پزشکیان: در دفاع از ایران و حمایت از حق تعیین سرنوشت مردم فلسطین استواریم پاسخ قاطع سفارت ایران در دانمارک به اتهامات بی‌اساس غرب سانسور نام ترامپ از اسناد قاچاق جنسی کودکان توسط اف‌بی‌آی رئیس ستاد ارتش اسرائیل تهدید به استعفا کرد عملیات نیرو‌های مسلح یمن علیه فرودگاه بن گوریون اسرائیل (۱۰ مرداد ۱۴۰۴) تقویت روابط دوجانبه و تحولات منطقه‌ای محور گفت وگوی وزیران خارجه ایران و امارات تغییر ساختاری در شورای عالی امنیت ملی| «شورای دفاع» تشکیل می‌شود؟ پیش‌بینی بازار بورس برای فردا (شنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۴) ترامپ: ما خواهان کمک به مردم در نوار غزه برای زندگی هستیم وزیر اطلاع‌رسانی سوریه: نتانیاهو برای منافع سیاسی شخصی خود، امنیت منطقه را به خطر می‌اندازد آیا ترامپ جام‌جهانی را به زمین نبرد دیپلماتیک بدل می‌کند؟ پاسخ وزیر نفت به ادعا‌ها درباره سرگردانی ۴۰ میلیون بشکه نفت ایران مهاجرانی: تعطیلی سراسری مردادماه منتفی شد | تقسیم‌کار برای تسهیل سفر اربعین انجام شده است آیت‌الله علم‌الهدی: تسامح در دین خواست دشمن است | دانش، استقلال کشور را تضمین می‌کند استاندار خراسان رضوی: مدیریت اتباع و تعامل اقتصادی با افغانستان اولویت استان است ترامپ دستور افزایش تعرفه‌ها برای ده‌ها کشور را صادر کرد پزشکیان فردا (شنبه، ۱۱ مرداد ۱۴۰۴) به پاکستان سفر می‌کند عراقچی بر هماهنگی حداکثری وزارت خارجه برای تسهیل سفر اربعین تاکید کرد پسر علی عبدالله صالح به اعدام محکوم شد آمریکا: به ایران غرامت نمی‌دهیم، اما آماده مذاکره هستیم اظهارات ضد ایرانی ترامپ تکرار شد حملات تازه رژیم صهیونیستی به غزه| ده‌ها تن شهید و مجروح شدند (۱۰ مرداد ۱۴۰۴) رد اتهام‌های بی‌اساس آمریکا و چند کشور دیگر غربی علیه ایران اعلام آمادگی حماس برای مذاکره درباره آتش بس مشروط به پایان قحطی در غزه پزشکیان زنجان را به مقصد تهران ترک کرد خودکشی ۱۵ نظامی صهیونیست از ابتدای سال تاکنون بدرالدین الحوثی: پرتاب هوایی کمک‌ها یک فریب است | دلخوش بودن به مواضع اروپایی‌ها ساده‌لوحی است
سرخط خبرها

نیرو‌های مسلح یمن یک کشتی تجاری عازم به رژیم اسرائیل را غرق کردند (۱۸ تیر ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۴۴۱۰۰
  • ۱۸ تير ۱۴۰۴ - ۱۹:۳۶
نیرو‌های مسلح یمن یک کشتی تجاری عازم به رژیم اسرائیل را غرق کردند (۱۸ تیر ۱۴۰۴)
سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن از هدف قرار دادن و غرق یک کشتی تجاری عازم بندر اشغالی‌ام‌الرشراش (ایلات) خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سرتیپ یحیی سریع، سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: در راستای حمایت از ملت مظلوم فلسطین و پشتیبانی از مجاهدان قهرمان آن، نیروی دریایی یمن کشتی تجاری (ETERNITY C) را که به سمت بندر‌ام‌الرشراش در فلسطین اشغالی در حرکت بود، با یک فروند شهپاد و ۶ فروند موشک کروز و بالیستیک هدف قرار داده، این عملیات منجر به غرق کامل کشتی شده و عملیات به‌طور کامل با صدا و تصویر مستند شده است.

وی گفت: در ادامه این عملیات، یگان ویژه‌ای از نیروی دریایی یمن برای نجات تعدادی از خدمه کشتی اعزام شده و پس از ارائه مراقبت‌های پزشکی اولیه، آنها را به مکان امن منتقل کرده‌اند.

سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن در این بیانیه تأکید کرد که کشتی مذکور و شرکت مالک آن با نقض صریح تصمیم ممنوعیت تعامل با بندر‌ام‌الرشراش، بار دیگر اقدام به تردد در این مسیر کرده و همچنین هشدار‌ها و پیام‌های نیروی دریایی یمن را نادیده گرفته‌اند.

یحیی سریع بار دیگر بر ادامه ممانعت از تردد دریایی رژیم صهیونیستی در آب‌های دریای سرخ و دریای عرب تأکید کرده و هشدار داد که کلیه شرکت‌هایی که با بنادر فلسطین اشغالی تعامل داشته باشند، صرف‌نظر از موقعیت یا مسیر حرکت کشتی‌های آنها، مورد هدف قرار خواهند گرفت.

در این بیانیه آمده است که این اقدامات نظامی، تلاشی برای وادار کردن رژیم صهیونیستی و حامیان آن به رفع محاصره غزه، توقف تجاوزات و پایان دادن به نسل‌کشی آشکار علیه ملت فلسطین است.

سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن همچنین بر ادامه عملیات‌های نظامی حمایتی خود در کنار ملت مظلوم فلسطین و مقاومت شریف آن، تا زمان پایان کامل تجاوزات و رفع محاصره غزه تاکید کرد.

سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن روز دوشنبه نیز در بیانیه‌ای اعلام کرده بود: یگان‌های دریایی، موشکی و پهپادی ارتش یمن طی عملیاتی گسترده، کشتی تجاری «ماجیک سیز» متعلق به شرکتی با سابقه نقض ممنوعیت ورود به بنادر فلسطین اشغالی را در دریای سرخ هدف قرار دادند.

در بیانیه رسمی صادره آمده است که عملیات دوشنبه در پاسخ به حمایت از مظلومیت ملت فلسطین و استمرار محاصره دریایی کشتی‌های رژیم صهیونیستی در آب‌های دریای سرخ و عرب انجام گرفته است.

یحیی سریع گفت که در جریان این حمله، از ۲ شهپاد (ریزشناور)، پنج فروند موشک بالستیک و کروز و سه فروند پهپاد هجومی استفاده شده است.

وی اعلام کرد: کشتی «ماجیک سیز» به‌صورت مستقیم مورد اصابت قرار گرفت و نیرو‌های یمنی به خدمه کشتی اجازه خروج ایمن داده‌اند.

پس از این بیانیه، نیرو‌های مسلح یمن تصاویر غرق شدن کامل کشتی ماجیک سیز را منتشر کرد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->