مجتبی امانی: سفر لاریجانی به لبنان در همه ابعاد موفقیت‌آمیز بود آخرین وضعیت ترافیکی مرزهای اربعینی کشور اعلام شد تاکنون ۲ میلیون و ۲۹۸ هزار زائر به کشور بازگشتند ظفرقندی: آزمون‌های بورد، بالاترین سطح آزمون‌های علمی کشور هستند خدمات‌رسانی به بیش از ۲۱ هزار زائر اربعین در نجف کاهش چشمگیر تلفات جاده‌ای در مسیر‌های اربعین | ۱۹ درصد کمتر از سال گذشته واژگونی پراید در گناباد ۸ کشته و مصدوم برجای گذاشت (۲۳ مرداد ۱۴۰۴) ترخیص ۵۱ مصدوم حادثه اتوبوس زائران در بصره | ۶ زائر بستری هستند رئیس ستاد اربعین کشور: زائران در مسیر بازگشت عجله نداشته باشند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه ۲۳ مرداد ۱۴۰۴ ) | وزش باد شدید همراه با گرد و خاک در مشهد کاهش ذخایر خون در خراسان رضوی | ادامه طرح نذر خون حسینی در ۷ پایگاه انتقال خون مشهد تا پایان ماه صفر ویدئو| مراسم تشییع دادستان گناباد و خانواده‌اش که در تصادف جاده‌ای جان باختند تلاش برای جبران کمبود اسکان ۱۰ هزار زائر در دهه پایانی ماه صفر در مشهد ادامه دارد آب و هوای مرز‌های غربی کشور و عتبات عالیات در روز اربعین حسینی چگونه است؟ جزئیات طرح اعطای شیرخشک کوپنی به مادران خراسان رضوی| فعالیت ۲۱ مرکز مشاوره شیردهی در استان (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) ماجرای بسته‌شدن جاده فیروزکوه توسط چند خودروی لاکچری (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم ۷۰ درصد ایرانی‌ها نمی‌دانند دیابت دارند توصیه‌هایی به زائران اربعین برای پیشگیری و درمان تاول پا زمان توزیع واکسن آنفلوانزا مشخص شد (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) اسامی ۵۷ مصدوم انحراف اتوبوس زائران ایرانی در عراق اعلام شد | ۴ نفر جان باختند حرکت ۱۰۰ کاروان زائران پیاده به سوی مشهد آغاز شد (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) محدودیت‌های ترافیکی مازندران در پایان هفته جاری اعلام شد (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) وزیر آموزش‌وپرورش: در سال تحصیلی جدید مشکل کمبود معلم نخواهیم داشت صدور هشدار سطح نارنجی برای خراسان رضوی و ۲ استان دیگر در پی پیش‌بینی طوفان گردوخاک (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) ۴۵ درصد از نرخ بلیت پرواز‌های اربعین در حساب فرودگاه نجف! کشف ۱۶۷ فقره پرونده و دستگیری ۴۷۶ متهم در ضربه سنگین پلیس آگاهی به باند‌های هرمی و شبکه‌های غیرمجاز اعزام اتوبوس‌های برون شهری به مرزهای غربی کشور | مسافران داخلی موقتا از پایانه‌های مسافربری استفاده نکنند دستگیری ۳۰ هزار مجرم سابقه‌دار فراری آماده‌سازی ۵۲۲۰ نقطه اقامت موقت برای زائران دهه آخر ماه صفر در مشهد
سرخط خبرها

ساخت کارخانه تولید واکسن کرونا در چین

  • کد خبر: ۳۴۳۶۳
  • ۲۴ تير ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۹
ساخت کارخانه تولید واکسن کرونا در چین
گزارش ها حاکی است که چین در حال احداث یک کارخانه برای تولید واکسن کرونا در شرق این کشور با مبلغ ۵۵۰ میلیون یوان است.
به گزارش شهرآرانیوز، این کارخانه قرار است بعد از احداث از ابتدای ماه مارس آینده /اسفند ۱۳۹۹/ تولید انبوه واکسن کرونا را آغاز کند مقامات کمیسیون بهداشت چین ادعا کرده اند که اولین واکسن ضد کرونا این کشور می‌تواند حتی در پاییز امسال آماده شود.

پیش از این «شی جین پینگ» رییس جمهوری چین در ماه مه /اردیبهشت/ قول داده بود واکسن‌های ضد کرونا این کشور که در مراحل آزمایشی هستند به عنوان یک کالای عمومی در سطح جهانی توزیع شود.

کلنگ احداث کارخانه جدید واکسن ضد کرونا روز شنبه در شهر نینگبو واقع در منطقه آزاد تجاری استان ججیانگ به زمین زده شده است این کارخانه توسط گروه واکسن سازی AIM که در پکن مستقر است اداره می‌شود.

گزارش‌ها حاکی است این کارخانه بخشی از سرمایه گذاری بزرگتر ۲.۵ میلیارد یوانی چین برای تولید انواع واکسن است که در سه مرحله ساخته خواهد شد.

دکتر «جونگ نانشان» کارشناس ارشد و ویروس شناس معروف چینی ماه گذشته ادعا کرده بود که اولین واکسن‌های ضد کرونا این کشور می‌تواند از اوایل پاییز امسال قابل استفاده باشد.

این اپیدمیولوژیست برجسته ۸۳ ساله چینی گفت: برخی از واکسن‌های تولید شده توسط دانشمندان چینی می‌توانند برای استفاده «اضطراری» حداکثر تا پایان سال جاری میلادی آماده شوند.

دکتر «گائو فو» مدیرکل مرکز پیشگیری و کنترل بیماری‌های چین هم پیش از این پیش بینی کرده بود که چین بتواند تا سپتامبر امسال /شهریور/ یک واکسن تولید کرده باشد.

او افزود: این واکسن برای موارد اضطراری مانند موج جدید شیوع ویروس کرونا مورد استفاده قرار می‌گیرد.

چین در حال حاضر روی ۵ نوع واکسن برای درمان کرونا کار می‌کند و یکی از آن‌ها به نام سینوواک نیز دو مرحله آزمایش کلینیکی را تمام کرده و وارد مرحله سوم و نهایی شده است.

آزمایش‌های بالینی واکسن‌ها روی انسان باید سه مرحله را پشت سر بگذارد مرحله اول عمدتا آزمایش در دامنه کوچک انجام می‌شود و افراد سالم و عمدتاً سنین جوان و میانسال متمرکز می‌شود.

در مرحله دوم آزمایش‌های بالینی، دامنه سنی گسترش می‌یابد و تعداد افراد داوطلب هم بیشتر می‌شود این داوطلبان پیوسته تحت پیگیری و نظارت پزشکی قرار دارند تا محققان شرایط و زمان به وجود آمدن پادتن بعد از تزریق واکسن و مدت دوام ایمنی در افراد را یادداشت و بررسی کنند.

هنگامی که ایمنی و اثربخشی واکسن در این دو مرحله تایید شد می‌توان آن را در مرحله سوم آزمایش بالینی وارد کرد؛ یعنی در این مرحله تعداد داوطلبان دریافت واکسن به میزان قابل توجهی، در حد هزاران یا حتی ده‌ها هزار نفر افزایش می‌یابد.
 
منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->