صعود بسکتبالیست‌های طبیعت به مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان جدایی کوجو از استقلال مخالفت استقلال با تاریخ برگزاری سوپرجام ماشاریپوف در استقلال ماندنی شد سرمربی کره شمالی دست فدراسیون را رو کرد | از مشهد تا پایتخت با قطار دروغ! بازگشت استقلال به پروژه جذب ستاره ملوان | غندی‌پور آبی‌پوش می‌شود؟ وارازدات هارویان، در یک‌قدمی استقلال + عکس رانیری، جانشین اسپالتی در تیم ملی ایتالیا شد واکنش تند خداداد عزیزی به ماجرای سفر کره شمالی به مشهد | فدراسیون طوفان زرد را هم سیاه کرد + عکس تاریخ و ساعت بازی ایران و کره شمالی | تلاش برای حفظ صدر چرا تیم ملی کره شمالی، از مشهد به تهران رفت؟ + فیلم زمان آغاز بازی‌های تیم ملی در هفته اول لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ عزت‌اللهی: برای صعود به مرحله حذفی در جام جهانی شانس داریم هافبک پرسپولیس شاگرد گل‌محمدی شد | صادقی دوباره قرمزپوش شد + عکس اورونوف باز هم مصدوم شد! قلعه‌نویی: صعود به جام جهانی از جوان‌گرایی تیم ملی مهم‌تر است سرمربی کره شمالی: به ما گفتند بازی در مشهد برگزار می‌شود! + فیلم مهمان‌نواز، فلپس ایرانی مغز معیوب سرخ‌ها | پرسپولیس بالانس نیست خرید بعدی پرسپولیس در پست دفاع راست حمایت قاطعانه کریس از یامال: او یک پدیده است، دست از سرش بردارید!
سرخط خبرها
رای جنجالی کمیته انضباطی به زودی اعلام می‌شود

استقلال بازنده بازی با پارس جم می‌شود؟

  • کد خبر: ۳۴۲۱۶
  • ۲۳ تير ۱۳۹۹ - ۱۶:۱۳
استقلال بازنده بازی با پارس جم می‌شود؟
در حالی که استقلالی‌ها مدعی بودند برای بازی با پارس تعداد زیادی از بازیکنانشان به کرونا مبتلا شده‌اند، اما همان بازیکنان در مصاف با تراکتور به میدان رفتند و سرحال بودند!
گروه ورزش/شهرآرانیوز، باشگاه استقلال قبل از اینکه از بازی با پارس جم سر باز بزند در لیست اولیه بازیکنان کرونایی خود نام محمد دانشگر، مسعود ریگی و مهدی قائدی را قرار داده بود، اما این بازیکنان قبل از اینکه دوران قرنطینه را پشت سر بگذارند ناگهان در ترکیب استقلال مقابل تراکتورسازی بازی کردند.

این موضوع ممکن است شائبه مبتلا نبودن این ۳ بازیکن را تقویت کند و در نهایت سازمان لیگ را به سمت بازنده اعلام کردن استقلال در بازی با پارس جم پیش ببرد. مسئولان سازمان لیگ طی روز‌های گذشته پیرامون بازگشت زودتر از موعد این ۳ بازیکن بحث‌هایی داشته‌اند و این موضوع را به گوش باشگاه استقلال هم رسانده‌اند که احتمال دارد نتیجه بازی با پارس جم به ضرر آن‌ها اعلام شود.

البته مدیرعامل باشگاه استقلال در واکنش به این ماجرا چنین گفته است: «به طور قطع بازی با پارس جم تجدید می‌شود و من از این موضوع کاملا مطمئنم.» حال باید دید پیش گویی احمد سعادتمند، مدیرعامل باشگاه استقلال درست از آب درمی‌آید یا عزم سازمان لیگ برای به کرسی نشاندن حرفش؟! قرار است بعد از بازی با صنعت نفت آبادان، استقلالی‌ها درجریان حکم سازمان لیگ قرار بگیرند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->