خانی: توصیه‌های FATF از سال‌ها پیش در ایران به اجرا درآمده است میزان عیدی کارمندان دولت تعیین شد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: ایران و پاکستان به لحاظ اقتصادی مکمل یکدیگر هستند + ویدئو مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی اعلام کرد: بخشودگی جرائم مالیاتی به مناسبت دهه فجر ۱۴۰۳ افزایش ۱۰ میلیون لیتری تولید بنزین در ایران قیمت امروز تلفن‌های همراه (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) + جدول قیمت قیمت امروز مرغ، تخم‌مرغ، گوشت و دام سبک و سنگین (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) ۱۳ تفاوت کفش ونس اصل و فیک که باید بشناسید! امکان تمدید و اصلاح پروانه‌های کسب از درگاه ملی مجوز‌ها انعقاد ۴ تفاهم‌نامه در سفر استاندار خراسان رضوی به پاکستان سبزپوشی بورس پس از ۴ روز متوالی منفی | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) افت اندک قیمت طلا و سکه در مشهد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) قیمت کارخانه‌ای محصولات ایران خودرو اعلام شد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) علت افزایش قیمت سیب زمینی چه بود؟ (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | رشد ۲۰ میلیونی هایما S۵ قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | ورود دوباره دلار به کانال ۸۴ هزار تومان قطع انشعاب غیرمجاز هزار باغ‌ویلای مشهد فقط در سال ۱۴۰۳ | آخرین سد تأمین آب شهرستان مشهد در آستانه خروج از مدار است افت قیمت خودرو‌های داخلی ادامه یافت (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | آریسان ۱۱ میلیون تومان ارزان‌تر شد راهکارهای کاهش وابستگی به دلار در گفت‌وگو با کارشناسان | توسعه تجارت با رهایی از یکه‌تازی دلار یک خبر مهم درباره واریز سود سهام عدالت ارسال و ثبت سفارش خرید سهام بعد از ساعت بازار ممنوع شد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) تذکر بانک مرکزی به بانک‌هایی که ضوابط وام ازدواج، فرزندآوری و مسکن را رعایت نمی‌کنند رشد قرارداد‌های سفیدامضا و زیرپله‌ای کارگران باوجود کمبود نیروی کار نمایشگاه بهاره از ۱۱ تا ۱۷ اسفند ۱۴۰۳ در مشهد برگزار می‌شود + جزئیات تخفیفات قیمت امروز میوه و صیفی جات در مشهد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | پرتقال گران شد هجوم خریداران مسکن به شهر‌های شمالی + جدول قیمت یارانه نقدی خانوار‌ها در چه صورتی حذف می‌شود؟
سرخط خبرها

کاهش ۶/۳درصد‌ی نرخ بیکاری استان و ۱/۳درصدی نرخ بیکاری روستایی در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۳۴۴۶۲
  • ۲۵ تير ۱۳۹۹ - ۱۰:۱۵
کاهش ۶/۳درصد‌ی نرخ بیکاری استان و ۱/۳درصدی نرخ بیکاری روستایی در خراسان رضوی
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی گفت: برای اولین‌بار در پاییز سال گذشته نرخ بیکاری خراسان رضوی به ۶/۳درصد و نرخ بیکاری روستایی ۱/۳درصد کاسته شد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد سنجری در جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری شهرستان بردسکن اظهار کرد: طرح مهارت‌آموزی در محیط واقعی کار برای فارغ التحصیلان فرصت خوبی است که مدیران می‌توانند از آن‌ها استفاده کنند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی افزود: در به کارگیری فارغ‌التحصیلان دانشگاهی، سه یا چهار ماه دوره کارورزی متقاضی است که در این مدت مشمول قانون کار نیست و بعد از آن هم اگر کارفرما نسبت به بکارگیری وی اقدام کند به مدت ۲ سال از پرداخت حق بیمه سهم حق کارفرما معاف است


سنجری با اشاره به اینکه شیوع ویروس کرونا ۵۰ درصد اشتغال را در حوزه خدمات تحت تاثیر قرار داده است، تصریح کرد: براساس مصوبات ستاد ملی و استانی کرونا به جهت سلامتی مردم بخشی از فعالیت‌های اقتصادی به صورت موقت تعطیل شدند و بخشی هم مانند صنعت هتل و گردشگری و مجموعه‌های فرهنگی، آبی و تالار‌ها نیز هنوز در محدودیت هستند که ما را با مشکل روبه‌رو کرده است.


سنجری با اعلام اینکه پروژه‌های نیمه تمام حل و فصل مشکلات بنگاه‌ها، صدور مجوز‌ها و پروانه‌ها و اصلاح فرایند صدور مجوز‌ها با جدیت و به صورت موردی دائم در حال رصد است، یادآور شد: با برنامه‌ریزی‌های انجام شده یک هزار و ۱۰۱ شغل در سال گذشته در خراسان رضوی ایجاد شد.


سنجری اضافه کرد: در کنار اشتغال ایجادی، متاسفانه ریزش نیروی کار انسانی را هم داشتیم که نهایتا ۵۸ هزار نفر اشتغال خالص در سال ۹۸ محقق شد و در بردسکن نیز از تعهد یک هزار و ۱۹۷ نفری، یک هزار و ۷۸ شغل در سامانه رصد ثبت شد.


وی به تسهیلات و منابع ارزان قیمت اشاره کرد و افزود: در حوزه منابع ارزان قیمت در حوزه مشاغل خانگی ۶۴۳ نفر از محل منابع ارزان قیمت در بردسکن توانستند جذب کار شوند و این در حالی است که در سال ۹۹، یک هزار و ۳۷ نفر تعهد شغلی برای بردسکن دیده شده، در خراسان رضوی این تعهد برای ۸۶ هزار نفر هدف‌گذاری شده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی گفت: به جهت اینکه تمام ارزیابی‌ها توسط سامانه رصد ملی در این استان انجام می‌شود، درخواست داریم دستگاه‌های اداری اشتغال ایجاد شده و عملکرد خود را ثبت سامانه کنند تا بتوانیم به تعهد اشتغال خود دست پیدا کنیم.


سنجری با بیان اینکه در سه ماهه امسال ۱۴۶ فرصت معادل ۱۴ درصد تعهد را این شهرستان محقق شده، افزود: طرح مهارت‌آموزی در محیط واقعی کار در این شهرستان ۶۳ نفرتعهد داشته که ۵۸ نفر انجام شده است.


وی ادامه داد: در سال گذشته در خراسان رضوی ۴۵ هزار نفر به عنوان جوینده کار در کاریابی‌ها ثبت نام کرده‌اند که بحث خیل عظیم جویندگان کار در شهرستان‌ها باید توسط مدیران ساماندهی شود.


مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی بیان کرد: از میان ۴۵ هزار نفر افراد متقاضی کار که در سطح مراکز کاریابی ثبت نام داشتند، در سال گذشته ۲۷ هزار فرصت شغلی را به وجود آوردیم و این در حالی است که در بردسکن از ۲۴۰ نفر جوینده کار ثبت نام شده، ۱۲۴ نفر جذب کار شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->