عکس بیانیه نمایندگان مجلس: انتقامی سخت در انتظار رژیم صهیونیستی است آمادگی استانداران برای پاسخ فوری به نیاز‌های ضروری هموطنان سفیر ایران در پاکستان: تا پای جان و با اتکا به توان خود از کشورمان دفاع می‌کنیم عادی‌سازی روابط مسکو- واشنگتن، به درخواست ایالات متحده به حالت تعلیق درآمد عراق نقض حریم هوایی را رد کرد آمریکا ۲ پایگاه خود در سوریه را ترک کرد (۲۸ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

اسلامی: نقش مخرب گروسی در شکل‌گیری وضعیت موجود، در تاریخ ثبت شد

  • کد خبر: ۳۳۹۵۳۱
  • ۲۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۲
اسلامی: نقش مخرب گروسی در شکل‌گیری وضعیت موجود، در تاریخ ثبت شد
معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی پس از جلسه امروز ۲۸ خرداد هیات دولت در خصوص وضعیت تاسیسات هسته‌ای گفت: الحمدالله خوب است. مردم ما جنس شان جنس غرور و اقتدار است و هرگز زیر بار زور نرفتند و هرگز تسلیم نشدند.

به گزارش شهرآرانیوز، «محمد اسلامی» افزود: دشمن مطمئن باشد که از این مسیر هم به جایی نمی‌رسد و تاکنون هم نرسیده است. روحیه همکاران ما عالی است و در سنگر‌های خودشان مستحکم هستند.

رئیس سازمان انرژی اتمی در واکنش به اظهارات اخیر مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نیز گفت: وی به اندازه کافی کوتاهی کرده است که در پیشگاه تاریخ ثبت شد. او نقش مخربی ایفا کرد. امیدواریم که این را در تاریخ ثبت بکنیم که تعلل تاریخی ایشان موجب این سوء استفاده‌ها شد.

به گزارش ایرنا، بامداد روز جمعه ۲۳ خردادماه، در پی حمله تروریستی رژیم صهیونی به تهران و تعدادی از شهر‌های کشور، شماری از فرماندهان نظامی، دانشمندان و مردم غیرنظامی به شهادت رسیدند.

به دنبال این جنایت رژیم صهیونیستی، رهبر انقلاب - جمعه شب - در یک پیام تلویزیونی تاکید کردند: نیرو‌های مسلح، رژیم رذل صهیونی را بیچاره خواهند کرد و ان‌شاءالله با قدرت عمل، زندگی برای آنها تلخ خواهد شد و با آنها مماشات نخواهد شد.

جمهوری اسلامی ایران جمعه شب و در پاسخ به حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی، عملیات وعده صادق ۳ را با شلیک ده‌ها فروند موشک به سمت سرزمین‎‌های اشغالی آغاز کرد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->