وزیر آموزش و پرورش ابلاغ کرد: ممنوعیت رد دانش‌آموزان میان‌پایه به بهانه افت معدل جان باختن یک کارگر در پی ریزش معدن «شهید نیلچیان» توضیحات پلیس قشم در رابطه با مجروح شدن کودک ۸ ساله در تعقیب و گریز راهکاری خوراکی در درمان پرخاشگری آیا سما جهانباز به افغانستان منتقل شده است؟ + توضیحات خواهر سما زمان انتشار کارت ورود به جلسه نوبت دوم آزمون سراسری ۱۴۰۴ اعلام شد وزیر میراث فرهنگی: ظرفیت گردشگری استان‌های آسیب‌دیده در جنگ، احیا می‌شود صدور هشدار سطح نارنجی برای مشهد و ۱۹ مرکز استان در پی پیش‌بینی خیزش گرد و خاک (۱۶ تیر ۱۴۰۴) چند توصیه‌ از سوی وزارت بهداشت درمورد روزهای گرد و غبار زمان اجرای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان صندوق نفت مشخص شد کشف ۱۱۰ کیلوگرم حشیش در مرز سراوان چگونه از گرمازدگی پیشگیری کنیم؟ پایان مرمت سرای گمرک در بازار وکیل شیراز (۱۶ تیر ۱۴۰۴) کاهش آمار گردشگری در خلیل‌آباد خراسان‌ رضوی به دلیل عدم روشنایی مناسب اژه‌ای: نظام جمهوری اسلامی ایران قدردان مردم سلحشور و متعهد کشور است مشاهده همزمان ۵ یوزپلنگ آسیایی در پارک ملی توران + فیلم (۱۶ تیر ۱۴۰۴) آغاز ابلاغ اینترنتی دعوتنامه هیئت تجدیدنظر تامین اجتماعی (۱۶ تیرماه ۱۴۰۴) استخدام ۸۵ هزار نفر در آموزش و پرورش از طریق آزمون استخدامی شهریه مدارس باید با توجه به وضعیت معیشت منطقه‌ای تعیین شود نرخ بلیت قطار از هواپیما سبقت گرفت! ۶ پرونده آثار تاریخی ایلام در مسیر ثبت در فهرست ملی کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۶ تیر ۱۴۰۴) | از شدت گرمای هوا کاسته می‌شود جزئیات جدید درمورد نوبت دوم کنکور (۱۶ تیر ۱۴۰۴) معاون گردشگری: بحران‌های سیاسی و اجتماعی در حوزه مدیریت گردشگری فرصت است نه تهدید! تهیه شناسنامه جزایر خلیج فارس برای حفاظت زیست‌محیطی راهکار‌هایی عملی برای صرفه‌جویی آب در تابستان هنگام استفاده از کولر‌های آبی | هوشمندانه خنک شوید صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش وزش باد (۱۶ تیر ۱۴۰۴) بازنشستگان تأمین‌اجتماعی: زمان پرداخت معوقات فروردین‌ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان را مشخص کنید جزئیات دریافت کارت ورود به جلسه آزمون ورودی مدارس سمپاد و نمونه‌دولتی (۱۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

راهکاری خوراکی در درمان پرخاشگری

  • کد خبر: ۳۴۳۵۷۵
  • ۱۶ تير ۱۴۰۴ - ۱۹:۰۸
راهکاری خوراکی در درمان پرخاشگری
کپسول‌های روغن ماهی مدت‌هاست برای سلامت قلب و مفاصل مصرف می‌شوند، اما شواهد علمی جدید نشان می‌دهد که این کپسول‌ها ممکن است خلق وخوی و پرخاشگری را نیز کنترل کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ نتایج متاآنالیز جامع از دانشگاه «پنسیلوانیا» (Pennsylvania)، نشان داد که دوز روزانه اسید‌های چرب امگا۳ می‌تواند رفتار پرخاشگرانه را تا ۲۸ درصد کاهش دهد.

مغز با چربی کار می‌کند و دو مولکول کلیدی امگا۳، «ایکوزاپنتانوییک اسید» (EPA) و «دوکوزاهگزانوییک اسید» (DHA)، به غشای سلولی نفوذ و به نورون‌ها کمک می‌کنند. سطح پایین این چربی‌ها در بافت‌ها با نوسانات خلقی و خشونت آنی مرتبط شده‌اند، در حالی که رژیم‌های غذایی سرشار از ماهی‌های آب سرد معمولا الگوی معکوسی را نشان می‌دهند.

از آنجا که بدن، اسید «آلفا لینولنیک» گیاهی را به طور ناکارآمد به «ایکوزاپنتانوییک اسید» و «دوکوزاهگزانوییک اسید» تبدیل می‌کند، محققان این سوال را مطرح کرده‌اند که آیا مکمل‌ها می‌توانند این شکاف را پر کنند یا خیر؛ محققان بیش از ۲۸ آزمایش تصادفی کنترل‌شده انجام دادند که ۳۹۱۸ شرکت‌کننده، از کودک تا بزرگسالان، در آن ثبت‌نام کرده بودند.

کپسول‌های امگا۳، صرف نظر از جنسیت، تشخیص، دوز و طول مدت تحقیق، کاهش متوسط ​​اما قابل‌توجهی در پرخاشگری واکنشی و عمدی ایجاد کردند. محققان اظهار کردند که حتی تغییرات رفتاری کوچک نیز می‌توانند در صورت اعمال بر روی میلیون‌ها نفر مهم باشند.

«ایکوزاپنتانوییک اسید» و «دوکوزاهگزانوییک اسید»، تولید مولکول‌های پیش‌التهابی که مدار‌های استرس مغز را حساس می‌کنند، کاهش می‌دهند. آنها همچنین سیگنال‌دهی سروتونین و دوپامین را به سمت یک نقطه تنظیم آرام‌تر سوق و توضیحی بیوشیمیایی برای تغییر رفتار ارائه می‌دهند.

قابل توجه است که این تجزیه‌وتحلیل، نتایج را برای دوز‌های پایین این مواد نشان داد و مصرف بیشتر آنها، احتمال ندارد که موفقیت‌های بزرگتری را به همراه داشته باشد.

متخصصان توصیه کردند که حداقل دو وعده ماهی چرب در هفته، مانند ماهی سالمون یا ساردین، مصرف شود.

روغن ماهی در مقایسه با دارو‌های تجویزی برای پرخاشگری، عوارض جانبی کمتری دارد و دسترسی به آن آسان‌تر است. نیازی به نسخه ندارد و بسیاری از برند‌ها بدون نسخه در فروشگاه‌های مواد غذایی یا آنلاین در دسترس هستند.

با این اوصاف، روغن ماهی نباید جایگزین درمان حرفه‌ای در هنگام بروز مشکلات رفتاری جدی شود، اما می‌تواند افزودنی مفید باشد، البته درمان، پشتیبانی ساختاریافته و در برخی موارد دارو هنوز ابزار‌های ضروری هستند.

سایت ارث گزارش کرد، در حال حاضر، کارشناسان می‌گویند: والدین کودکان زودرنج یا بزرگسالانی که متوجه می‌شوند بدخلق شده‌اند، می‌توانند به جای یک میان وعده شیرین، ماهی سالمون یا یک کپسول روغن ماهی را به رژیم غذایی خود اضافه کنند.

نتایج این تحقیق در مجله «پرخاشگری و رفتار خشونت‌آمیز» (Aggression and Violent Behavior) منتشر شده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->