برخی از مدارس آموزش و پرورش ناحیه هفت مشهد فردا (دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۳) غیرحضوری شد واکنش اورژانس به ماجرای تجاوز به یک زن در آمبولانس جان باختن ۸ نفر در تصادف مرگبار اتوبان غدیر (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) + جزئیات یک پژوهش علمی ثابت کرد: تاثیر فعالیت بدنی بر کاهش مرگ و میر ناشی از سرطان مرخص شدن ۴۲ مصدوم اتوبوس اردبیل به مشهد از بیمارستان سمنان (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) وزارت علوم: امکان ثبت پایان‌نامه‌ها و رساله‌های کپی‌برداری‌ شده در ایرانداک وجود ندارد مدارس کدام استان‌ها(دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۳) غیرحضوری شد؟ عوارض جراحی‌های زیبایی پلک و لیفت ابرو را جدی بگیرید چه تفریحاتی در هتل پرسپولیس شیراز منتظر شماست؟ تعداد موزه‌های کشور به ۱۰۰۰ مورد افزایش می‌یابد؟ مسیرهای دسترسی به هتل زندیه شیراز چه بخوریم تا کم‌حافظه نشویم؟ معرفی تصفیه آسا، نمایندگی دستگاه تصفیه آب در اصفهان درباره خطرات استفاده از تلفن همراه برای زنگ بیدارباش جریمه ایجاد آلودگی صوتی چقدر است؟ هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص واکسن Prevenar ۲۰ | این واکسن در ایران قاچاق است کادر درمان در آستانه فرسودگی | سلامت مردم در خطر است بلیت پرواز عتبات عالیات گران نشد| نرخ بلیت رفت و برگشت به نجف ۱۴ میلیون تومان دریافت تأییدیه سلامت روان شرط صدور پروانه اشتغال روان‌شناسان است پیش بینی هواشناسی بندرعباس امروز (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | تداوم ناپایداری‌های جوی و دریایی تا اواسط هفته دانشگاهیان فردا (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) با آرمان‌های بنیان‌گذار انقلاب اسلامی تجدید میثاق می‌کنند حس امنیت در کودکان چگونه آسیب می‌بیند؟ | لحظه‌های امن دنیای کودکانه آیا کودکان هم دچار پوکی استخوان می‌شوند؟ اعضای جوان سبزواری ۷ زندگی را نجات داد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) دختر نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) ایران موفق به تولید دارو‌های سل‌تراپی و ژن‌درمانی شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | افزایش آلاینده‌ها در شهر‌های بزرگ و صنعتی قاچاقچی مواد مخدر در دامداری به دام افتاد متناسب‌سازی حقوق هیچ‌کدام از سه گروه بازنشستگان کشوری، لشکری و تأمین‌اجتماعی کامل انجام نشده است (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) صدور بیش از ۳۳ هزار اخطاریه سدمعبر برای اصناف در مشهد طی ۱۰ماهه نخست ۱۴۰۳ | شهرداری مکلف به رفع سدمعبر است
سرخط خبرها

ساخت کارخانه تولید واکسن کرونا در چین

  • کد خبر: ۳۴۳۶۳
  • ۲۴ تير ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۹
ساخت کارخانه تولید واکسن کرونا در چین
گزارش ها حاکی است که چین در حال احداث یک کارخانه برای تولید واکسن کرونا در شرق این کشور با مبلغ ۵۵۰ میلیون یوان است.
به گزارش شهرآرانیوز، این کارخانه قرار است بعد از احداث از ابتدای ماه مارس آینده /اسفند ۱۳۹۹/ تولید انبوه واکسن کرونا را آغاز کند مقامات کمیسیون بهداشت چین ادعا کرده اند که اولین واکسن ضد کرونا این کشور می‌تواند حتی در پاییز امسال آماده شود.

پیش از این «شی جین پینگ» رییس جمهوری چین در ماه مه /اردیبهشت/ قول داده بود واکسن‌های ضد کرونا این کشور که در مراحل آزمایشی هستند به عنوان یک کالای عمومی در سطح جهانی توزیع شود.

کلنگ احداث کارخانه جدید واکسن ضد کرونا روز شنبه در شهر نینگبو واقع در منطقه آزاد تجاری استان ججیانگ به زمین زده شده است این کارخانه توسط گروه واکسن سازی AIM که در پکن مستقر است اداره می‌شود.

گزارش‌ها حاکی است این کارخانه بخشی از سرمایه گذاری بزرگتر ۲.۵ میلیارد یوانی چین برای تولید انواع واکسن است که در سه مرحله ساخته خواهد شد.

دکتر «جونگ نانشان» کارشناس ارشد و ویروس شناس معروف چینی ماه گذشته ادعا کرده بود که اولین واکسن‌های ضد کرونا این کشور می‌تواند از اوایل پاییز امسال قابل استفاده باشد.

این اپیدمیولوژیست برجسته ۸۳ ساله چینی گفت: برخی از واکسن‌های تولید شده توسط دانشمندان چینی می‌توانند برای استفاده «اضطراری» حداکثر تا پایان سال جاری میلادی آماده شوند.

دکتر «گائو فو» مدیرکل مرکز پیشگیری و کنترل بیماری‌های چین هم پیش از این پیش بینی کرده بود که چین بتواند تا سپتامبر امسال /شهریور/ یک واکسن تولید کرده باشد.

او افزود: این واکسن برای موارد اضطراری مانند موج جدید شیوع ویروس کرونا مورد استفاده قرار می‌گیرد.

چین در حال حاضر روی ۵ نوع واکسن برای درمان کرونا کار می‌کند و یکی از آن‌ها به نام سینوواک نیز دو مرحله آزمایش کلینیکی را تمام کرده و وارد مرحله سوم و نهایی شده است.

آزمایش‌های بالینی واکسن‌ها روی انسان باید سه مرحله را پشت سر بگذارد مرحله اول عمدتا آزمایش در دامنه کوچک انجام می‌شود و افراد سالم و عمدتاً سنین جوان و میانسال متمرکز می‌شود.

در مرحله دوم آزمایش‌های بالینی، دامنه سنی گسترش می‌یابد و تعداد افراد داوطلب هم بیشتر می‌شود این داوطلبان پیوسته تحت پیگیری و نظارت پزشکی قرار دارند تا محققان شرایط و زمان به وجود آمدن پادتن بعد از تزریق واکسن و مدت دوام ایمنی در افراد را یادداشت و بررسی کنند.

هنگامی که ایمنی و اثربخشی واکسن در این دو مرحله تایید شد می‌توان آن را در مرحله سوم آزمایش بالینی وارد کرد؛ یعنی در این مرحله تعداد داوطلبان دریافت واکسن به میزان قابل توجهی، در حد هزاران یا حتی ده‌ها هزار نفر افزایش می‌یابد.
 
منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->