استرداد روزانه چهار هزار تبعه غیرمجاز افغانستانی از مرز دوغارون ایلان ماسک: کنگره در حال ورشکست کردن آمریکا است روسیه برای مشارکت در مذاکرات ایران-آمریکا پیشنهاد داد تاکید رؤسای جمهور ایران و آذربایجان بر اجرای تفاهم‌نامه‌های همکاری اقتصادی پزشکیان و امیر کویت تلفنی گفت‌و‌گو کردند نگهداری بیش از ۱۰ هزار اسیر فلسطینی در زندان‌های رژیم اشغالگر پیشنهاد آتش‌بس زلسنکی به روسیه گفت‌وگوی تلفنی رئیس جمهور پزشکیان با امیر قطر| تاکید بر تقویت پیوندهای دوجانبه و تلاش برای توقف جنایات در غزه وال‌استریت‌ژورنال: واشنگتن انتظار داشت تهران پیشنهاد اولیه را رد کند | احتمالا مذاکرات این هفته از سر گرفته می‌شود زاخارووا: مسیر حل‌وفصل مسائل پیرامون برنامه هسته‌ای ایران از راه دیپلماسی می‌گذرد وزیر کشور: وظیفه ماست که راه امام(ره) و شهیدان را ادامه دهیم برنامه آمریکا برای حمایت از قطعنامه ضدایرانی اروپا در آژانس تعداد شهدای غزه به ۵۴ هزار و ۶۰۷ نفر رسید اسلامی: مسیر پیشرفت صنعت هسته‌ای را با قدرت ادامه می‌دهیم ایران، بین ۸ تا ۱۴ کشور دنیا در حوزه دستاورد‌های دفاعی و نظامی عراقچی: با نفی غنی‌سازی، توافقی در کار نخواهد بود سردار تنگسیری: جمهوری اسلامی ایران به هر حمله‌ای پاسخ قوی خواهد داد سردار سلامی: یمن شهامت بی‌نظیری را در دفاع از فلسطین نشان داد مکتب امام‌خمینی(ره)، فراتر از زمان و مکان | روایت آیت‌الله علم‌الهدی از ۳۶ سال زندگی دوم امام راحل گفت‌وگوی تلفنی سلطان عمان با پزشکیان | تأکید بر تقویت روابط دوجانبه عراقچی با دبیرکل حزب الله لبنان دیدار کرد عراقچی: فصلی نوین در روابط تاریخی ایران و لبنان گشوده شده است سخنگوی وزارت امور خارجه: امام خمینی (ره) معمار استقلال ایران و منادی عزت ایرانیان بود رهبر معظم انقلاب در مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی(ره): تنزل شدید جایگاه آمریکا در دنیا متاثر از حضور امام است | صنعت هسته‌ای ملت ایران ربطی به آمریکا ندارد (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم و عکس ویدئو| مقاومت سوریه حمله به رژیم صهیونیستی را بر عهده گرفت مظفری: سهم خراسان رضوی از بودجه ملی عادلانه نیست| باوجود حضور ۸ درصد جمعیت کشور، فقط ۵.۵ درصد از بودجه را داریم فرار بیش از ۲۰۰ زندانی در پاکستان درپی زلزله نتانیاهو ۱۷۸۸ بار گفت: یادم نمی‌آید !
سرخط خبرها

نماینده اراک: دلار به ۲۳ هزار تومان رسیده، مردم می‌گویند در مجلس چه خبر است؟!

  • کد خبر: ۳۴۴۵۲
  • ۲۵ تير ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۴
  • ۱
نماینده اراک: دلار به ۲۳ هزار تومان رسیده، مردم می‌گویند در مجلس چه خبر است؟!
نماینده مردم اراک در مجلس شورای اسلامی با اشاره به قیمت ۲۳ هزار تومانی دلار تاکید کرد: ۵۰ روز از عمر مجلس گذشته و امروز قیمت ارز به ۲۳ هزار تومان رسیده است. مردم منتظرند مجلس شورای اسلامی می‌خواهد چه کاری انجام دهد؟ ما از شما می‌خواهیم جلسه غیرعلنی با دولت برگزار و تکلیف مسائل اقتصادی مردم حل شود.
به گزارش شهرآرانیوز، محمد حسن آصفری در تذکری در جلسه صبح امروز (چهارشنبه) مجلس شورای اسلامی با اشاره به بررسی اصلاح قانون آیین‌نامه داخلی مجلس گفت: مردم می‌گویند در مجلس شورای اسلامی چه خبر است در حالی که مشکل مردم مسائل اقتصادی است؟

آصفری با بیان این‌که طبق آیین‌نامه طرح‌ها و لوایح باید ۲۴ ساعت قبل به رویت نمایندگان برسد، اظهار کرد: نه تبلتی به نمایندگان دادید و نه می‌شود سیستم‌ها را زیربغل زد و همراه ماسک ببریم. حداقل طرح‌ها را چاپ کنید و در اختیارمان قرار دهید تا ببینیم چه خبر است و در جریان‌اش قرار بگیریم.

محمدباقر قالیباف - رییس مجلس شورای اسلامی - در پاسخ به این تذکر گفت: موضوع طرح اصلاح ماده ۵۴ مکرر قانون مالیات‌های مستقیم (مالیات بر خانه‌های خالی) از طریق پیامک به اطلاع نمایندگان رسیده است.

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۲۵ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۵
0
0
از این کلاه هم نمدی ساخته نمی شود. آقایان مجلسی چه می کنید. دلار 23 تومان و طلای بالای یه ملیون. و اجناس چندین برابر. چرا هیچ کاری نمیشه. تا کی این بلاکت ها و گرانی ها.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->