ریزش سنگین قیمت خودرو‌های خارجی و مونتاژی (یکم مرداد ۱۴۰۴) + جدول قیمت بررسی قیمت‌ها در بازار خودرو‌های داخلی (یکم مرداد ۱۴۰۴) | ساینا اتوماتیک ۶۰۲ میلیون تومان بررسی قیمت امروز گوشت قرمز و مرغ در مشهد (یکم مرداد ۱۴۰۴) + جدول قیمت رسمی دینار عراق در بانک مرکزی چقدر است؟ (یکم مرداد ۱۴۰۴) تأمین اعتبار ۴۱ پروژه عمرانی در خراسان رضوی با مالیات‌های نشان‌دار به‌روزرسانی اطلاعات خانوار‌ها | درآمد حاصل از حذف یارانه ثروتمندان، بین دهک‌های پایین توزیع می‌شود توزیع ۲۰ هزار تن نهاده‌های دامی در خراسان رضوی آغاز فروش بلیت پرواز‌های اربعین از هشتم مردادماه ۱۴۰۴ شروع سرد بورس در گرم‌ترین ماه سال | گزارش وضعیت بازار سهام (یکم مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (یکم مرداد ۱۴۰۴) | ماندگاری دلار در کانال ۸۸ هزار تومان نماینده ویژه رئیس جمهور از ظرفیت‌های شهرک صنعتی شماره ۵ مشهد بازدید کرد بازدید نماینده ویژه رئیس‌جمهور و استاندار خراسان رضوی از ایستگاه راه‌آهن و گمرک شهید مطهری مشهد تشریح وضعیت پوشش آنتن‌دهی تلفن همراه در مشهد | علت اختلال‌ها چیست؟ قیمت طلا در مشهد به کانال بالاتر صعود کرد (یکم مرداد ۱۴۰۴) قیمت جهانی طلا امروز چقدر است؟ (یکم مرداد ۱۴۰۴) قیمت جهانی نفت، امروز (یکم مرداد ۱۴۰۴) چقدر است؟ قیمت مصوب جدید نهاده‌های دامی، روغن و شکر خام اعلام شد (یکم مرداد ۱۴۰۴) مهلت استرداد اظهارنامه مالیات و بخشودگی جرائم مالیاتی مربوط به بهار ۱۴۰۴ تمدید شد مرثیه دنباله دار قطعی برق برای صنایع خراسان رضوی | در برنامه جدید قطعی برق، صنایع استان تنها مجاز به ۳ روز فعالیت در هفته هستند! قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (یکم مرداد ۱۴۰۴) | لیموترش کیلویی ۱۰۰ هزار تومان وزیر اقتصاد: خلأ قانونی برای خروج بانک‌ها از بنگاه‌داری وجود ندارد بازدهی سرمایه‌گذاری در بازارهای مالی در ۴ ماه اول ۱۴۰۴ چگونه بود؟ رمزارز در سال ۱۴۰۴ در بورس کالا عرضه می‌شود یارانه تیر ماه برای دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد (۳۱ تیر ۱۴۰۴) دولت باقی مانده سهام خود را در استقلال و پرسپولیس می‌فروشد +جزئیات ۳۲ فرودگاه بین‌المللی آماده انجام پروازهای اربعین حسینی وزیر جهادکشاورزی: منتظر کاهش نرخ برنج ایرانی باشید ماجرای درگیری شدید و پرتاب گاز اشک آور در جلسه پدیده شاندیز چه بود؟ (۳۱ تیر ۱۴۰۴) ادارات کدام استان‌ها روز چهارشنبه، یکم مردادماه ۱۴۰۴، تعطیل است؟
سرخط خبرها

توضیحات معاون سازمان بورس درباره حمایت از بازار سرمایه

  • کد خبر: ۳۴۲۸۹۲
  • ۱۱ تير ۱۴۰۴ - ۲۰:۲۲
توضیحات معاون سازمان بورس درباره حمایت از بازار سرمایه
معاون نظارت بر بورس‌ها و ناشران سازمان بورس با تاکید بر اینکه مسیر حمایت از بازار سهام ادامه‌دار است، گفت: تاکنون بخشی از حمایت نظام بانکی وارد بازار شده و مابقی به تدریج تزریق خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، حمید یاری روز چهارشنبه با مرور تحولات اخیر بازار سرمایه، گفت: از ابتدای امسال و در پی شکل‌گیری فضای مثبت ناشی از مذاکرات هسته‌ای، بازارسرمایه با اقبال قابل ملاحظه‌ای مواجه شد و پس از چند سال رکود، در جایگاه مناسبی قرار گرفت که بخشی از بازده ۲۰درصدی در برخی نماد‌ها و رشد حدود ۱۲ درصدی شاخص را می‌توان حاصل همین فضای خوش‌بینانه دانست.

وی ادامه داد: پس از حوادث سه هفته پیش و تنش‌های امنیتی، شرایط ویژه‌ای بر کشور و بازار سرمایه حاکم شد.

وی افزود: تعطیلی سه‌روزه بورس در آن زمان به پیشنهاد هیات‌مدیره سازمان، با هدف صیانت از بازار صورت گرفت. این تصمیم آخرین گزینه ما بود، اما با توجه به فضای پرتنش آن زمان و هم چنین درخواست فعالان بازار، این اقدام را ضروری دیدیم، شورای‌عالی بورس برای دو دوره سه‌روزه با تداوم تعطیلی بازار سهام موافقت کرد.

یاری با اشاره به تداوم فعالیت‌های کارشناسی در روز‌های تعطیلی بازار اعلام کرد: در این مدت، سازمان بورس تعطیل نبود و بررسی‌های تخصصی و جلسات کارشناسی ادامه داشت.

وی افزود: برای بازگشایی بازار پس از جنگ نیز در شورای عالی بورس سناریو‌های سازمان بورس به‌صورت دقیق بررسی شد. برخی پیشنهاد‌ها برای باز شدن بازار با دامنه نوسان باز هم مطرح بود، اما در نهایت، مدل فعلی، یعنی بازگشایی بازار با دامنه ۳ درصدی، با حمایت شورای عالی بورس انتخاب شد.

معاون بورس با تأکید بر اینکه شرایط اخیر بازار سرمایه با بحران‌های قبلی هم، چون شیوع کرونا یا سال ۱۳۹۹ متفاوت است، افزود: بحران ناشی از تهدیدات امنیتی در نوع خود خاص و پیچیده است. در برخی کشور‌ها نهاد‌های نظارتی چابک‌تر عمل می‌کنند و حتی دامنه نوسان را آزاد می‌گذارند، اما ما به دلیل ماهیت بازار و ساختار سرمایه‌گذاران، نمی‌توانیم بازار را در معرض شوک قرار دهیم.

یاری ادامه داد: در مواجهه با فضای «پنیک» ایجاد شده، به‌سرعت بسته حمایتی بازار تعریف شد که بخشی از آن به حمایت ۶۰ هزار میلیارد تومانی نظام بانکی بازمی‌گردد. تاکنون بخشی از این حمایت نظام بانکی وارد بازار شده و مابقی به تدریج تزریق خواهد شد.

وی همچنین به نقش دولت و بانک مرکزی در حمایت از بازار سرمایه اشاره کرد و افزود: برخلاف برخی دیدگاه‌ها که مداخله دولت را نادرست می‌دانند، مامعتقدیم اگر بازار سرمایه دچار تزلزل شود، تبعات آن به بازار‌های دیگر مانند سیستم بانکی سرریز خواهد شد. خوشبختانه بانک مرکزی نیز به خوبی درک درستی از شرایط داشت و همکاری لازم را انجام داد.

معاون نظارت بر بورس‌ها و ناشران سازمان بورس در بخش دیگری از این گفت‌و‌گو از برگزاری بیش از ۳۰ «میز صنعت» برای بررسی مشکلات کلان صنایع در سازمان بورس خبر داد.

وی گفت: در این میزها، نمایندگان دولت، نهاد‌های مرتبط و ناشران حضور دارند تا مشکلاتی مانند مسائل مالیاتی یا تأمین خوراک بررسی و راهکار‌های عملیاتی تدوین شود. پیگیری این مسائل با امضای رییس سازمان بورس انجام می‌شود که وزن بیشتری به موضوع می‌بخشد.

یاری با اشاره به نقش نظارتی و حمایتی سازمان بورس تاکید کرد: ماتعارفی در برخورد با تخلفات نداریم و بدون لکنت وارد می‌شویم. گاهی اطلاعات خاصی از بازار در اختیار داریم که به‌صورت عمومی افشا نمی‌شود، امادر صورت لزوم به سرعت اقدام می‌کنیم.

یاری اعلام کرد: سامانه‌های نظارتی سازمان بورس به‌گونه‌ای طراحی شده‌اند که بتوانند تریگر‌ها و سیگنال‌های هشداردهنده را به‌موقع شناسایی کنند و از بروز خسارات بزرگ جلوگیری کنند. ما تلاش می‌کنیم تا اکثر اقدامات را در حین بازار انجام دهیم و در صورت نیاز، مداخلات لازم مانند ابطال یا توقف معاملات را در دستور کار قرار دهیم.

وی در پایان تأکید کرد: از دل هر بحران، ظرفیت‌های جدیدی به وجود می‌آید. امیدواریم با استفاده از این فرصت، صندوق‌های حمایتی نوین ایجاد شود و ابزار‌های جدید از هفته‌های آینده اجرایی شود. مسیر حمایت از بازار ادامه‌دار است و سازمان بورس در کنار سهامداران خواهد بود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->