گفت‌وگوی تلفنی امیر قطر و مکرون درباره آخرین تحولات فلسطین تعداد تلفات رژیم صهیونیستی طی ۲ سال گذشته اعلام شد شهادت ۱۵۰ کودک در غزه بر اثر قحطی و گرسنگی گفت وگوی وزرای خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران، غزه و اوکراین رسانه عبری: موافقت حماس با طرح ترامپ شکستی بزرگ برای اسرائیل است اسرائیل مدعی بازداشت ۲ جاسوس وابسته به ایران شد (۸ مهر ۱۴۰۴) برافراشته شدن پرچم اسرائیل در جنوب سوریه + فیلم اعتراضات مردم ایتالیا در حمایت از غزه ادامه دارد سردار نائینی: جنگ ۸ ساله و ۱۲ روزه، نبردهای نیابتی آمریکا با ایران بود امام جمعه بغداد در مشهد: بر عهدی که با شهید سید حسن نصرالله بسته‌ایم، پایبندیم + فیلم حمله توپخانه‌ای عربستان به مناطق مرزی یمن (۸ مهر ۱۴۰۴) خشمگینی رهبران عرب از تغییر طرح ترامپ برای صلح در غزه طرح ترامپ پیشنهاد یک توافق نیست، بلکه یک تهدید است واکنش روسیه به طرح ترامپ درباره غزه مقاومت فلسطین: طرح ترامپ حمایت کامل از پروژه صهیونیست‌هاست قطر: طرح ترامپ را به حماس منتقل کردیم جزئیات عملیات ترکیبی موفق قسام علیه نظامیان صهیونیست تأکید پزشکیان بر ضرورت ماموریت‌محوری دانشگاه‌ها قالیباف: دولت و مجلس مکلف به توجه به قانون برنامه هفتم هستند معاون سیاسی استانداری خراسان رضوی: عملکرد شورا‌ها در ادوار گذشته از عوامل اثرگذار بر میزان مشارکت در انتخابات است یک نظامی اسرائیلی با ادعای همکاری با ایران بازداشت شد ترامپ: تمام موشک‌های ایرانی را در پایگاه قطر سرنگون کردیم | سایت‌های هسته‌ای ایران نابود شدند + فیلم سفیر آفریقای جنوبی در پاریس به طرز عجیبی جان باخت القسام: تنها راه آزادی اسرای اسرائیلی، توافق تبادل است + فیلم تأکید آیت‌الله علم‌الهدی بر ضرورت ایجاد تشکیلات منسجم برای تقویت وحدت شیعی در منطقه چین به تعرفه‌های جدید ترامپ واکنش نشان داد
سرخط خبرها

هشدار پنتاگون درباره کاهش ذخایر موشک‌های رهگیر و دست‌و دل‌بازی‌های ترامپ

  • کد خبر: ۳۴۳۹۵۸
  • ۱۸ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۳
هشدار پنتاگون درباره کاهش ذخایر موشک‌های رهگیر و دست‌و دل‌بازی‌های ترامپ
روزنامه گاردین با اشاره به نگرانی‌ها درباره کاهش تسلیحات وعده داده شده دولت ترامپ به اوکراین، نوشت: آمریکا تنها حدود ۲۵ درصد از موشک‌های رهگیر پاتریوت را برای انجام طرح‌های نظامی پنتاگون در اختیار دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، این روزنامه انگلیسی افزود: کاهش ذخایر این موشک‌های رهگیر پاتریوت، دولت دونالد ترامپ را وادار کرد که انتقال آن به اوکراین را متوقف کند.

گاردین خاطرنشان کرد آمریکا به دلیل استفاده از ذخایر نظامی در خاورمیانه در ماه‌های اخیر با کمبود تسلیحات مواجه شده است که زنگ هشدار را به صدا در آورده و دولت ترامپ مجبور به توقف انتقال این تسلیخات به اوکراین شده است.

این گزارش افزود: ذخایر موشک‌های پاتریوت آن قدر کاهش یافته که نگرانی‌هایی را در داخل پنتاگون (وزارت دفاع آمریکا) ایجاد کرده است، زیرا این امر می‌تواند عملیات نظامی بالقوه ایالات متحده را به خطر بیندازد. استفن فاینبرگ معاون وزیر دفاع، دستور توقف انتقال آنها را صادر کرد تا بررسی شود که سلاح‌ها به کجا ارسال می‌شوند.

ترامپ روز دوشنبه تلاش کرد تصمیم توقف ارسال این موشک‌ها به اوکراین را تغییر دهد و به خبرنگاران گفت که سلاح‌های بیشتری به اوکراین ارسال می‌کند، اما زمان انتقال این سلاح‌ها و این که آیا شامل سامانه‌های پاتریوت خواهد بود یا خیر را فاش نکرد.

گاردین به نقل از چهارنفر از افراد آگاه در این زمینه نوشت: تصمیم ماه گذشته برای توقف انتقال این موشک ها، تا حد زیادی براساس برنامه ردیابی پنتاگون بود که از آن برای تعیین سطح مهمات لازم برای اجرای برنامه‌های عملیاتی ارتش ایالات متحده استفاده می‌شود.

براساس این ردیابی‌ها که توسط ستاد مشترک ارتش و آژانس همکاری امنیتی دفاعی پنتاگون مدیریت می‌شود، ذخایر تعدادی از مهمات مهم در آمریکا از زمان شروع ارسال کمک‌های نظامی در دولت جو بایدن به اوکراین، کاهش یافته است.

این افراد گفتند که دولت ترامپ بررسی سطح تخلیه موشک‌های پاتریوت و سایر مهمات را از حدود ماه فوریه (بهمن) آغاز کرده است. این عملیات پس از آن رخ داد که ایالات متحده تعداد بیشتری از موشک‌های رهگیر را در خاورمیانه برای حمایت جنگ اسرائیل استفاده کرد.

گاردین به نقل از افراد مذکور مدعی شد: وضعیت وقتی وخیم‌تر شد که ترامپ نزدیک به ۳۰ موشک پاتریوت را برای رهگیری موشک‌های بالستیک ایران در اقدامی تلافی جویانه علیه شلیک موشک به پایگاه العدید در قطر استفاده کرد.

این روزنامه افزود: توقف ناگهانی این مهمات در زمانی بحرانی برای اوکراین رخ داده است، زیرا روسیه هفته گذشته بزرگترین حمله هوایی خود تا به امروز را آغاز کرد و کی یف گزینه‌های محدودی برای دستیابی به سلاح‌های هدایت‌شونده دقیق و سلاح‌های اساسی‌تر برای جلوگیری از حملات فزاینده روسیه دارد.

گاردین اذعان کرد: آمریکا در آخرین محموله سلاح خود برای اوکراین، موشک پاتریوت را در کنار سایر مهمات از جمله موشک‌های هوا به هوای اسپارو، موشک‌های هل‌فایر، توپخانه موشکی GMLRS و توپ‌های ضد تانک اختصاص داد.

به نوشته این روزنامه، به نظر می‌رسد نگرانی اصلی واشنگتن در زمینه موشک‌های پاتریوت است که ایالات متحده سالانه ۶۰۰ موشک تولید می‌کند، اما ایران به تنهایی بیش از ۱۰۰۰ موشک بالستیک باقی مانده دارد که این کشور می‌تواند در صورت فروپاشی آتش‌بس با (رژیم) اسرائیل، علیه پایگاه‌های ایالات متحده در منطقه استفاده کند.

منابعی که گاردین در تهیه گزارش خود به آنها استناد کرده است، گفتند: ایالات متحده همچنین حدود دو هزار موشک استینگر را به اوکراین منتقل کرده است که مقامات تخمین زده‌اند معادل ظرفیت دو سال و نیم تولید است و به طور فزاینده‌ای توسط ارتش ایالات متحده برای اهداف دفاعی خود در برابر پهپاد‌های متخاصم استفاده می‌شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->