کاهش مصرف آب در مشهد، نتیجه اقدامات فرهنگی موثر است مسمومیت ۶ عضو یک خانواده با گاز مونوکسید کربن در نزدیکی مشهد (۲ آذر ۱۴۰۳) ۸ محصول غیرمجاز آرایش چشم اعلام شد برخی جاده‌های خراسان رضوی بارانی و لغزنده است (۲ آذر ۱۴۰۳) آیا میتوان با زن مبتلا به ایدز ازدواج کرد؟ پروازهای ایران‌ایر به فرودگاه استانبول روزانه شد جزییات حادثه سقوط آسانسور یک ساختمان مسکونی در خیابان قائم مشهد واژگونی خودرو در بجستان خراسان رضوی یک کشته برجای گذاشت (۲ آذر ۱۴۰۳) دستگیری ۳۸۶ متهم به سرقت در اجرای طرح اقتدار امنیت اجتماعی در مشهد زمان برگزاری کنکور سراسری ۱۴۰۴ اعلام شد تلاش‌های ماندگار استاد باقرزاده در توسعه دانشگاه فردوسی و رفاه دانشجویان اختصاص ۲.۲ هزار میلیارد تومان برای تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام سیستان و بلوچستان آخرین اخبار از تأثیر معدل در کنکور توصیه‌هایی برای محافظت در برابر آلودگی هوا واژگونی خودرو در بولوار وکیل‌آباد مشهد بدون مصدوم و محبوس تنها نشانه پوکی استخوان «شکستگی» است ستاد حقوق بشر به تصویب قطعنامه پیشنهادی کانادا علیه ایران اعتراض کرد اختلافات مالی بین ۳ دوست در تهران منجر به قتل شد شمارش معکوس برای روشن‌شدن تنور نانوایی در محله عمار یاسر مشهد اعترافات مردی که همسرش را با کلنگ در مشهد به قتل رساند + عکس پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، یکم آذر ۱۴۰۳) | تداوم بارش باران در غالب نقاط استان نگرانی وزیر بهداشت از روند نزولی زادوولد در کشور | ثبت کمتر از یک میلیون تولد در سال ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین اجتماعی فعلاً بیمه تکمیلی ندارند! (یکم آذر ۱۴۰۳) | لطفاً بیمار نشوید انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه لبنان در ایران تأکید معاون وزیر نیرو بر ضرورت اعمال مدیریت مصرف آب در مشهد افزایش مرگ‌ومیر ناشی از «هاری» در ایران کمبود برخی تجهیزات پزشکی در مشهد که حیات بیمار را به خطر می ‎اندازد ظفرقندی: موافق درمان رایگان سالمندان بالای ۶۵ سال نیستم رمزگشایی از صد‌ها پرونده سرقت در روزهای اخیر | دستگیری ۳۴۱ سارق، کلاهبردار و مالخر اهمیت سرمایه‌گذاری در تحقیقات و فناوری برای رشد علمی ایران| چرا جایگاه علمی‌مان را از دست دادیم؟
سرخط خبرها

تاثیر مصرف ترشی در کاهش مرگ‌ومیر بر اثر کرونا

  • کد خبر: ۳۳۶۳۸
  • ۱۹ تير ۱۳۹۹ - ۱۳:۳۷
  • ۳
تاثیر مصرف ترشی در کاهش مرگ‌ومیر بر اثر کرونا
نتایج تحقیقات محققان اروپایی نشان می‌دهد، در کشورهایی که مصرف سبزی‌ها تخمیر شده (ترشی) بیشتر است، آمار مرگ‌ومیر بر اثر کرونا نیز پایین‌تر است.
به گزارش شهرآرانیوز، ژان بوسکت از دانشگاه Charité برلین و همکاران وی تاثیر رژیم‌های غذایی مختلف را بر میزان مرگ‌ومیر در کشور‌های مختلف اروپایی موردبررسی قراردادند. آنان دریافتند، در کشور‌هایی که میزان مصرف سبزی‌های تخمیری سنتی بیشتر است، میزان مرگ‌ومیر ناشی از کرونا کمتر است.

این نتایج تصورات پیشین محققان در مورد ارتباط تاثیرات منفی بوم‌شناختی، میزان مرگ‌ومیر بیماری کرونا و مصرف سبزی‌های تخمیر شده را بیان می‌کند. این تحقیقات بیانگر تغییرات چشمگیر در میکروبیوم (میکروارگانیسم‌هایی که در دستگاه گوارش و بر روی پوست انسان زندگی می‌کنند و تاثیر شگفت‌انگیز بر سلامتی انسان دارند) ایجادشده به دلیل زندگی مدرن و کاهش مصرف سبزی‌های تخمیری در گسترش و یا شدت بیماری‌هاست.
 

تنوع جغرافیایی غیرقابل توضیح در مرگ‌ومیر بیماران مبتلا به کرونا

 
از زمان آغاز همه‌گیری کووید ۱۹در ووهان چین شاهد تفاوت در میزان مرگ‌ومیر مبتلایان در مناطق مختلف جغرافیایی بودیم. در برخی کشور‌های اروپایی مانند ایتالیا، فرانسه و انگلستان میزان مرگ‌ومیر در مقایسه با بالکان و کشور‌های شمال اروپا بسیار بالا بود. البته این اختلاف در تمامی کشور‌های جهان نیز دیده می‌شود.

اگرچه، ساختار سنی، مداخلات درمانی، نوع اشتغال و شرایط مسکن از مهمترین عوامل هستند، اما سایر عوامل بالقوه مرتبط مانند تغذیه را نباید نادیده گرفت.
 

نقش تغذیه در میزان مرگ‌ومیر ناشی از کرونا

 
بسیاری از غذا‌ها خواص آنتی‌اکسیدانی دارند و توصیه‌شده این مواد غذایی به دلیل کاهش شدت بیماری کووید ۱۹ مصرف شوند. روند تخمیر موجب افزایش فعالیت آنتی‌اکسیدانی محصولات غذایی ازجمله شیر، میوه، سبزی‌ها و گوشت می‌شود.

بوسکت و گروه وی این فرضیه را مطرح و سپس از داده‌های بانک اطلاعات جهانی مصرف مواد غذایی اروپا (EFSA) برای ارزیابی میزان مصرف غذا‌های مختلف تخمیر شده ازجمله سبزی‌ها، شیر، ماست، شیرترش و ترشی در کشور‌های اروپایی استفاده کردند.

میزان مرگ‌ومیر کووید ۱۹ نیز با استفاده از اطلاعات مرکز منابع کرونا جان هاپکینز (Johns Hopkins Coronavirus) محاسبه شد و از مرکز آمار اروپا (EuroStat) برای کسب آمار کشورها، ازجمله تولید ناخالص داخلی، تراکم جمعیت، نسبت سن بالای ۶۴ سال، نرخ بیکاری و شیوع چاقی استفاده شد.
 

نتایج

 
محققان اعلام کردند که از بین تمام متغیر‌های موردبررسی، فقط سبزی‌های تخمیر شده تاثیر معنی‌داری بر میزان مرگ‌ومیر کشور‌ها دارند.

مصرف روزانه هر گرم از این مواد خطر مرگ‌ومیر بیماری کووید-۱۹ را تا ۳۵.۴ درصد کاهش می‌دهد.

محققان خاطرنشان کردند که اگرچه این مطالعه تنها نشان‌دهنده نقش رژیم غذایی در بیماری کووید-۱۹ است، بااین‌حال، این فرضیه قطعه دیگری است که نشان می‌دهد غذا‌های سنتی تخمیر شده ممکن است در جلوگیری از شدت بیماری در سطح کشوری نقش داشته باشد.
 

نقش رژیم غذایی در آسیا و افریقا

 
محققان اظهار کردند که این تحقیق به رژیم غذایی کشور‌های اروپایی محدودشده است و استفاده از این فرضیه در مناطق دیگر جهان که از سبزی‌های تخمیری استفاده می‌کنند و بررسی میزان مرگ‌ومیر ناشی از این بیماری مهم خواهد بود.

به‌عنوان‌مثال، در آسیا میزان مرگ‌ومیر بسیار پایین است و به نظر می‌رسد این همه‌گیری تحت کنترل است. این مورد در افریقا نیز صادق است.

محقق این تحقیق افزود: استفاده از داده‌های مصرف مواد غذایی از چنین کشور‌هایی برای انجام مطالعات نهایی همه‌گیری برای تایید یافته‌های کنونی بسیار ارزشمند خواهد بود.
 

دوری از طبیعت

 
این گروه نتیجه گرفتند، اگر این فرضیه ثابت شود، تایید می‌شود که کووید-۱۹ اولین بیماری همه‌گیر عفونی است که عملکرد‌های بیولوژیکی آن با از بین رفتن طبیعت همراه شده است.

وقتی زندگی مدرن منجر به خوردن غذا‌های تخمیر شده کمتر می‌شود، میکروبیوم به‌شدت تغییر می‌یابد درنتیجه گسترش یا شدیدتر شدن بیماری تسهیل می‌شود.

این فرضیه مستلزم آزمایش در مطالعات فردی در کشور‌هایی است که مصرف سبزی‌های تخمیر شده زیاد است.
 
منبع: ایسنا

بیشتر بخوانید:
 
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
مهربان
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۳۶ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۰
2
2
چرنده
نا شناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۰۷ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۰
0
0
بسیار خوب بود
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۱۴ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۱
0
1
ترشي بخوریم یعنی
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->