پیکر مطهر شهید «سید حسن حسینی‌نژاد» در مشهد تشییع می‌شود + جزئیات افزایش تعداد متقاضیان حوزه علمیه خراسان نسبت به سال ۱۴۰۳ کتابخانه مرکزی حرم رضوی، میزبان نشریات با محور «کودک، فلسطین و محرم» رویداد ملی «ایران برنده بازی» با محوریت مقاومت، ۶ میلیون مخاطب را جذب کرد روایت عاشورا بر روی نمادین‌ترین سازه‌های شهری ایران ایوان و مناره عباسی حرم مطهر امام رضا(ع) مرمت شد آغاز فعالیت ۱۱۰ موکب ایرانی و عراقی برای اربعین ۱۴۰۴ درک فلسفه حجاب، مسیر درونی‌سازی این فریضه را هموار می‌کند لبنانی‌های آرمیده در جوار امام رضا (ع) این رستخیز عام که نامش محرم است نگفته حل کرد مشکلم را رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با خانواده سردار شهید حسین سلامی دیدار کرد نگاهبان مرز‌های مقتدر | درباره شهید سردار مهدی ربانی که در حملات رژیم صهیونیستی به شهادت رسید میهن‌دوستی، دستور امیرالمؤمنین (ع) است چشمه رأفت، پناه آهوان | شیوه برخورد با حیوانات به سبک امام رضا(ع) اجرای طرح جامع آموزش قرآن به کودکان در مساجد شهر مشهد هنرمندان «حوزه هنری سوره» خادم چایخانه حرم امام‌رضا(ع) شدند فعلا کسی کاری نکند! | نگاهی به وضعیت اجرای طرح یکسان‌سازی گلزار شهدا در مشهد دیدار رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با خانواده «سردار شهید حسین سلامی» سردار غلامحسین غیب‌پرور به شهادت رسید
سرخط خبرها

هنرمندان «حوزه هنری سوره» خادم چایخانه حرم امام‌رضا(ع) شدند

  • کد خبر: ۳۴۵۴۳۵
  • ۲۵ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۹
هنرمندان «حوزه هنری سوره» خادم چایخانه حرم امام‌رضا(ع) شدند
بازیگران سینما و تلویزیون و جمعی از شاعران آیینی و انقلابی کشور با حضور در چایخانه امام‌حسن‌مجتبی(ع) حرم مطهر رضوی، از زائران حضرت رضا(ع) با چای و نوشیدنی پذیرایی کردند.
رضا نوایی
خبرنگار رضا نوایی

به گزارش شهرآرانیوز، صحن‌وسرای حرم مطهر امام‌رضا(ع)، میزبان جمعی از بازیگران و شاعران آیینی کشور در چایخانه امام‌حسن‌مجتبی(ع) بود.

حمید ابراهیمی، بازیگر صاحب‌نام سینما و تلویزیون، در حاشیه خدمت‌رسانی به زائران در چایخانه حرم رضوی گفت: وقتی وارد حرم امام‌رضا(ع) می‌شوید، انگار در دنیای دیگری قرار می‌گیرید؛ دنیایی پر از عشق، امنیت و آرامش. آدم احساس می‌کند که به یک نقطه عطف مقدس وارد شده است، جایی که غم‌ها و نگرانی‌ها سبک‌تر می‌شود. اینجا یک حس‌وحال خاص دارد، یک حالت روحانی کم‌نظیر که نمی‌توان به‌راحتی توصیفش کرد؛ باید تجربه کرد و در آن حضور داشت.

ابراهیمی ادامه داد: وقتی مقابل ضریح می‌ایستم، احساس می‌کنم از هر وقت دیگری، به امام‌رضا(ع) نزدیک‌تر هستم. خیلی دلم می‌خواهد این لحظه‌ها را چندبرابر تجربه کنم؛ چون هر بار که از اینجا برمی‌گردم، حال من تغییر می‌کند و با یک انرژی مثبت، دوباره از نو شروع می‌کنم.

وی افزود: در این مکان مقدس، اگر دلهامان گرفتار باشد، اینجا احساس راحتی و آرامش می‌کنیم و این تجربه‌ای است که باید آن را شخصا درک کرد. بار‌ها دیده‌ام که آدم‌ها در این مکان چه آرامش عمیقی پیدا می‌کنند، حتی کسانی که دل‌شکسته و غمگین هستند، در این فضا، احساس شفای روحی می‌کنند.

ابراهیمی تصریح کرد: برای من، اینجا فقط یک حرم نیست، بلکه جایی است که انسان می‌تواند خودش را پیدا کند و برای زندگی آینده‌اش قوت بگیرد.

امام‌رضا(ع) گره‌گشای دل‌هاست

در ادامه علی استادی، دیگر بازیگر محبوب سینما و تلویزیون، درباره احساس و تجربه‌اش از خدمت در این روز‌های معنوی گفت: هربار که وارد حرم امام‌رضا(ع) می‌شوم، یک حس خاص و جدیدی را تجربه می‌کنم. اینجا چیزی توصیف‌نشدنی دارد، یعنی باید خودت بیایی و در لحظه باشی تا درک کنی چه حالی دارد.

او با اشاره به اهمیت حضور در حرم، افزود: در این فضا، هر مشکل یا دغدغه‌ای که داریم، با هر یا «امام‌رضا(ع)» گفتن حل می‌شود. من به‌شخصه، وقتی در کنار ضریح امام‌رضا(ع) قرار می‌گیرم، احساس می‌کنم که گره‌ها از دلم باز می‌شود و آرامش واقعی، چشیدن و دیدن، در همین لحظه‌هاست.

استادی ادامه داد: به نظر من، بار‌ها شده است که بعد از زیارت، احساس می‌کنم انرژی‌ام چندبرابر شده و دوباره زندگی را شروع می‌کنم. این حالت، یک پاکی و خلوص درونی است که در هیچ جای دیگر نمی‌توان پیدا کرد.

وی گفت: این حرم، برای من فقط یک مکان مذهبی نیست، بلکه یک مدرسه عشق است؛ جایی که قلب و روح آدم می‌تواند از هر دردی جدا و به خدا نزدیک‌تر شود. هر وقت در اینجا حضور دارم، یاد می‌گیرم که چطور باید عشق و محبت را در دل‌ها جاری کرد.

در پایان، علی استادی خطاب به زائران دیگری که فرصت زیارت این مکان مقدس را ندارند، گفت: پیشنهاد من این است که هر کسی بتواند، بیاید و این حال و هوا را تجربه کند؛ چون این حس، مال خودتان است و هیچ چیزی نمی‌تواند جای آن را پر کند. اینجا، حس ایمان و عشق واقعی به اهل بیت (ع) را می‌توانید دریافت کنید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->