هشدار رئیس شورای عالی سیاسی یمن به صهیونیست‌ها: آماده باشید بن‌سلمان: ابتکار صلح عربی را فعال کردیم دیدار عراقچی با رئیس جمهور تونس | تقدیر از رویکرد تونس در محکومیت حملات اسرائیل و آمریکا علیه ایران شیخ نعیم قاسم: فلسطین مهم‌ترین آرمان وحدت بخش اسلام است چین به توافق ایران و آژانس اتمی واکنش نشان داد بیانیه اتحادیه اروپا در نشست شورای حکام آژانس درباره توافقات پادمانی با ایران حمله جنگنده‌های اسرائیل به پایتخت یمن (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) ویدئو | حمله جنگنده‌های اسرائیلی به یمن (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) محاکمه یک نظامی صهیونیست در آلمان به اتهام جنایت جنگی در غزه وزارت دفاع روسیه: قصد درگیری با لهستان را نداشتیم عربستان از توافق ایران و آژانس انرژی اتمی استقبال کرد قالیباف: تضمین‌های امنیتی آمریکا دروغی بیش نیست چند نکته درباره توافق اخیر ایران و آژانس درباره بازرسی‌ها | تفاهم به شرط پایان مکانیسم ماشه است؟ بررسی مسیر عفو تتلو از حکم اعدام، غیر از عفو معیاری اعلام شده اخیر، است توضیح مرکز رسانه قوه مقننه درباره خبر تعطیلی ۲۰ روزه مجلس | مجلس تعطیل نشده بلکه صحن علنی تا ۵ مهر برگزار نمی‌شود بن‌زاید، رئیس امارات، برای اعلام همبستگی با قطر، وارد دوحه شد جزئیات مذاکرات ایران و آژانس از زبان وزیر امور خارجه: در متن توافق با آژانس صراحتا قانون مجلس پذیرفته شده است قالیباف در پیامی به رئیس مجلس قطر: اتحاد جهان اسلام، راه مقابله قاطع با رفتار‌های بی‌پروای رژیم صهیونی است حضور وزیر نیرو در خراسان رضوی | بهره‌برداری و کلنگ‌زنی چند کلان‌پروژه در حوزه آب و برق در سفر علی آبادی به تربت حیدریه (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) مذاکرات قاهره؛ تهران مسیر بازگشت آژانس را بازگذاشت نیروهای نظامی نپال مقررات حکومت نظامی را تشدید کردند مراسم گرامیداشت عید بزرگ ولادت پیامبر اعظم(ص) و امام صادق(ع) در حسینیه امام خمینی(ره) پایگاه نظامی در کره جنوبی منفجر شد (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) نماینده رئیس جمهور: همکاری‌های تهران و بغداد در زمینه‌های مختلف در حال پیشرفت است جولانی با صدور ویزای آمریکا در نشست سازمان ملل شرکت خواهد کرد برگزاری دهمین دور گفت‌وگوهای حقوق‌بشری جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه صدور گواهینامه موتور برای بانوان ممنوعیت قانونی ندارد؛ خلاء دارد
سرخط خبرها

بزرگ‌ترین رزمایش تاریخ تایوان آغاز شد (۱۸ تیر ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۴۳۹۵۵
  • ۱۸ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۷
بزرگ‌ترین رزمایش تاریخ تایوان آغاز شد (۱۸ تیر ۱۴۰۴)
تایوان امروز چهارشنبه در بحبوحه افزایش تنش‌ها با چین، بزرگ‌ترین رزمایش نظامی تاریخ خود را آغاز کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، در مراحل ابتدایی رزمایش سالانه «هان‌کوانگ»، تمرکز بر توانایی نیرو‌های مسلح تایوان برای غیرمتمرکز کردن فرماندهی در صورت بروز حمله سایبری گسترده به سامانه‌های ارتباطی است. این رزمایش در طول ۱۰ روز آینده به سنجش آمادگی رزمی تایوان در برابر یک حمله تمام‌عیار گسترش می‌یابد.

درهمین راستا، یک مقام ارشد وزارت دفاع تایوان با اشاره به تجربه‌های اخیر جنگ اوکراین گفت: «ما از شرایط اوکراین درس می‌گیریم و واقع‌گرایانه می‌اندیشیم که تایوان ممکن است در میدان نبرد با چه شرایطی روبه‌رو شود. باید از فرماندهی و ارتباطات محافظت کرد.»

وی که به دلیل حساسیت عملیات، نخواست نامش فاش شود، افزود: «فرماندهان باید به‌درستی مشکلات احتمالی را تشخیص دهند و آنها را به نیرو‌های تحت امر خود منتقل کنند.»

همچنین مقام‌های تایوانی تاکید دارند که حملات سایبری و کارزار‌های اطلاعات غلط از جمله «اقدامات خاکستری» چین هستند که می‌توانند مقدمه یک تهاجم نظامی باشند.

«اقدامات خاکستری» (Grey Zone Tactics / Activities) به اقداماتی میان جنگ آشکار و صلح کامل اشاره دارد — یعنی فعالیت‌هایی که مستقیما جنگ محسوب نمی‌شوند، اما برای تضعیف، ارعاب یا بی‌ثبات‌کردن طرف مقابل به کار می‌روند، بدون آنکه آستانه درگیری نظامی آشکار را رد کنند.

رزمایش هان‌کوانگ امسال با حضور بی‌سابقه ۲۲ هزار نیروی ذخیره برگزار می‌شود. برای نخستین‌بار در این رزمایش، از سامانه موشکی پرتحرک HIMARS ساخت شرکت لاکهید مارتین و همچنین موشک‌های پدافندی "شمشیر آسمانی" ساخت تایوان استفاده خواهد شد.

لازم به یادآوری است که چین، تایوان را بخشی از خاک خود می‌داند و از زمان روی کار آمدن لای چینگ-ته رئیس این جزیره از سال گذشته، پکن تاکنون سه دور بزرگ از رزمایش‌های جنگی را برگزار کرده است.

درهمین راستا، وزارت دفاع تایوان اعلام کرد که ارتش چین از ساعت ۶ صبح امروز (به‌وقت محلی) ۳۱ سورتی پرواز نظامی و هفت فروند شناور نیروی دریایی این کشور در حوالی جزیره شناسایی شده‌اند که ۲۴ فروند از این هواگرد‌ها از خط میانی تنگه تایوان عبور کرده‌اند.

در اقدامی هم‌زمان، وزارت بازرگانی چین صادرات برخی کالا‌های دومنظوره را به تایوان ممنوع و نام هشت شرکت تایوانی از جمله شرکت توسعه صنایع هوافضای تایوان (AIDC) را به فهرست کنترل صادرات خود افزود.

در ادامه رزمایش، عملیات ۲۴ ساعته نیرو‌های زمینی، دریایی و هوایی برای دفاع از سواحل تایوان اجرا خواهد شد. همچنین عناصر دفاع غیرنظامی از جمله راه‌اندازی ایستگاه‌های اضطراری تدارکاتی و استفاده از پناهگاه‌های ضد هوایی به‌تازگی توسعه‌یافته مورد ارزیابی قرار خواهند گرفت.

سرهنگ جیانگ بین سخنگوی وزارت دفاع چین روز گذشته (سه‌شنبه) درباره رزمایش نظامی «هان کوانگ ۴۱» تایوان، اظهار کرد که این رزمایش چیزی جز نمایشی اغراق‌آمیز و خودفریبی از سوی مقامات حزب دموکراتیک پیشرو تایوان برای به گروگان گرفتن مردم این جزیره در ارابه جنگ‌طلبانه «استقلال تایوان» نیست.

وی افزود: مهم نیست تایوان از چه سلاح‌هایی استفاده کند، آنها توان مقاومت در برابر شمشیر تیز ارتش چین را ندارد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->