دبیر شورای امنیت ملی ارمنستان: در کنار کشور دوست و همسایه ایران می‌ایستیم ترامپ: به توافق آتش بس در غزه نزدیک هستیم ایران خواستار تحقیق فوری سازمان ملل درباره استفاده از مزدوران در تجاوز رژیم اسرائیل علیه ایران شد اتحادیه اروپا سفیر چین را احضار کرد جهاد اسلامی: نتانیاهو بخواهد، توافق در ۵ دقیقه انجام می‌شود نتانیاهو: به دنبال توافق به هر قیمتی نیستیم باند فرودگاه تبریز ۹ روزه بازسازی شد تکرار تناقض‌گویی‌های «نتانیاهو» درباره وضعیت برنامه هسته‌ای ایران آمریکا گزارشگر سازمان ملل را تحریم می‌کند اعلام جرم دادستان رشت علیه عضو شورای شهر جنگنده هندی در نزدیکی مرز پاکستان سقوط کرد (۱۸ تیر ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: اظهارات نسنجیده بهانه به دست دشمن می‌دهد حماس با آزادی ۱۰ اسیر صهیونیست موافقت کرد (۱۸ تیر ۱۴۰۴) ۵ شهرک‌نشین صهیونیست در عملیات زیرگیری با خودرو زخمی شدند (۱۸ تیر ۱۴۰۴) نیرو‌های مسلح یمن یک کشتی تجاری عازم به رژیم اسرائیل را غرق کردند (۱۸ تیر ۱۴۰۴) قالیباف: پاسخ سختی به متجاوزان دادیم الجولانی، ارتفاعات جولان را در برابر تضمین حکومتش به صهیونیست‌ها واگذار می‌کند گزارش روزنامه اسرائیلی هاآرتص از هلاکت ۶۲ نظامی صهیونیست در غزه آمریکا علیه نهاد‌های مرتبط با ایران تحریم‌های جدید اعمال کرد (۱۸ تیر ۱۴۰۴) ویدئو | لحظاتی از آنچه رهبر انقلاب در طول این سال‌ها درباره‌ی #ایران_عزیز گفتند ناگفته‌هایی از دیدار وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی با جولانی در ابوظبی گروسی: مسئله هسته‌ای کشور قدرتمندی مانند ایران با زور حل نمی‌شود یک نظامی صهیونیست دیگر توسط نیرو‌های مقاومت در شرق غزه به هلاکت رسید (۱۸ تیر ۱۴۰۴) سپاه از مردم خواست تروریست متواری را شناسایی کنند نماینده سازمان ملل در افغانستان: از ابتدای سال ۲۰۲۵ تاکنون، نزدیک به یک میلیون مهاجر به کشورشان بازگشته‌اند آیت‌الله علم‌الهدی: بسیج باید پیشگام در خدمت رسانی و حفظ آرامش مردم باشد | تفاوت ما با دشمن در هویت عاشورایی و ایمان به خداست جان باختن بیش از ۲۰۰۰ نفر اروپایی بر اثر موج گرمای شدید
سرخط خبرها

فارن پالیسی: آمریکا قابل اعتماد نیست

  • کد خبر: ۳۴۳۸۹۴
  • ۱۸ تير ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۵
فارن پالیسی: آمریکا قابل اعتماد نیست
تارنمای نشریه آمریکایی «فارن پالیسی» به روایت بی‌اعتمادی به آمریکا حتی نزد هم‌پیمانان اروپایی‌اش پرداخت و نوشت: تغییرات ناگهانی در تصمیم‌گیری‌های سیاسی، تردید‌ها و دخالت‌های پنتاگون در کمک‌های تسلیحاتی، اوکراین و متحدان اروپایی را در وضعیت دشوار و آسیب‌پذیری قرار داده است.

به گزارش شهرآرانیوز، این رسانه آمریکایی نوشت: در ۲۵ ژوئن (۴ تیر)، دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا، طی اجلاس ناتو در لاهه، با ولادیمیر زلنسکی همتای اوکراینی خود، دیدار کرد. به نظر می‌رسید که در این دیدار همه چیز خوب پیش رفته است.

پس از این دیدار، زلنسکی گفت که برای دفاع در برابر تشدید حملات هوایی روسیه به غیرنظامیان اوکراینی درخواست کمک کرده است. ترامپ نیز با ابراز رضایت از این امر تایید کرد که آنها می‌خواهند موشک‌های ضدموشک، همانطور که آنها پاتریوت می‌نامند، داشته باشند و ما خواهیم دید که آیا می‌توانیم تعدادی از آنها را در اختیار آنها قرار دهیم یا خیر.

این رسانه با زیر سوال بردن تضمین‌های ترامپ و بی اطلاعی او از سیاست‌های پنتاگون خاطرنشان کرد: در اول ژوئیه (۱۰ تیر)، پنتاگون با اعلام اینکه ارسال تمام محموله‌های موشک‌های پاتریوت به اوکراین، به همراه موشک‌های ضدهوایی استینگر، گلوله‌های توپخانه و موشک‌های هوا به هوای اسپارو از نوع مورد استفاده جنگنده‌های اف-۱۶ - را متوقف می‌کند، اوکراین و متحدان ایالات متحده را شوکه کرد. بسیاری از این سلاح‌ها پیش از این به لهستان تحویل داده شده بودند و منتظر بودند تا از مرز عبور کنند.

ترامپ دوباره به تازگی وعده داد که برخی از سلاح‌های دفاعی را به اوکراین ارسال می‌کند. آیا اوکراین می‌تواند به این وعده عمل کند؟ طبق گزارش رسانه ها، به نظر می‌رسد که ترامپ از تصمیم وزارت دفاع این کشور برای توقف کمک‌ها بی خبر است. ترامپ دقیقا به همین منوال سیاست‌های آمریکا در خصوص روسیه و اوکراین را اداره می‌کند؟

فارن پالیسی در بخشی از گزارش خود به بی اعتمادی متحدان اروپایی واشنگتن نیز اشاره کرد و نوشت: در شرایط فعلی، ایالات متحده از هر فرصتی برای نشان دادن قابل اعتماد نبودن استفاده می‌کند.

وفادارترین شرکای آمریکا از این موضوع درس عبرت گرفته‌اند که وعده‌های آمریکا برای حمایت از آنها مشروط، ناشی از تصمیمات آنی و دمدمی مزاجی و در برخی موارد ناپایدار است.

کانادا به عنوان کشور وفادار به آمریکا در ۱۰۰ سال گذشته، در شرایط دفاع از خود با توجه اعلامیه‌های تهاجمی کاخ سفید برای سلب موجودیت آن به عنوان یک کشور مستقل است.

دانمارک که در به اصطلاح جنگ جهانی علیه تروریسم در کنار آمریکا ایستاد اکنون با رئیس جمهوری در آمریکا مواجه است که اشاره کرده ممکن است برای پس گرفتن گرینلند سرباز بفرستد. عضویت در یک ائتلاف دفاعی با کشوری که اشاره کرده ممکن است به شما حمله کند چقدر عجیب است.

توری تاسیگ عضو ارشد اندیشکده شورای آتلانتیک تایید کرد که «دومین حضور ترامپ در کاخ سفید، دوران جدیدی را برای روابط فراآتلانتیک آغاز کرده است که در آن اروپایی‌ها نمی‌توانند به طور کامل به ایالات متحده اعتماد یا تکیه کنند.»

فارن پالیسی یادآور شد: روابط واشنگتن با شرکای امنیتی خارجی هرگز ساده نبوده: کافی است جنگ عراق را به یاد بیاوریم، زمانی که جورج دبلیو بوش رئیس جمهوری وقت آمریکا، ناتو و سایر متحدانش را بر اساس اطلاعات سیاسی‌شده به جنگ دلخواه خود کشاند. اما دشوار می‌توان دولتی را در آمریکا تصور کرد که با کشور‌های دوست فرضی خود با چنین بی‌احتیاطی و تحقیری مانند دولت ترامپ رفتار کرده باشد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->