بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص اتهام‌زنی علیه ایران در رابطه با یمن عراقچی خواهان کاهش تنش‌ها میان هند و پاکستان شد+ویدئو حملات هوایی جنگنده‌های آمریکایی به غرب یمن (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی و خشم صهیونیست‌ها (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی وارد اسلام‌آباد شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) واکنش وزیر دفاع به تهدید آمریکا: اگر به جمهوری اسلامی ایران حمله شود، باقدرت پاسخ خواهیم داد + ویدئو (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) رونمایی از موشک بالستیک قاسم بصیر اهتمام دولت برای ارتقای کمی و کیفی جامعه فرهنگیان ویتکاف مسئول مذاکره با ایران باقی می‌ماند اوکراین کارخانه تجهیزات نظامی روسیه در بریانسک را هدف حمله قرار داد کشف بمب دست‌ساز در یک بزرگراه در مناطق اشغالی فلسطین + ویدئو آمار نهایی جان‌باختگان حادثه بندر شهید رجایی اعلام شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی عازم پاکستان شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) قسام علیه نظامیان صهیونیست در غزه دست به عملیات جدید زد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) ترامپ توافق با ایران را ساده توصیف کرد تکذیب تغییر فرمانده کل سپاه (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) نتانیاهو علیه انصارالله یمن و حماس رجزخوانی کرد تحولات منطقه محور دیدار امیر قطر با رئیس امارات انتخابات شورا‌ها ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ برگزار خواهد شد حماس از یمن به دلیل حملات ارتش این کشور به عمق اراضی اشغالی تشکر کرد پرواز جنگنده‌های ترکیه در نزدیکی محل حمله هوایی اسرائیل به کاخ ریاست جمهوری سوریه جزئیات سفر عراقچی به پاکستان اعلام شد یحیی سریع: با موشک هایپرسونیک فرودگاه بن‌گوریون را هدف قرار دادیم + ویدئو فرمانده‌ کل سپاه: آشکارا دربرابر حریف در میدان می‌ایستیم پوتین: عملیات در اوکراین، بدون تسلیحات اتمی هم تکمیل می‌شود بازداشت ۷ ایرانی به ظن جرائم تروریستی در لندن سفر قریب‌الوقوع شی جین‌پینگ به مسکو رئیس‌جمهور در آیین تجلیل از معلمان نمونه کشور شرکت کرد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ایران به ارسال کمک‌های انسانی برای مقابله با کرونا در یمن ادامه می‌دهد

  • کد خبر: ۳۴۳۸۸
  • ۲۴ تير ۱۳۹۹ - ۱۷:۳۰
ایران به ارسال کمک‌های انسانی برای مقابله با کرونا در یمن ادامه می‌دهد
وزیر امور خارجه کشورمان با تأکید بر اینکه تنها راه ثبات و استقرار یمن، حفظ تمامیت ارضی، وحدت بین گروه‌های یمنی و انجام گفت‌وگو‌های فراگیر سیاسی بین گروه‌ها و احزاب مختلف برای تشکیل دولت متحد و فراگیر است، گفت: یمن متعلق به همه گروه‌های یمنی است و جمهوری اسلامی ایران علیرغم ایجاد محدودیت‌ها و کارشکنی‌ها به اتخاذ تدابیر لازم به منظور ارسال کمک‌های انسانی جهت مقابله با گسترش ویروس کرونا در یمن ادامه می‌دهد.
به گزارش شهرآرانیوز، محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز (سه‌شنبه) در چارچوب رایزنی‌های منطقه‌ای، با هشام شرف عبدالله، وزیر خارجه دولت نجات ملی یمن در خصوص آخرین تحولات منطقه‌ای و یمن از طریق ویدئو کنفرانس گفت‌وگو کرد.

یمن متعلق به همه گروه‌های یمنی است

وزیر امور خارجه کشورمان تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران همواره تنها راهکار حل بحران یمن را سیاسی می‌داند و در این خصوص همکاری سازنده‌ای با طرف‌های ذیربط یمنی و بین‌المللی برای طرح صلح یمن داشته است.

ظریف افزود: جمهوری اسلامی ایران معتقد است تنها راه ثبات و استقرار یمن، حفظ تمامیت ارضی، وحدت بین گروه‌های یمنی و انجام گفت‌وگو‌های فراگیر سیاسی بین گروه‌ها و احزاب مختلف برای تشکیل دولت متحد و فراگیر است، زیرا یمن متعلق به همه گروه‌های یمنی است.
 
اتخاذ تدابیر لازم برای ارسال کمک‌های انسانی کرونایی به یمن

وزیر امور خارجه کشورمان تداوم تجاوز و محاصره ظالمانه یمن توسط ائتلاف و توقیف کشتی‌های حامل مواد غذایی و سوخت در شرایط همه گیری ویروس کرونا، را غیرقابل قبول خواند و تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران علیرغم ایجاد محدودیت‌ها و کارشکنی‌ها به اتخاذ تدابیر لازم به منظور ارسال کمک‌های انسانی جهت مقابله با گسترش ویروس کرونا ادامه می‌دهد و همانند گذشته نهایت تلاش خود را برای پیشبرد روند مذاکرات صلح یمن با هدف رفع محاصره، برقراری آتش بس و از سرگیری مذاکرات سیاسی در رایزنی‌های متعدد منطقه‌ای و بین‌المللی به کار می‌گیرد.

وزیر خارجه دولت نجات ملی یمن نیز در این گفتگو ضمن تشکر و قدردانی از حمایت‌های سیاسی جمهوری اسلامی ایران و کمک‌های انسانی به مردم یمن، گزارشی از آخرین وضعیت سیاسی و میدانی یمن و چشم انداز آتی بحران یمن را برای وزیر امور خارجه کشورمان تشریح کرد و بر تلاش این کشور برای تحقق صلح و غلبه بر مشکلات انسانی ناشی از ویروس کرونا تاکید کرد.

محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران روز دوشنبه ۲۳ تیر ماه نیز از طریق ویدئو کنفرانس با همتای کویتی خود درباره مناسبات دوجانبه و تحولات منطقه به گفت‌وگو پرداخت.

رئیس دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران در هفته‌های اخیر با وزرای خارجه چین، عمان و قطر نیز از طریق ویدئو کنفرانس به رایزنی پرداخت.

سید عباس موسوی سخن‌گوی وزارت امور خارجه نیز امروز به ادعا‌های بی اساس دبیرکل جدید شورای همکاری خلیج فارس علیه جمهوری اسلامی ایران پاسخ داد و به وی توصیه کرد که به جای طرح ادعا‌های بی اساس علیه ایران بر توقف حملات ائتلاف نظامی علیه مردم بیگناه متمرکز شود.

«نایف فلاح مبارک الحجرف» دبیر کل شورای همکاری خلیج فارس، (دوشنبه)، در ادعایی ایران را عامل عدم دست‌یابی به راه حل سیاسی در یمن دانست و مدعی شد که کمک تسلیحاتی ایران علت این مسئله است.
 
منبع: فارس
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->