دستگیری دزد سپیدموی در قلب منطقه سرقت ممنوع مشهد! جزئیات تازه از قتل هولناک زن مشهدی | قاتل: برای رسیدن به هوس‌های شیطانی او را کشتم و بعد ... جان باختن یک کوهنورد بر اثر صاعقه در ارتفاعات مازندران (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) خسارت جدی سیل به مناطقی از مهدیشهر استان سمنان (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) انتقال هوایی ۲۸ مصدوم حوادث ترافیکی اربعین حسینی از ایلام به تهران (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) فرار قاتل سروش ستوده به مرز ترکیه + جزئیات قتل و بازداشت همدست قاتل از زبان مادر سروش دستگیری ۱۷ تبعه غیرمجاز افغانستانی و هلاکت یک شرور در کاشمر خراسان رضوی کلاس درس با یک دانش‌آموز در روستای مرزی دردوی خواف خراسان رضوی پیش‌بینی قیمت دلار و درهم برای روز یکشنبه (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) روایت عملکرد یک‌ساله قرارگاه اجتماعی مشهد | از ساماندهی ۱۲۰۰۰ کودک بازمانده از تحصیل تا رسیدگی به سالمندان بی‌سرپرست ثبت بیش از ۶.۷ میلیون تردد زائر اربعین در کشور | کاهش ۱۶ درصدی فوتی تصادفات (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) شنا در دریای خزر ممنوع شد (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) تاکید وزیر میراث فرهنگی بر بازتولید فرهنگ مقاومت برای نسل جدید سفر بیش از ۴۰ هزار و ۵۰۰ زائر از طریق فرودگاه‌های کشور در ایام اربعین ۱۴۰۴ درخشش تیم ملی المپیاد علوم زمین ایران در رقابت های جهانی | فاطمه هدایت کاخکی از خراسان رضوی برنز گرفت + عکس ۶۰۰ هزار دانش‌آموز در طرح ملی هوش مصنوعی ثبت نام کرده‌اند شرکت بیش از ۲۵۰ معلم در طرح شبکه ملی یادگیری فرهنگیان اهواز داغ‌ترین نقطه جهان شد (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) اعلام نتایج نهایی انتخاب رشته دانشگاه فرهنگیان تا آخر هفته (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) علیرضا کاظمی: بیش از ۶۰۰ کلاس درس تجهیز می‌شوند جابه‌جایی هوایی بیش از ۱۷۵ هزار مسافر به عتبات عالیات طی ۲۲ روز این دانه‌ها بیشتر از تخم‌مرغ پروتئین دارند خدمات‌رسانی هلال احمر به ۴ میلیون و ۴۰۰ هزار زائر اربعین (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) آیا دولت می‌تواند مشکل بنیادین صندوق‌های بازنشستگی را با ادغام حل کند؟ نظارت ویژه دامپزشکی خراسان رضوی بر سلامت غذای زائران در دهه پایانی صفر آغاز فرآیند حسابداری آب در سال آبی جدید چرا معوقات حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی در خردادماه پرداخت نشد؟ سقوط بالابر در خیابان ولیعصر؛ یک کشته و یک مصدوم بر جای گذاشت (۲۵ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رئیس سازمان محیط زیست: بحران‌های محیط زیستی با راهکارهای ضربتی برطرف نمی‌شوند

  • کد خبر: ۳۴۷۸۱۰
  • ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۰
رئیس سازمان محیط زیست: بحران‌های محیط زیستی با راهکارهای ضربتی برطرف نمی‌شوند
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: مشکلات زیست‌محیطی کنونی ناشی از سال‌ها بی‌توجهی به مقوله محیط زیست است. به همین دلیل نمی‌توانیم راهکار ضربتی و عاجل برای آن داشته باشیم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ شینا انصاری در نشست با فعالان جوان محیط زیست که در این سازمان برگزار شد با گرامیداشت یاد و خاطره حمید مرادی فعال محیط زیست استان کردستان، که در حادثه آتش‌سوزی آبیدر سنندج جان باخت، اظهار کرد: ما قدردان دغدغه‌مندی و انگیزه فعالان محیط زیست هستیم و از مشکلات و موانعی که در این مسیر برای شما به وجود آمده اطلاع داریم.

وی افزود: مشکلاتی که اکنون در حوزه محیط زیست با آن مواجه هستیم، ناشی از اقدامات و کاستی‌ها در یکی دو سال گذشته نیست بلکه ناشی از سال‌ها بی‌توجهی به مقوله محیط زیست است. بی‌توجهی که هم در رعایت موزاین محیط زیستی وجود داشته است و هم در نظام سیاستگذاری و حکمرانی با آن مواجه بودیم.

انصاری ادامه داد: تمامی این مسائل دست به دست هم داده است تا اکنون با یک بحران عمیق و چندوجهی در حوزه محیط زیست روبه رو باشیم، به همین دلیل نمی‌توانیم راهکار ضربتی و عاجل برای آن داشته باشیم بلکه باید در قالب برنامه‌های میان‌مدت و بلندمدت نسبت به حل مسئله اقدام کنیم.

معاون رئیس جمهوری تصریح کرد: اجرای قوانین و مسائل محیط زیست اغلب در اختیار سازمان حفاظت محیط زیست نیست و این سازمان در کنار سایر دستگاه‌ها وظایفی بر عهده دارد. سازمان محیط زیست در اغلب موارد تنها نهاد ناظر است، در حالی‌که سایر دستگاه‌ها تکالیف اجرایی دارند.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست تاکید کرد: مشارکت مردم محور اصلی فعالیت‌های ما خواهد بود به‌ویژه مشارکت جوانان برای ما از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

انصاری تاکید کرد: استفاده از ظرفیت زنان و بانوان و کنشگری و مطالبات آنها با توجه به اینکه اغلب فعالان حوزه محیط زیست تحصیلات مرتبط نیز دارند باید نگاهی مبتنی بر حل مساله باشد تا بتوانیم این ارتباط دوسویه را عمق ببخشیم.

وی در ادامه گفت: ما بیشتر از شما نیازمند همکاری و مشارکت جوانان و فعالان هستیم و به‌صورت ویژه از همکاری فعالان و متخصصان به‌خصوص جوانان در حوزه محیط زیست استقبال می‌کنیم.

همچنین در این نشست، محمدحسین بازگیر- مدیر کل دفتر مشارکت‌های مردمی و مسئولیت اجتماعی سازمان حفاظت محیط زیست - نیز با اشاره به لزوم راه‌اندازی پویش ملی برای پاکسازی حاشیه جاده‌ها تصریح کرد: راه‌اندازی این پویش با مشارکت انجمن‌های مردم‌نهاد می‌تواند به صورت پایلوت در چند استان اجرایی شود و نمونه موفقی از همکاری تلقی خواهد شد.

در این جلسه اعضای حاضر که به نمایندگی از استان‌های مختلف کشور حضور داشتند به بیان مشکلات و مسائل محیط زیستی در مناطق مختلف پرداختند. بحران آب، خشک شدن تالاب‌ها به‌ویژه دریاچه ارومیه، آلودگی رودخانه‌ها، تغییر کاربری اراضی، بی‌توجهی به آمایش سرزمین، ازدیاد گونه‌های اهلی مانند سگ‌ها در زیستگاه‌های انسانی و طبیعی، ایجاد بستر‌هایی برای همکاری، لزوم برنامه‌ریزی جدی برای آموزش جوامع محلی و گروه‌های پایه مانند دانش‌آموزان، اطلاع‌رسانی دقیق و سریع از مشکلات محیط زیستی استان‌های مختلف در بستر‌های رسانه‌ای سازمان، جلوگیری از پروژه‌های انتقال آب، جلوگیری از بارگذاری صنایع آب بر در فلات مرکزی و لزوم تشکیل مجمع مشورتی جوانان از جمله مسایل مطرح شده در این جلسه بود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->