قیمت امروز انواع گوشی‌های موبایل چند؟ (۶ مرداد ۱۴۰۴) + جدول بررسی قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۵ مرداد ۱۴۰۴) | رشد قیمت آریزو ۸ به نیمه کانال ۲.۹ میلیارد تومان قیمت‌ امروز خودرو‌های داخلی (۵ مرداد ۱۴۰۴) | رشد ۱۰ میلیونی شاهین G آیا ادارات و بانک‌های تهران روز (چهارشنبه، ۸ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل می‌شود؟ تورم خدمات به ۴۰ درصد رسید | خدمات فنی صدرنشین تورم خردادماه رشد ۶۳ درصدی وصول مالیات در خراسان رضوی طی سه‌ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۴ بازار موبایل ایران زیر و رو شد قیمت رمزارز‌های دیجیتال در بازار امروز در جهان (۵ مرداد ۱۴۰۴) | قیمت بیت‌کوین دوباره صعود کرد بررسی قیمت امروز دینار در بازار آزاد مشهد | اختلاف بیش از یک میلیونی بازار آزاد و نرخ رسمی (۵ مرداد ۱۴۰۴) + جدول قیمت جدید محصولات ایران خودرو ویژه مرداد ۱۴۰۴ اعلام شد + جدول افت ۱۳ هزار واحدی بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۵ مرداد ۱۴۰۴) سازمان هواپیمایی کشوری: اسامی شرکت‌های ایرانی حاضر در عملیات اربعین ۸ مرداد اعلام می‌شود تمدید مهلت استرداد اظهارنامه و بخشودگی جرایم مالیات بر ارزش افزوده بهار ۱۴۰۴ تا ۲۸ مرداد واریز اعتبار کالابرگ الکترونیک برای دهک‌های ششم و هفتم از فردا (دوشنبه، ۶ مرداد ۱۴۰۴) + جزئیات کاهش قیمت طلا در مشهد (۵ مرداد ۱۴۰۴) فصل وام‌دهی بانک‌های خراسان رضوی قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۵ مرداد ۱۴۰۴) | دلار کانال ۸۸ هزار تومان را از دست داد مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مشهد: جیره‌بندی آب به هیچ وجه راهکار ما نیست + فیلم صرفه‌جویی ۶ میلیون مترمکعبی آب با تعطیلی چهارشنبه‌های مردادماه صدور مجوز تغییر کاربری برای ۵۳ هکتار از اراضی کشاورزی در خراسان رضوی قیمت امروز میوه و تره‌بار اعلام شد (۵ مرداد ۱۴۰۴) | انجیر به بازار مشهد آمد آتش سوداگری در بحران بی‌آبی | گزارش شهرآرانیوز از بازار داغ خرید و فروش پمپ و مخزن آب در مشهد زندگی سخت کارگران و بازنشستگان با حقوق زیر ۲۰ میلیون تومان نصب پمپ مستقیم هزینه قبض آب منازل را تا ۲۰ برابر بیشتر می‌کند ویدئو| ماجرای یک تن برنج وارداتی که گم شد! درآمد ۲۸۱ میلیارد تومان شرکت بورس تهران در یکسال اخیر جزئیات افزایش مالیات کالاهای آسیب‌رسان به سلامت | از سمبوسه و فلافل تا کاشت ناخن برای نخستین بار سامانه جامع قراردادهای داخلی صنعت نفت راه اندازی شد پیش بینی قیمت طلا و سکه (یکشنبه ۵ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مشهد: جیره‌بندی آب به هیچ وجه راهکار ما نیست + فیلم

  • کد خبر: ۳۴۷۶۷۶
  • ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۵
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مشهد: جیره‌بندی آب به هیچ وجه راهکار ما نیست + فیلم
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مشهد گفت: جیره‌بندی آب کمکی به صرفه‌جویی در مصرف آب نمی‌کند و راهکار مدیریتی مناسبی نیست. راهکار دو شرکت نیز به هیچ وجه جیره‌بندی آب نیست.
اکرم مقدسی
خبرنگار اکرم مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز، حسین اسماعیلیان امروز، ۵ مردادماه، در نشست خبری با اصحاب رسانه که در محل شرکت آب‌منطقه‌ای خراسان رضوی برگزار شد، اظهار کرد: مشهد امسال در چهارمین سال تنش آبی قرار دارد و وضعیت بارندگی‌ها در کل کشور مطلوب نبوده است. ذخیره چهار سد تأمین‌کننده آب شرب مشهد به کمتر از ۶ درصد رسیده است.

وی افزود: کمترین حجم ذخیره آب را در نقطه زمانی فعلی یعنی مردادماه داریم، هیچ‌گاه در مرداد‌ماه ذخیره آب سد دوستی به ۷۰ میلیون مترمکعب نرسیده بود. یکی از دلایل عدم بارندگی و دلیل دیگر استفاده از این منابع در سه‌چهار سال گذشته است. مشهد در این زمینه اقدامات خوبی انجام داده است و در کشور کمترین سرانه مصرف آب را دارد. یکی از عوامل تأثیرگذارتر این قضیه فرهنگ‌سازی بوده است.

اسماعیلیان ادامه داد: درست است کمترین سرانه مصرف را داریم، اما شدت مشکلات ما و بحران آب در مشهد به‌مراتب نسبت‌به بسیاری از نقاط کشور بیشتر است. باید تلاش کنیم این فرهنگ خوبی که نهادینه شده را با شیب بیشتری به حداقل سرانه‌های مصرف سوق دهیم. مصرف سرانه خانگی به ازای هر فرد در شبانه‌روز ۱۲۰ لیتر است که استاندارد این عدد در شرایط بحرانی ۷۱ لیتر تعیین شده، بنابراین ما در مشهد باید تلاش کنیم با توجه به وضعیتی که داریم این رقم را کاهش دهیم.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مشهد با بیان اینکه امسال تیرماه یک درجه گرم‌تر بود و اکنون نیز گرمای ممتدی را داریم، عنوان کرد: با مجموعه تدابیری که اتفاق افتاده، تا الان تصور داشتیم ۱۳ هزار و ۲۰۰ لیتربرثانیه در پیک آب نیاز خواهیم داشت که این موضوع اتفاق نیفتاده است. ما و شرکت آب‌منطقه‌ای سناریو بدبینانه‌ای داشتیم که بدترین وضعیت ممکن اتفاق افتاد، بارندگی خاصی نداشتیم که منجر به تأثیرگذاری بر سد‌ها شود و ۱۴ درصد کاهش آب‌دهی در چاه‌های آب شرب مشهد اتفاق افتاد.

وی بیان کرد: براساس این وضعیت، بین ما و شرکت آب‌منطقه‌ای و در سطح ملی ۱۴ پروژه تعریف شد که ۷ پروژه در حوزه آبفا و ۷ پروژه در حوزه آب‌منطقه‌ای است که پروژه‌های آبفا به میزان ۱۹۲۰ لیتربرثانیه اثرگذاری دارد. تا الان بخشی از پروژه‌ها به بهره‌برداری رسیده و توانسته کمک کند، اما بخش قابل‌توجهی وارد بهره‌برداری نشده که دلیل اصلی آن نیز محدودیت منابع مالی است. طی یکی‌دو هفته گذشته، پیگیری جدی صورت گرفته که امیدواریم منجر به نتیجه شود.

اسماعیلیان گفت: براساس آمار سال ۱۴۰۳، حدود ۸۳ درصد آب مصرفی مشهد در بخش مسکونی و ۱۷ درصد مربوط به بخش‌های دیگر است. الگوی مصرف آب در مشهد ۱۲ مترمکعب در ماه است، ۶۳ درصد زیر الگو و ۴۱ درصدِ آب را مصرف می‌کنند، ۳۳ درصد مشترکین ما تا دوبرابر الگو یعنی بین ۱۲ تا ۲۴ مترمکعب و معادل ۴۳ درصدِ آب مشهد را مصرف می‌کنند و پرمصرف هستند. ۴ درصد بیش از دوبرابر الگو معادل ۱۱ درصدِ آب را مصرف می‌کنند و بدمصرف هستند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مشهد اضافه کرد: قبض مشترکینی که زیر الگو مصرف می‌کنند، ماهانه برای مصرف آب ۱۷ هزار و ۸۰۰ تومان و برای بخش فاضلاب ۱۴ هزار و ۴۰۰ تومان است. اگر تا دوبرابر الگو مصرف کنند، ۹۵ هزار تومان هزینه آب و ۶۹ هزار تومان برای فاضلاب پرداخت می‌کنند.

وی بیان کرد: اگر جیره‌بندی آب منجر به صرفه‌جویی در مصرف آب شود، الان باید جیره‌بندی کنیم، اما جیره‌بندی آب کمکی به صرفه‌جویی در مصرف آب نمی‌کند. اگر اضطرار و اجباری شود، ناچار می‌شویم جیره‌بندی کنیم، اما اگر قبل از آن به سمت جیره‌بندی برویم، راهکار مدیریتی مناسبی نیست. راهکار دو شرکت به‌هیچ‌وجه جیره‌بندی آب نیست، اما نیاز به همکاری و همراهی مردم دارد. راه‌حل برای مشهد احداث چاه هم نیست.

اسماعیلیان خاطرنشان کرد: در سال گذشته، پهنه‌بندی شبکه آب شهر مشهد به ۲۱ پهنه و توزیع متناسب در این ۲۱ پهنه اتفاق افتاد که از اقدامات مهم بود. پروژه حضرت نبی اکرم (ص) که جداسازی چاه‌های شهر مشهد از شبکه آب شرب بود، کامل انجام شده است. کمترین هدررفت فیزیکی آب کشور نیز در شبکه توزیع آب متعلق به شهر مشهد بوده و کل هدررفت آب شهر مشهد ۸.۵ درصد است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مشهد با بیان اینکه آب‌دزدی از بخش روستایی و مشهد یکی از چالش‌های عمده ماست، عنوان کرد: بخشی از باغ‌ویلا‌ها تأمین آب خود را به صورت غیرمجاز از آب شرب روستا‌ها انجام می‌دهند. سال گذشته، ۱۴ هزار انشعاب غیرمجاز را شناسایی کردیم که بخش زیادی در حوزه باغ‌ویلا‌ها بود.

وی افزود: ما در این حوزه نیاز به مشارکت مردم و دریافت گزارشات داریم که در این زمینه، سامانه تلفنی ۱۲۲ در اختیار مردم است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مشهد ادامه داد: عمده گزارش‌هایی که از سال گذشته دریافت شده، انشعابات خاص و ویژه بوده و ۵۱ درصد گزارشات مردمی درست بوده است. در سال گذشته، مشکل آب ۳۰ روستا و امسال نیز ۱۵ روستا را با برخورد با انشعابات غیرمجاز حل کردیم. هر باغ‌ویلا، معادل چند انشعاب مجاز آب مصرف می‌کند.

سیدمحمدرضا موسوی
تصویربردار و تدوینگر سیدمحمدرضا موسوی
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->