علت شنیده شدن صدای انفجار در بندرعباس چه بود؟ (۱۴ مرداد ۱۴۰۴) چهارمین سال تنش آبی در مشهد | مدیرکل آبفای مشهد: رسانه‌ها در مدیریت مصرف نقش کلیدی داشتند فوت بیش از ۱۰ هزار نفر بر اثر غرق شدگی در ۱۰ سال گذشته تشکیل کانون‌های بهداشتی دامپزشکی خراسان رضوی تا پایان تابستان ۱۴۰۴ هشدار به بدمصرف‌ها | قطع انشعاب آب در انتظار متخلفان مشهدی توصیه‌های مهم به زائران اربعین برای مراقبت از سمعک در برابر گرما راهنمای سلامت برای زائران پیاده اربعین این خوراکی‌ها را در تابستان مصرف نکنید کشف کارگاه تولید غیرمجاز قرص‌های متادون و ترامادول | یک نفر بازداشت شد (۱۴ مرداد ۱۴۰۴) کاروان اربعین طب ایرانی راهی کربلا شد دستگیری شرور فراری معروف به «عنکبوت زرد» پس از ۶ سال تعقیب‌وگریز ۵۶ هزار پرونده جرایم سایبری در سال ۱۴۰۴ تشکیل شد| آمار‌های سرقت در کشور کاهشی است تمهیدات ویژه راه‌آهن برای اربعین | افزایش قطار‌ها و کاهش تأخیر‌ها ضارب دادستان رفسنجان دستگیر شد| زوایای پنهان پرونده در حال بررسی است (۱۴ مرداد ۱۴۰۴) ثبت ۱۶۳ زمین‌لرزه در کشور | بوشهر و سمنان زلزله‌خیزترین استان‌ها در هفته گذشته (۱۴ مرداد ۱۴۰۴) آمار هولناک از خطر فرونشست زمین در محدوده ۴۶۵۰ بافت تاریخی خراسان رضوی دستگیری زنی که قصد قاچاق شیشه به اروپا داشت ! سلامت روان، مورد نیاز تمام رانندگان! دستگیری ۳ عضو کانون‌های شورشی گروهک منافقین در پاکدشت (۱۴ مرداد ۱۴۰۴) دستگیری شرور معروف شرق تهران به‌اتهام قتل (۱۴ مرداد ۱۴۰۴) توصیه‌های پزشکی برای پیاده‌روی اربعین افزایش ۱۵ درصدی شیر‌های اهدایی در بانک شیر مشهد چگونه به پوکی استخوان مبتلا نشویم؟ آیا دارو‌های گیاهی می‌توانند عوارض داشته باشند؟ خطر پنهان نوشابه‌های رژیمی برای سلامتی پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۴ مرداد ۱۴۰۴) | تداوم گرمای شدید در کشور؛ اهواز در آستانه ۵۰ درجه پیشرفت ۷۰ درصدی ایرلاین‌ها در بهبود وعده‌های غذایی راز سلامت روان پس‌انداز منظم و پرداخت بدهی است اعترافات تکان‌دهنده جنایتکاری که از قتل عمد ۳ نفر در مشهد پشیمان نبود!
سرخط خبرها

توصیه‌هایی برای جلوگیری از عرق‌سوز شدن

  • کد خبر: ۳۴۵۱۲۳
  • ۲۴ تير ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۰
توصیه‌هایی برای جلوگیری از عرق‌سوز شدن
با اوج‌گیری دمای هوا در روز‌های آغازین تابستان، اورژانس تهران نسبت به افزایش موارد گرمازدگی هشدار داد و بر لزوم مراقبت بیشتر افرادی که به آب‌وهوای گرم عادت ندارند، تأکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، سعید مهر سروش، گفت: بیشتر موارد گرمازدگی در اوایل فصل گرما یا در مواقعی رخ می‌دهد که فرد به شرایط آب‌وهوایی جدید عادت ندارد، مانند زمان‌هایی که افراد به مناطق گرمسیر سفر می‌کنند. بدن این افراد هنوز با گرمای محیط سازگار نشده و همین موضوع آنها را در برابر گرمازدگی آسیب‌پذیرتر می‌کند.

رطوبت و گرما؛ ترکیبی خطرناک برای بدن

به گفته مهر سروش؛ تنها دمای بالا موجب گرمازدگی نمی‌شود بلکه ترکیب گرما و رطوبت است که خطر را افزایش می‌دهد و شاخصی به نام ایندکس گرمایی وجود دارد که ترکیب دما و رطوبت را در نظر می‌گیرد و در روز‌هایی که هوا شرجی و گرم است، این شاخص بالا می‌رود و احتمال گرمازدگی افزایش می‌یابد.

اقدامات فوری هنگام بروز گرمازدگی

مهر سروش با تأکید بر اینکه گرمازدگی یکی از اورژانس‌های پزشکی است گفت: فرد را فوراً به محیط خنک و دارای تهویه مناسب منتقل کنید و اگر بیمار هوشیار است و قدرت بلع دارد، می‌توان به او مایعات خنک حاوی املاح داد، به هیچ عنوان به فرد نیمه‌هوشیار یا بی‌هوش مایعات ندهید و لباس‌های اضافه فرد را درآورید و با آب ۱۰ تا ۱۵ درجه روی بدن او اسپری کنید.

وی افزود: قرار دادن کیسه یخ یا کمپرس سرد زیر بغل و کشاله ران نیز به کاهش دمای بدن کمک می‌کند و به سرعت با اورژانس ۱۱۵ تماس بگیرید و تا رسیدن تیم امداد، اقدامات بالا را ادامه دهید.

وی به مشکل رایج عرق‌سوز شدن در گرما نیز اشاره کرد و گفت: عرق‌سوز شدن بیشتر به دلیل استفاده از لباس‌های نامناسب، تعریق زیاد و عدم تهویه مناسب پوست اتفاق می‌افتد. پوشیدن لباس‌های نخی، سبک و گشاد می‌تواند از این مشکل پیشگیری کند. همچنین حفظ بهداشت پوست و خشک نگه‌داشتن نواحی حساس توصیه می‌شود.

پیشگیری بهتر از درمان؛ چه کنیم که گرمازده نشویم؟

مهر سروش در پایان افزود: افرادی که قصد خروج از منزل در روز‌های گرم را دارند، باید همراه خود مایعات داشته باشند. اما نوشیدن آب تنها کافی نیست؛ باید از نوشیدنی‌هایی استفاده شود که دارای املاح معدنی هستند. استفاده از محلول‌های خانگی مثل آب و شکر، تخم‌شربت یا نوشیدنی‌های سنتی حاوی نمک طبیعی می‌تواند به جبران املاح از دست‌رفته بدن و پیشگیری از گرمازدگی کمک کند.

منبع: خبرگزاری مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->