Sun Day: اپ جدید جک دورسی برای ثبت ویتامین D دریافتی فرد اضافه‌شدن ویژگی‌های جدید به برنامه‌های آفیس ویندوز ۱۰ از سال ۲۰۲۶ متوقف می‌شود ویدئو | وزارت ارتباطات درباره اختلال مسیریاب‌ها: متوجه سختی وارد شده به مردم هستیم! چرا باید برای رسیدن به بهترین پاسخ از چندین هوش مصنوعی استفاده کرد؟ گوگل می‌خواهد ChromeOS و اندروید را با هم ادغام کند ویوو ایکس فولد ۵، سبک‌ترین گوشی تاشدنی کتابی دنیا، معرفی شد + مشخصات اپل آیفون ۱۷ را چه زمانی معرفی می‌کند؟ ماجرای اختلال در دامنه‌های ir چه بود؟ (۲۳ تیر ۱۴۰۴) غم و اندوه فصل تابستان یک حقیقت واقعی است! محققان ایمپلنت هوشمندی ساخته‌اند که به‌طور خودکار در بدن بیماران دیابتی دارو آزاد می‌کند چگونه هوش مصنوعی ورزش تنیس را متحول می‌کند؟ توضیح شرکت ارتباطات زیرساخت درباره افت کیفیت اینترنت (۲۱ تیر ۱۴۰۴) آیا هوش مصنوعی دیپ‌سیک اطلاعات شما را به چین می‌فرستد؟ خالق بیت‌کوین در رده‌بندی ثروتمندترین افراد جهان بالاتر از بیل گیتس قرار گرفت فضانوردان جدید ایستگاه فضایی بین‌المللی چه زمانی به فضا اعزام می‌شوند؟ احتمال برگزاری دور جدید مذاکرات روسیه و آمریکا تا پایان تابستان ۲۰۲۵ ویدیو | درمان غیرتهاجمی آلزایمر با عینک نوردرمانی هند رادار جدید برای ردیابی هواپیماهای رادارگریز معرفی کرد ایلان ماسک از Grok 4 به عنوان هوشمندترین هوش مصنوعی جهان رونمایی کرد گلکسی z فلیپ ۷ معرفی شد + ویژگی‌ها و مشخصات گلکسی z فولد و فلیپ ۷ تا چند سال آپدیت اندروید دریافت می‌کنند؟
سرخط خبرها

چرا باید برای رسیدن به بهترین پاسخ از چندین هوش مصنوعی استفاده کرد؟

  • کد خبر: ۳۴۵۰۲۵
  • ۲۳ تير ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۰
چرا باید برای رسیدن به بهترین پاسخ از چندین هوش مصنوعی استفاده کرد؟
جنسن هوانگ، مدیرعامل و یکی از بنیان‌گذاران شرکت انویدیا، می‌گوید برای دریافت پاسخ سؤالاتش، تنها به یک مدل هوش مصنوعی تکیه نمی‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ جنسن هوانگ در گفت‌و‌گو با برنامه GPS «فرید زکریا» در شبکه CNN توضیح داد:

«همیشه یک سؤال را از چند هوش مصنوعی مختلف می‌پرسم و از آنها می‌خواهم پاسخ‌های همدیگر را بررسی و مقایسه کنند، تا در نهایت، بهترین پاسخ را بیابم.»

براساس گزارش‌ها، او تأکید کرد که این روش، مشابه گرفتن نظر چند پزشک است و افزود: «این دقیقاً مثل گرفتن سه نظر پزشکی است. من هم همین کار را با مدل‌های هوش مصنوعی انجام می‌دهم.»

هوانگ گفت هنگامی که پاسخی از یک مدل هوش مصنوعی دریافت می‌کند، آن را به‌سادگی نمی‌پذیرد، بلکه معمولاً می‌پرسد: «آیا مطمئنی این بهترین پاسخی است که می‌توانی بدهی؟» او این روش را یک فرایند تعاملی و تحلیلی می‌داند و توضیح داد که همین شیوه باعث تقویت مهارت‌های شناختی او شده است.

او در پاسخ به نگرانی زکریا درباره تأثیر استفاده مداوم از هوش مصنوعی بر مهارت‌های فکری، به تحقیقی از MIT اشاره کرد که نشان می‌داد استفاده از مدل‌هایی مانند ChatGPT ممکن است «هزینه شناختی» داشته باشد. بااین‌حال، هوانگ گفت که خودش هنوز آن مطالعه را نخوانده، اما باور دارد که استفاده روزانه‌اش از هوش مصنوعی به رشد توانایی‌های ذهنی او کمک کرده است.

هوانگ در ادامه گفت:

«من دقیقاً نمی‌دانم مردم چطور از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند که باعث می‌شود نیازی به فکر کردن نداشته باشند، اما برای من، این یک فرایند پرسش‌وپاسخ تحلیلی است. برای اینکه بتوانی سؤال خوب بپرسی، باید فکر کنی. باید تحلیل کنی و استدلال شخصی داشته باشی.»

هوانگ همچنین در کنفرانس جهانی Milken Institute در ماه مه گفت که از هوش مصنوعی مانند یک معلم خصوصی روزانه استفاده می‌کند. او افزود:

«در حوزه‌هایی که برایم جدید هستند، از هوش مصنوعی می‌خواهم موضوع را در ابتدا طوری توضیح دهد که گویی با یک کودک ۱۲ ساله طرف است، و سپس به‌تدریج سطح مطالب را تا سطح دکتری بالا ببرد.»

«ساتیا نادلا»، مدیرعامل مایکروسافت، نیز پیش از این اعلام کرده بود که از ابزار کوپایلوت برای خلاصه کردن ایمیل‌ها و آمادگی در جلسات استفاده می‌کند.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->