مهلت پایانی برای شرکت در جشنواره فیلم کوتاه تهران+ جزئیات فیلم «یکی از آنها» در آمریکا رقابت می‌کند صفحه نخست روزنامه‌های کشور - یکشنبه ۵ مرداد ۱۴۰۴ تاریخ و ساعت دقیق بازپخش سریال جومونگ در سال ۱۴۰۴ مشخص شد + ساعت تکرار «دنی ویلنوو» کارگردان جدید جیمزباند شد نگاهی به نقش‌آفرینی بازیگران مرد اصلی سریال «از یاد رفته» مستند «من علی صیاد شیرازی هستم» روی آنتن + زمان پخش انتشار کتاب «حریر غزاله» برنده جایزه «بوکر» انتشار نسخه دیجیتالی پروژه موسیقایی «سوئیت سمفونی مینودر» تشدید بیماری «ایرج جنتی عطایی» شاعر و ترانه‌سرا «پدر، مادر، خواهر، برادر» جیم جارموش در راه جشنواره فیلم نیویورک ۲۰۲۵ تمدید مهلت ارسال آثار به جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی جشنواره فیلم‌های سینمایی در شبکه کودک و امید «بوم بوم تل‌آویو»، برنامه‌ای برای نمایش اسطوره‌های ایرانی با حضور کودکان و نوجوانان استنلی کوبریک و گربه‌ای که فیلم «درخشش» را شکل داد
سرخط خبرها

«بوم بوم تل‌آویو»، برنامه‌ای برای نمایش اسطوره‌های ایرانی با حضور کودکان و نوجوانان

  • کد خبر: ۳۴۷۶۰۸
  • ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۵
«بوم بوم تل‌آویو»، برنامه‌ای برای نمایش اسطوره‌های ایرانی با حضور کودکان و نوجوانان
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان رضوی گفت: کارگاه هنری «بوم بوم تل‌آویو» پیوندی میان اشعار حکیم فردوسی، داستان آرش کمانگیر و مفاهیم روز برقرار کرده و آرش کمانگیر و کمانی که به موشک تبدیل می‌شود، نمادی از قدرت و اسطوره‌ای بوده که امروز برای نوجوانان ملموس است.

به گزارش شهرآرانیوز، کارگاه هنری با عنوان «بوم بوم تل‌آویو» با محوریت موضوعات فرهنگی و هنری و با تمرکز بر گروه سنی کودک و نوجوان، امروز، ۵ مرداد ۱۴۰۴، در هتل پردیسان مشهد برگزار می‌شود. 

این برنامه به‌صورت کارگاه‌محور طراحی شده است که کودکان و نوجوانان در آن دور هم جمع می‌شوند و با تمرکز بر مفاهیم اسطوره‌ای و مقاومت، به فعالیت‌های تصویرگری و هنری می‌پردازند. مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان رضوی، در توضیحاتی درباره اهداف و محتوای این برنامه، به جنبه‌های مختلف آن اشاره کرد که در ادامه می‌خوانید.

مهدی حسین‌پور با اشاره به هدف و رویکرد این برنامه توضیح داد: رویداد فرهنگی و هنری «مرز پرگهر» با هدف گرامیداشت یاد شهدای جنگ دوازده‌روزه طراحی شده است. تصمیم گرفتیم به مناسبت چهلمین روز شهادت عزیزانی که در این حوادث به فیض شهادت نائل شدند، برنامه‌ای ویژه برگزار کنیم. رژیم صهیونیستی در این دوازده روز، اقدام خباثت‌آمیزی انجام داد، اما به فضل خداوند، هدایت رهبری معظم، تلاش نیرو‌های مسلح و همدلی مردم، دچار شکست شد؛ همان‌گونه‌که مقام معظم رهبری فرمودند «رژیم صهیونیستی بیچاره خواهد شد».

وی ادامه داد: یکی از اهداف مهم این برنامه، تقویت فضای فرهنگی و هنری نوجوانان از طریق انجمن تصویرگری و نقالی است. حضور اساتید برجسته در این برنامه به کودکان و نوجوانان کمک می‌کند تا با سناریویی آشنا شوند که برگرفته از داستان‌های شاهنامه همچون «آرش کمانگیر» و «رستم و سهراب» است. این اسطوره‌ها که همیشه در ذهن‌ها جای داشته‌اند، این‌بار با رویکردی ملموس و به‌روز برای نوجوانان ارائه می‌شوند.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان رضوی خاطرنشان کرد: این برنامه پیوندی میان اشعار حکیم فردوسی، داستان آرش کمانگیر و مفاهیم روز برقرار کرده است. آرش کمانگیر و کمانی که به موشک تبدیل می‌شود، نمادی از قدرت و اسطوره‌ای بوده که امروز برای نوجوانان ملموس است. در کنار این، به فرمایشات مقام معظم رهبری درباره شکست رژیم صهیونیستی اشاره شده است.

حسین‌پور توضیح داد: در خلال برنامه، عنایات اهل‌بیت به‌ویژه امام‌رضا(ع)، و گنبد طلایی ایشان در مقابل گنبد پوشالی و آهنین رژیم صهیونیستی، به‌عنوان نمادی از مقاومت، مورد تأکید قرار گرفته است. این مفاهیم در سناریوی برنامه گنجانده شده‌اند تا پیام فرهنگی عمیق و امیدبخشی به نوجوانان منتقل شود.

او در پایان گفت: «بوم بوم تل‌آویو» با پرده‌نگاری بیست‌مترمربعی اجرا خواهد شد و این برنامه با همکاری مؤسسه فرهنگی شهرآرا، در فضای شهری و مکان‌های مختلف به نمایش گذاشته خواهد شد و یقین داریم که این حرکت فرهنگی ماندگار و ارزشمند خواهد بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->