محققان ایمپلنت هوشمندی ساخته‌اند که به‌طور خودکار در بدن بیماران دیابتی دارو آزاد می‌کند چگونه هوش مصنوعی ورزش تنیس را متحول می‌کند؟ توضیح شرکت ارتباطات زیرساخت درباره افت کیفیت اینترنت (۲۱ تیر ۱۴۰۴) آیا هوش مصنوعی دیپ‌سیک اطلاعات شما را به چین می‌فرستد؟ خالق بیت‌کوین در رده‌بندی ثروتمندترین افراد جهان بالاتر از بیل گیتس قرار گرفت فضانوردان جدید ایستگاه فضایی بین‌المللی چه زمانی به فضا اعزام می‌شوند؟ احتمال برگزاری دور جدید مذاکرات روسیه و آمریکا تا پایان تابستان ۲۰۲۵ ویدیو | درمان غیرتهاجمی آلزایمر با عینک نوردرمانی هند رادار جدید برای ردیابی هواپیماهای رادارگریز معرفی کرد ایلان ماسک از Grok 4 به عنوان هوشمندترین هوش مصنوعی جهان رونمایی کرد گلکسی z فلیپ ۷ معرفی شد + ویژگی‌ها و مشخصات گلکسی z فولد و فلیپ ۷ تا چند سال آپدیت اندروید دریافت می‌کنند؟ گلکسی واچ اولترا ۲۰۲۵ معرفی شد + ویژگی‌ها و مشخصات سامسونگ از گلکسی z فولد ۷ رونمایی کرد + مشخصات و ویژگی‌ها دو بسته‌ حمایتی ویژه دانش‌بنیان‌های آسیب‌دیده از جنگ بهترین شغل‌های ده سال آینده + کدام مشاغل پرتقاضا خواهند بود؟ مشخصات گلکسی S25 FE منتشر شد صرافی نوبیتکس بهتر است یا والکس؟ سرپرست پارک علم و فناوری خراسان رضوی منصوب شد بیت‌چت چیست؟ پیام‌رسان بدون اینترنت جک دورسی چگونه کار می‌کند؟ چرا زمان با افزایش سن سریع‌تر می‌گذرد؟ + راهکارهایی برای طولانی‌تر کردن روزها
سرخط خبرها

محققان ایمپلنت هوشمندی ساخته‌اند که به‌طور خودکار در بدن بیماران دیابتی دارو آزاد می‌کند

  • کد خبر: ۳۴۴۷۸۸
  • ۲۲ تير ۱۴۰۴ - ۱۹:۰۹
محققان ایمپلنت هوشمندی ساخته‌اند که به‌طور خودکار در بدن بیماران دیابتی دارو آزاد می‌کند
مهندسان مؤسسه فناوری ماساچوست (MIT) یک ایمپلنت هوشمند توسعه داده‌اند که می‌تواند افت قند خون خطرناک را تشخیص دهد و دارویی نجات‌بخش را در بدن آزاد کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ برای افراد مبتلا به دیابت نوع ۱ کنترل قند خون یک مسئله دائمی و پراسترس است. افت شدید و ناگهانی قند خون یا هیپوگلیسمی، به‌ویژه در هنگام خواب، می‌تواند منجر به تشنج یا حتی مرگ شود. اکنون محققان MIT با توسعه یک ایمپلنت هوشمند راه‌حلی نوآورانه برای این مشکل ارائه کرده‌اند.

این دستگاه جدید به اندازه یک سکه است و یک مخزن دارد و درست زیر پوست قرار می‌گیرد. در مخزن آن داروی گلوکاگون (هورمونی که قند خون را بالا می‌برد) به شکل پودری و پایدار وجود دارد. درب این مخزن نیز با یک آلیاژ نیکل و تیتانیوم بسته شده است. این آلیاژ طوری مهندسی شده که با رسیدن به دمای ۴۰ درجه سانتی‌گراد، تغییر شکل می‌دهد. همچنین این دستگاه دارای یک آنتن است که می‌تواند سیگنال رادیویی را دریافت کند. این سیگنال، یک جریان الکتریکی کوچک ایجاد و آلیاژ را گرم می‌کند. با گرم‌شدن آلیاژ، درب مخزن باز و پودر گلوکاگون در بدن آزاد می‌شود.

این ایمپلنت به دو روش قابل فعال‌سازی است:

دستی: خود بیمار یا اطرافیان او می‌توانند با یک دستگاه خارجی، سیگنال را ارسال و دارو را آزاد کنند.

خودکار: مهم‌ترین ویژگی این سیستم، قابلیت اتصال آن به نظارت‌کننده‌های مداوم قند خون (CGM) است. به محض اینکه CGM افت قند خون را به زیر سطح خطرناک تشخیص دهد، به‌طور خودکار سیگنال را به ایمپلنت ارسال و دارو را آزاد می‌کند، حتی اگر بیمار خواب یا بیهوش باشد.

این فناوری در آزمایش‌های آزمایشگاهی و حیوانی، نتایج بسیار امیدوارکننده‌ای را نشان داده است؛ در موش‌های دیابتی، این دستگاه توانست سطح قند خون را در عرض ۱۰ دقیقه پس از فعال‌سازی به حالت طبیعی بازگرداند. همچنین این سیستم با موفقیت برای تزریق داروی اپی‌نفرین (برای واکنش‌های آلرژیک شدید) نیز آزمایش شد که نشان‌دهنده پتانسیل آن به عنوان یک پلتفرم دارورسانی برای سایر شرایط اضطراری است.

یافته‌های این پژوهش در نیچر منتشر شده است.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->