سعیده فتحی/شهرآرانیوز، کاوه احمدی رئیس مرکز اطلاعرسانی و روابط عمومی وزارت ورزش و جوانان با حضور در فدراسیون بسکتبال ضمن بازدید از روابط عمومی با دکتر طباطبایی دیدار و گفتگو کرد. بر روی سایت فدراسیون بسکتبال در ادامه این خبر آمده است: «در این دیدار دکتر احمدی پس از اطلاع از عملکرد واحد روابط عمومی و بخش رسانههای اجتماعی ضمن تقدیر و تشکر خواستار گسترش همکاری بخشهای رسانهای فدراسیون بسکتبال و وزارت ورزش و جوانان شد.»
کاوه احمدی رئیس جدید روابط عمومی وزارت ورزش است و به نظر میرسد نمیداند در این سالها چه بر بخش روابط عمومی فدراسیون بسکتبال گذشته است که اگر میدانست به جای تشکر حتما از رئیس فدراسیون جویا میشد که در حال حاضر مدیر روابط عمومی فدراسیون چه کسی است؟ آیا حکمی برای کسی زده شده است؟ آیا کاوه احمدی در این بازدید با مدیر روابط عمومی فدراسیون هم ملاقات داشته است؟
بسکتبال بیشتر از یک دهه است که از بخش روابط عمومی آسیب دیده، در همه این سالها بارها نوشته ایم که بسکتبال نیاز به یک روابط عمومی قوی دارد، اما گوش کسی بدهکار نبوده و نیست. در دوره مشحون همیشه به رئیس فدراسیون خرده گرفته میشد که چرا برای او رسانه اهمیت ندارند و روابط عمومی را سروسامان نمیبخشد، امیدوار بودیم با رئیس جدید نگاهها به این بخش تغییر کند و رسانه در بسکتبال پر رنگتر شود، اما زهی خیال باطل! اوضاع بدتر شد که بهتر نشد.
در این باره گفتنی زیاد است از اینکه رئیس فدراسیون تازه بعد از ۲ سال نشست خبری برگزار کرد یعنی در طول ۳ سال ریاست تنها یک بار نشست خبری برگزار کرده و رودررو به سوالات خبرنگاران پاسخ داده است! این خود گواه بی اهمیتی بخش رسانه برای رئیس فدراسیون بسکتبال است.
در طول این ۳ سال رئیس فدراسیون یک حکم برای مدیر روابط عمومی نزده اما تا دل تان بخواهد مشاور رسانهای عوض کرده است. رامین طباطبایی در انتخاب مشاور رسانهای به نظر میرسد نه تنها در بسکتبال بلکه در ورزش ایران رکورددار است. کدام رئیس فدراسیون را میشناسید که در طی کمتر از ۳ سال حداقل ۵ نفر را به عنوان مشاور رسانهای انتخاب کرده باشد!
۱۶ بهمن ماه سال ۹۶ رامین طباطبایی در اولین انتخاب خود داوود دادمرزی گوینده اخبار ورزشی را به عنوان اولین روابط عمومی فدراسیون انتخاب کرد، اما چند روز نگذشته دادمرزی استعفایش را تقدیم رئیس فدراسیون کرد.
بعد از آن در تاریخ ۱۱ اردیبهشت سال ۹۷ احمدرضا طاهری از تهیه کنندگان رادیو و تلویزیون به عنوان مشاور رسانهای فدراسیون بسکتبال منصوب شد و او هم پس از مدتی از این سمت کناره گیری کرد. بعد از او عبدالرضا نباتچیان به عنوان مشاور رئیس انتخاب شد و از وزنه برداری به بسکتبال آمد. مدتی هم سجاد بیات در فدراسیون مشغول به کار شد و آخرین مورد هم حمید عباسی به عنوان مشاور رسانهای انتخاب شد و از فوتبال به بسکتبال آمد! جالب است که اکثریت این مشاوران اصلا شناختی از بسکتبال نداشته اند که بخواهند مشورت درستی به رئیس بدهند گاهی حتی خبرنگاران این حوزه را هم نمیشناختند!
اگر چه در طی این سالها زینب زارع به عنوان کارمند در بخش روابط عمومی حضور داشته و تلاشهای بسیاری کرده تا کارهای این بخش روی زمین نماند، اما در بخش مدیریت روابط عمومی فدراسیون بسکتبال همیشه شاهد آشفتگی بودیم و هیچ گاه سروسامان نگرفت و الان هم اگر به فدراسیون سری بزنید شخصی به عنوان مدیر روابط عمومی حضور ندارد و پاسخگو نیست.
با این شرایط انتظار میرفت وقتی کاوه احمدی در فدراسیون بسکتبال حضور یافته درباره بلاتکلیفی بخش روابط عمومی از رئیس فدراسیون توضیح بخواهد نه آنکه از آنها تشکر کند! به نظر میرسد احمدی وزارت ورزش هم مثل احمدی طباطبایی بسکتبال مشاوران خوبی ندارد وگرنه حتما قبل از رفتن، او را از وضعیت بسکتبال باخبر میکردند.
جامعه بسکتبال دیگر امیدی به اصلاح ندارد که اگر داشت در طی این ۳ سال باید رخ میداد به نظر میرسد باز هم امید به تغییر است، شاید کسی بیاید که به رسانه و روابط عمومی اهمیت دهد و اجازه ندهد حق بسکتبال در این بخش نادیده گرفته شود.