حجت الاسلام والمسلمین علی‌‌اكبر الهى خراسانى دعوت حق را لبیک گفت  ۸۱ کودک شیرخوار در مراکز بهزیستی خراسان رضوی تحت مراقبت هستند | شیرخوارگاه خالی نشده است آخرین اخبار از آتش‌سوزی در یک مجتمع تجاری در سبزوار | آتش مهار شد + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برنامه‌های آموزش و پرورش استان خراسان رضوی در راستای بهبود آموزش در مدارس شیوع بالای آرتروز زانو در بین ایرانی‌ها | کدام گروه‌های سنی در معرض خطر هستند؟ طرح جدید هلال احمر برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند | توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر در مناطق کم‌برخوردار بازنشستگان نفت، سهامدار پتروشیمی می‌شوند واکسن آبله‌مرغان موجود شد | آیا واکسن بزنیم یا نه؟ آیا کره‌های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی‌شود؟ بی‌احتیاطی ۳ جوان به قیمت جانشان تمام شد | پا در رکاب چاه، جان در کمین مرگ فرمانده انتظامی سیب و سوران به شهادت رسید دستگیری قاتل پس از ۱۴ سال | انکار دسیسه زنانه برای قتل شوهر ۵ هزار شاکی منتظر تعیین تکلیف پرونده «موبایل موسوی» توصیه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی به کارآموزان قضایی: با مردم مهربان باشید و از وسوسه‌های شیطانی دوری کنید سخنگوی آموزش و پرورش: هیچ اتفاقی مانع آغاز مدارس در اول مهر نمی‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | هوای مشهد موقتاً گرم می‌شود یک کشته و ۲۰ مصدوم در تصادف اتوبوس محور تهران به مشهد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) پیگیری جدی مجلس برای افزایش حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی: آمار مبتلایان به سرطان پستان در خراسان رضوی بالاست منشا ۴۰ درصد آلودگی هوای سرخس خراسان رضوی، ترکمنستان است عقیم‌سازی پشه‌ها برای مقابله با تب دنگی | ساکنان برج‌ها هم از پشه آئدس در امان نیستند مشهد، میزبان اولین کنگره بین‌المللی هوش مصنوعی و فناوری‌های سلامت در زنان و زایمان انتقاد معاون تربیت بدنی آموزش و پرورش به ساعت محدود ورزش مدارس و تحرک کم دانش‌آموزان هشدار در مورد خطرات چاقی در کودکان ادامه ثبت‌نام مدارس در پایه‌های هفتم و دهم | ثبت‌نام ۸۵ درصد دانش‌آموزان نهایی شده است تأمین ۳.۵ میلیون دوز واکسن آنفلوانزا تا نیمه اول آبان‌ماه زمان واریز حقوق بازنشستگان در شهریور ۱۴۰۴ اعلام شد  تأثیر عفو معیاری بر کاهش انگیزه جرم زندانیان
سرخط خبرها

تعداد روستاهایی که در خراسان رضوی با تانکر سیار آب‌رسانی می‌شوند به یک‌سوم کاهش یافت

  • کد خبر: ۳۴۱۷۲
  • ۲۳ تير ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۰
تعداد روستاهایی که در خراسان رضوی با تانکر سیار آب‌رسانی می‌شوند به یک‌سوم کاهش یافت
به‌دنبال اقدامات انجام شده تعداد روستاهایی که در استان خراسان رضوی با تانکر سیار آب‌رسانی می‌شوند از ابتدای دولت یازدهم تاکنون به کمتر از یک‌سوم کاهش یافته است.

به گزارش شهرآرانیوز، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی گفت: در ابتدای دولت یازدهم یک هزار روستا در استان خراسان رضوی با تانکر سیار آب رسانی می‌شدند که این تعداد اکنون به حدود ۲۸۰ روستا کاهش یافته است.
سید ابراهیم علوی افزود: روستا‌هایی که با تانکر در خراسان رضوی آب رسانی می‌شوند، ۶۶ هزار نفر جمعیت را در برمی گیرند و از این تعداد ۱۳۰ روستا به صورت دائم و ۱۵۰ روستا به شکل فصلی با تانکر آب‌رسانی می‌شود.
علوی خاطر نشان کرد: برای برخورداری این روستا‌ها از آب پایدار در قالب مجتمع‌های آب‌رسانی، دریافت اعتبار از صندوق توسعه ملی در دستور کار قرار دارد تا مشکل کم آبی مناطق روستایی قبل از تابستان سال جاری برطرف شود.
وی اظهار کرد: شاخص برخورداری از آب سالم و بهداشتی در روستا‌های خراسان رضوی اکنون ۷۶.۷ درصد است، درحالیکه این رقم در ابتدای دولت یازدهم ۶۶ درصد بوده است.
مدیرعامل آبفای خراسان رضوی با اشاره به رشد بیش از ۱۰ درصدی جمعیت روستایی برخوردار از آب سالم و بهداشتی در خراسان رضوی از ابتدای دولت یازدهم تاکنون گفت: در ابتدای دولت یازدهم جمعیت برخوردار از آب سالم و بهداشتی در روستا‌های استان حدود ۹۰۶ هزار نفر بود که طی هفت سال به بیش از یک میلیون و پنجاه و سه هزار نفر افزایش یافته است.
سید ابراهیم علوی از افزایش ۲۸ درصدی حجم مخازن ذخیره آب روستایی طی این مدت خبر داد و گفت: حجم کل مخازن ذخیره آب در روستا‌های استان در حال حاضر حدود ۳۰۷ هزارمتر مکعب است که ۶۷ هزار متر مکعب آن در هفت سال گذشته ایجاد شده است.
علوی با اشاره به اینکه قبل از دولت یازدهم هیچ یک از روستا‌های استان از سیستم جمع آوری و دفع بهداشتی فاضلاب برخوردار نبودند؛ افزود: طی سال‌های ۱۳۹۲ تا کنون تعداد ۹ پروژه فاضلاب روستایی با جمعیت ۱۶۵۰۰ نفر در برنامه کاری شرکت قرارداشته که تاکنون تعداد ۳ پروژه مشتمل بر ۳۸۶۰ نفر بطور کامل اتمام یافته و روستاییان مذکور از سیستم‌های دفع بهداشتی فاضلاب برخوردار گردیده و سایر پروژه‌ها نیز در دست اقدام میباشند.
وی با اشاره به طرح یکپارچه سازی شرکت‌های آبفای شهری و روستایی ادامه داد: این طرح با هدف هم افزایی در منابع آب و افزایش بهره وری توسط وزارت نیرو در همه استان‌های کشور عملیاتی شده است.
سید ابراهیم علوی افزود: بدین ترتیب از ابتدای سال جاری این شرکت علاوه بر آب‌رسانی به ۷۲ شهر با یک میلیون و ۸۰۰ هزار نفر جمعیت، وظیفه آبرسانی به ۲ هزار و ۲۶۰ روستا با جمعیت یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر را نیز بر عهده گرفته است.
علوی بیان کرد: در اجرای این طرح ۲۲۲ روستا و سه شهر بینالود، رضویه و ملک آباد زیرپوشش خدمات شرکت آب و فاضلاب مشهد قرار گرفتند.
شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی سه میلیون و ۳۰۰ هزار نفر ساکن روستا‌ها و ۷۲ شهر این استان را زیرپوشش دارد.
این شرکت با ۵۶۹ هزار و ۹۲۸ مشترک هم اکنون حدود ۱۱ درصد از مشترکان آب و فاضلاب روستایی کشور را به خود اختصاص داده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->