اعمال سهمیه ایثارگری در کنکور امسال برای خانواده‌های شهدای جنگ ۱۲ روزه ایران و اسرائیل برقراری مجدد پرواز‌های زنجان ـ مشهد و بالعکس چرا نباید کودک زیر ۲ سال را در اوج گرما بیرون برد؟ سه سناریوی بازگشایی مدارس در مهرماه ۱۴۰۴ تکذیب شایعه انفجار در فرودگاه مهرآباد (۲۱ تیر ۱۴۰۴) تابستان‌ها چی بپوشیم؟ زمان اعلام نتایج نهایی پذیرش بدون آزمون دانشگاه آزاد مشخص شد زمان آغاز هدایت تحصیلی دانش‌آموزان پایه نهم اعلام شد + جزئیات حدود ۵۰۰ کیلوگرم مواد مخدر در مرز‌های جنوب شرق کشور کشف شد خشکسالی بی‌سابقه و کاهش منابع آبی پایتخت زمان واریز حقوق تیرماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی و مستمری بگیران مشخص شد چگونه اوقات فراغت خوبی برای کودکان بسازیم؟ کشف مقادیری شربت موادمخدر از ۲ مسافر قطار تهران - نیشابور (۲۱ تیر ۱۴۰۴) علت اصلی شکاف و تَرک روی زبان چیست؟ حجت‌الاسلام علی طائب درگذشت + زندگینامه و سوابق حق اولاد فرزند سوم به بعد به بازنشستگان تأمین اجتماعی پرداخت می‌شود راهکار‌های مؤثر برای پیشگیری از گزش پشه‌ها در تابستان معاون دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان رضوی خبر داد: تعلیق از خدمت ۲۲ کارمند دولت در استان به جرم ارتشا و اختلاس کمبود چه ویتامینی باعث خارش سر می‌شود؟ نام روز‌های هفته تأمین اجتماعی اعلام شد شرور فضای مجازی در تهران دستگیر شد (۲۱ تیر ۱۴۰۴) بازگشت محصولات آرایشی قاچاق به بازار با بسته بندی جدید ثبت ۴۰۹هزار مورد حیوان‌گزیدگی در کشور سارقان ۷۰ میلیارد ریال طلا در سبزوار دستگیر شدند (۲۱ تیر ۱۴۰۴) فرار مالیاتی ۶۶ شخص حقوقی با گردش مالی ۹۶ همت، شناسایی شد سادگی یک سفر است، نه یک مقصد | به بهانه ۱۲ جولای، روز جهانی سادگی برنامه راهبردی و جامع «مقابله با گرد و غبار» تصویب خواهد شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۲۱ تیر ۱۴۰۴) | افزایش سرعت وزش باد، پدیده غالب جوی ۱۸۵ همت از بدهی دولت به تأمین اجتماعی پرداخت می‌شود
سرخط خبرها

چگونه اوقات فراغت خوبی برای کودکان بسازیم؟

  • کد خبر: ۳۴۴۴۸۵
  • ۲۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۱
چگونه اوقات فراغت خوبی برای کودکان بسازیم؟
 بازی با بچه‌های هم سن و سال، بهترین کار برای پرکردن اوقات فراغت است؛ کودکان و نوجوانان همسایه را که مطمئن هستند، شناسایی کنید و در هفته یک یا ۲بار بچه‌ها را به بازی‌های گروهی فکری و حرکتی داخل خانه یا بوستان‌های اطراف خانه دعوت کنید. همچنین می‌توانید مراکزی که برای این کار طراحی شده را پیدا کنید تا فرزندتان با گروه همسالان خود معاشرت بهتری داشته باشد. 

به گزارش شهرآرانیوز، تابستان ۲۱ روز است که از راه رسیده، اما چون بخشی از آن در جنگ ۱۲ روزه تحمیلی گذشت، والدین نتوانستند شرایط پر کردن اوقات فراغت فرزندان خود را فراهم کنند. اما حالا دوباره والدین با چالش کودک سرگردان و حوصله سررفته در خانه که دائم سر در گوشی و بازی‌های اینترنتی دارد، مواجه شده‌اند که باید برای نجات سریع‌تر او تصمیم بگیرند.

چالش وقتی بیشتر می‌شود که باید هزینه کلاس‌ها و گردش و تفریح را هم حساب و کتاب کنند تا در ۳ ماه تابستان متضرر نشوند.

فاطمه امرالهی، کارشناس کودک و مربی کانون پرورش فکری کودکان، راه‌حل‌های زیر را برای پر کردن اوقات فراغت کودکان معرفی کرده است:

برنامه‌ریزی کنید. مثل دوران مدرسه سفت و سخت نه، اما نگذارید تعطیلاتشان بدون برنامه باشد؛ چون دائم با پدیده اینکه امروز را چطور به شب برسانیم، روبه‌رو می‌شوید. این برنامه‌ریزی می‌تواند هفتگی باشد تا هم شما بدانید که فرزندتان در هر روز به چه کلاس‌ها و تفریحاتی مشغول است و هم هزینه‌ها را مدیریت کنید.

بچه‌ها را در کار‌های روزمره خانه مشارکت دهید. در آماده کردن وعده‌های غذایی صبحانه، ناهار و شام و همینطور کار‌هایی مانند گردگیری، آب دادن به گل‌ها و... البته طوری که فرزندتان حس کند مشغول یک تفریح یا بازی است. این کار باعث مسئولیت پذیری و افزایش آمادگی توانایی‌های فردی و اعتماد به نفس او هم می‌شود. کار‌های به ظاهر ساده‌ای که می‌تواند او را به باور‌های درست درباره خودش برساند.

مراکز ورزشی، فرهنگی و تفریحی اطراف خانه‌تان را شناسایی و متناسب با سن و توانایی فرزندتان، او را در کلاس‌های مورد علاقه‌اش ثبت‌نام کنید. معمولا مراکز شبه‌دولتی و وابسته به شهرداری ارزان‌تر از مراکز خصوصی هستند و کلاس‌های متنوع‌تری دارند. تلاش کنید تنوع در کلاس‌ها را حفظ کنید و اجازه دهید فرزندتان براساس علاقه خود تصمیم به شرکت در کلاس‌های تابستانی بگیرد تا اجباری که در مدرسه برای گذراندن دروس دارد، در او تداعی نشود.

بازی با بچه‌های هم سن و سال، بهترین کار برای پرکردن اوقات فراغت است؛ کودکان و نوجوانان همسایه را که مطمئن هستند، شناسایی کنید و در هفته یک یا ۲بار بچه‌ها را به بازی‌های گروهی فکری و حرکتی داخل خانه یا بوستان‌های اطراف خانه دعوت کنید. همچنین می‌توانید مراکزی که برای این کار طراحی شده را پیدا کنید تا فرزندتان با گروه همسالان خود معاشرت بهتری داشته باشد.

تابستان بهترین فرصت برای عادت دادن بچه‌ها به خواندن کتاب است؛ کتابخوانی‌های مشترک و دیدن فیلم‌های مفید و مستند با خانواده را در دستور کار قرار دهید. اینگونه حس انسجام خانواده را هم به آنها منتقل می‌کنید. فرهنگسراها، کانون‌های پرورشی فکری کودکان، مساجد و خانه‌های فرهنگ محله‌تان قطعا به کتابخانه مجهز هستند و می‌توانید فرزندتان را عضو این کتابخانه‌ها کنید که از آنجا کتاب به امانت بگیرد تا بدین شکل هزینه خرید کتاب را به حداقل برسانید.

برنامه‌های فرعی مانند رفتن به استخر، پیک‌نیک خانوادگی یا دوستانه، طبیعت‌گردی در شهر محل سکونت‌تان مانند کوهنوردی می‌تواند یکی از گزینه‌های پر کردن اوقات فراغت باشد که کودکان و نوجوانان از آن استقبال می‌کنند.

منبع: سلامت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->