پاسخ آیت‌الله سبحانی به شبهه‌ای درباره وجود نام پیامبر در تورات و انجیل آخرین آمار ثبت‌نام در سامانه سماح (یکم مرداد ۱۴۰۴) مدارک مفقودی زائران اربعین چگونه پیدا می‌شود؟ رونمایی از طرح جدید دیوارنگاره میدان انقلاب تهران وقتی آیین، هویت می‌شود | «محفل محترم» از کارکرد اجتماعی عزاداری در یزد می‌گوید آمادگی ۷۴۶ موکب از سوی کانون‌های مساجد کشور برای خدمت به زائران اربعین استان فارس محور جدید بین المللی حرکت زائران اربعین آغاز مستندنگاری زندگی شهدای جنگ ۱۲ روزه (۳۱ تیر ۱۴۰۴) بهترین زمان برای شروع پیاده‌روی اربعین چه روزی است؟ اعزام اولین گروه از خادمان موکب حرم بانوی کرامت به عراق (۳۱ تیر ۱۴۰۴) تجهیز مواکب حسینی با اقلام غذایی و خدماتی توسط آستان قدس علوی در آستانه اربعین ۱۴۰۴ تابستانی متفاوت برای کودکان مشهدی | از قصه و نمایش تا حرم‌گردی و مسابقه در حرم مطهر امام رضا(ع) احداث زائرسرای امام‌رضا(ع) در مرز ریمدان استان سیستان و بلوچستان برای خدمت به زائران پاکستانی درباره شهید سردار محمد کاظمی، رئیس سازمان اطلاعات سپاه | مبارز بی‌ادعا رعایت آداب میهمانی درکنار اجرای قانون تصمیم وزیر بهداشت برای وضعیت آزمون دستیارانی که به زیارت اربعین ۱۴۰۴ می‌روند، چیست؟ امام جمعه موقت تهران: ادغام مذاهب، اقدامی ضد وحدت است آموزه‌های سوره انفال در بیانات رهبر معظم انقلاب | ایران را قوی کنیم عاشورا در آیینه نسخ خطی و صنعت چاپ مرز چذابه از پنجم مرداد ۱۴۰۴ میزبان نخستین زائران اربعین خواهد بود
سرخط خبرها

مدارک مفقودی زائران اربعین چگونه پیدا می‌شود؟

  • کد خبر: ۳۴۶۹۹۵
  • ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۴
مدارک مفقودی زائران اربعین چگونه پیدا می‌شود؟
امسال همانند سال گذشته اجرای نرم افزار زائر پست در دستور کار قرار گفته تا خدمت رسانی به زائرانی که مدارک، اسناد یا وسایل خود را گم می کنند تسهیل شود؛ بنابراین هشت پایگاه پستی در مسیر نجف به کربلا به صورت ۲۴ ساعته فعال خواهند بود و همچنین نیروهای شرکت ملی پست در کنسولگری‌های نجف و کربلا مستقر می شوند تا نسبت به تحویل مدارک و وسایل پیدا شده به صاحبان‌شان اقدام کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، گم کردن مدارک هویتی مانند شناسنامه، کارت ملی، گواهینامه و کارت‌های بانکی یکی از چالش‌هایی است که ممکن است افراد هنگام سفر به خارج از کشور با آن مواجه شوند، اما با توسعه فناوری‌های امروزه این امید وجود دارد درصورتی که فردی مدارک خود را گم کرد و توسط فردی دیگر آن را پیدا کرد، به پست تحویل دهد و سپس می‌تواند از طریق این شرکت آن را رهگیری کند.

برای حل این مشکل چندسالی است، سامانه‌ای ایجاد شده تا افراد بتوانند با مراجعه به سایت این شرکت به پیگیری وضعیت مدارک و اشیاء مفقود شده خود بپردازند. بر این اساس فرد با ورود به سایت شرکت پست و قسمت پست‌یافته، با وارد کردن نام، نام خانوادگی و نام پدر خود می‌تواند مطلع شود آیا مدارکش به دفاتر پستی تحویل داده شده یا خیر.

به دلیل موفقیت این سرویس در سال‌های گذشته، قرار است امسال این امکان برای ارائه خدمت به زائران فراهم شود. سرویسی که بنابر اعلام مسئولان شرکت ملی پست امسال همانند سال‌های گذشته البته با کمی تفاوت قرار است به زائران در طول مسیر ارائه شود.

سعید شریف‌زاده- رئیس ستاد اربعین شرکت ملی پست- به تازگی درباره اقدامات این شرکت در کشور عراق برای مراسم اربعین توضیح داده است: در خاک عراق، اجرای نرم‌افزار «زائر پست» در دستور کار قرار گرفته تا خدمات رسانی به زائرانی که مدارک، اسناد یا وسایل خود را گم می‌کنند، تسهیل شود.

به گفته وی برای این منظور، هشت پایگاه پستی در مسیر نجف به کربلا به صورت ۲۴ ساعته فعال خواهند بود و همچنین نیرو‌های ما در کنسولگری‌های نجف و کربلا مستقر خواهند شد تا نسبت به تحویل مدارک و وسایل پیدا شده به صاحبان‌شان اقدام کنند.

این سامانه به صورت بسیار ساده طراحی شده و به بهترین شیوه استعلام مدارک پیدا شده را در اختیار متقاضیان قرار می‌دهد. زائران می‌توانند برای استفاده از این سامانه به درگاه اینترنتی https://postyafteh.post.ir/ مراجعه کرده و با انتخاب گزینه "زائرپست" و ثبت اطلاعات هویتی، مدارک گمشده خود را جست‌و‌جو کنند.

گفتنی است شناسنامه، کارت ملی و مدارک بانکی (مانند دسته‌چک، عابربانک) و مدارک خودرو (مثل کارت ماشین) از جمله اسنادی است که توسط مردم به پست تحویل داده می‌شود و پستچی‌ها، مدارک مورد نظر را به واحد پست‌یافته شرکت تحویل می‌دهند. در صورتی که در میان مدارک شهروندان مدرکی مفقود شده باشد، با یک جست‌وجوی ساده در صورتی که مدرک مربوطه به دفاتر پستی تحویل داده شده باشد به او اعلام و حتی تاریخ تحویل آن هم اعلام می‌شود.

مدارکی که می‌توان از طریق این سایت جست‌و‌جو کرد، شامل شناسنامه، گواهینامه، گذرنامه، کارت‌های نظامی، کارت ملی، اسناد مالکیت، عقدنامه، وصیت‌نامه، دفترچه بیمه، مدارک بانکی، کارت‌های اعتباری بانکی، کارت دانشجویی و مدارک تحصیلی، کارت بیمه وسایط نقلیه، سند، معاینه فنی و سایر مدارک خودرو، پروانه‌ها و گواهی‌ها، لوازم خانگی، انواع چک، طلا، جواهر و اشیای قیمتی، انواع کیف، انواع کارت شناسایی، اوراق سهام و کارت هوشمند سوخت می‌شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->