آغاز فعالیت پایگاه تخصصی «اربعین نوجوانی» (۵ مرداد ۱۴۰۴) آموزش ثبت نام ارز اربعین از بانک سپه، ملی، صادرات، تجارت و بله+ زمان دریافت درباره شهید سردار دکتر فضل‌ا... نوذری جانشین عملیات قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا (ص) | او رفت تا وطن بماند روز و تاریخ دقیق اربعین ۱۴۰۴ در ایران و عراق ویژه برنامه‌های حرم مطهر امام رضا(ع) به مناسبت میلاد امام محمد باقر (ع) لزوم راه‌اندازی ۱۲۰۰ مدرسه حفظ قرآن بر اساس برنامه هفتم توسعه مسئولیت در برابر مواهب دنیوی؛ بروز زندگی ایمانی گفتگو با دکتر محمدکاظم رحمتی درباره فعالیت‌های اسلام‌شناسانه یهودیان | عبری‌زبانان شیعه‌پژوه چه می‌کنند؟ حضور قاریان ۱۴ کشور در کاروان قرآنی اربعین ۱۴۰۴ + اسامی سردار فضلی: عملیات مرصاد، جلوه‌ای از ولایت‌پذیری رزمندگان بود راه‌اندازی ستاد مرکزی دانشگاهیان در کشور عراق با همکاری وزارت علوم و ستاد اربعین غیبت دانشجویان زائر اربعین در دانشگاه علوم پزشکی تهران موجه شد ثبت رکورد تاخیر کمتر از ۸ دقیقه توسط ایران ایر در عملیات حج ۱۴۰۴ | آغاز عملیات حج عمره از اول شهریور چرا با وجود ممنوعیت پرواز چارتری، بازار سیاه بلیت اربعین داغ است؟ تخفیف ۵۰ درصدی اقامت در هتل‌ها برای زائران اربعین در مرز خسروی لزوم تبیین نسبت فناوری‌های نوین با اقامه نماز اعلام جزئیات ثبت‌نام و مقررات اربعین حسینی ۱۴۰۴ در مرز باشماق چگونه آثار مرتبط با اربعین جهانی می‌شوند؟ پیش‌بینی حضور ۴ میلیون نفر در مراسم اربعین ۱۴۰۴ سفر دریایی زائران اربعین ۱۴۰۴، جمعه آغاز می‌شود + جزئیات کامل
سرخط خبرها

لزوم راه‌اندازی ۱۲۰۰ مدرسه حفظ قرآن بر اساس برنامه هفتم توسعه

  • کد خبر: ۳۴۷۸۰۴
  • ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۵
لزوم راه‌اندازی ۱۲۰۰ مدرسه حفظ قرآن بر اساس برنامه هفتم توسعه
رئیس سازمان دارالقرآن تاکیدکرد: بر اساس برنامه هفتم، وزارت آموزش و پرورش موظف به تربیت ۱۰ میلیون حافظ جز قرآن و راه‌اندازی ۱۲۰۰ مدرسه حفظ است.

به گزارش شهرآرانیوز، دومین مراسم قرعه‌کشی تشویقی حافظان عمومی قرآن کریم عصر امروز، یکشنبه پنجم مردادماه، با حضور جمعی از مسئولان قرآنی در سالن سازمان دارالقرآن برگزار شد.

در این مراسم، حجت‌الاسلام علی تقی‌زاده، رئیس سازمان دارالقرآن، با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب اظهار داشت: رهبر انقلاب تأکید کردند که امروز درگیر یک جنگ وجودی هستیم؛ جنگی که برای دو طرف اهمیت حیاتی دارد و نمود آن را در جنگ ۱۲ روزه اخیر شاهد بودیم.

وی با بیان اینکه قیام حضرت امام (ره) یک تحول عظیم بود، افزود: در چنین شرایطی، باید با نگاهی نو و مطابق با اقتضائات روز درباره این تحولات گفت‌و‌گو و تحلیل داشته باشیم. ما پیش از رخداد طوفان الاقصی نیز برای چنین شرایطی برنامه‌ریزی کرده بودیم، اما هنوز در فضای فرهنگی و قرآنی آرایش متناسب با وضعیت جنگی را به خود نگرفته‌ایم.

تقی‌زاده با تأکید بر نقش قرآن در هدایت جامعه اسلامی گفت: در قرآن، بر جلوگیری از کتمان حقایق و رساندن پیام روشن (بلاغ مبین) تأکید شده است. در منظومه فکری رهبر انقلاب نیز، حفظ قرآن یکی از مسیر‌های مهم انس با کلام وحی معرفی شده است.

رئیس سازمان دارالقرآن ادامه داد: حفظ تخصصی، حفظ موضوعی و انس با فراز‌هایی از آیات قرآن تاکنون میلیون‌ها نفر را همراه کرده است، به‌طوری‌که بالغ بر شش میلیون نفر از مردم با این فراز‌ها آشنا شده‌اند. اگر حفظ موضوعی به حفظ ترتیبی منتهی شود، حفظ عمومی شکل می‌گیرد که معمولاً از جز سی‌ام آغاز می‌شود. در این زمینه، آموزش و پرورش نیز توفیقات خوبی کسب کرده است.

وی با اشاره به اهداف برنامه هفتم توسعه خاطرنشان کرد: بر اساس این برنامه، تا سال ۱۴۰۴ باید دو میلیون نفر حافظ جز قرآن تربیت شوند که تاکنون این هدف محقق نشده است. در همین راستا، ستاد حفظ قرآن با دبیری استاد بحرالعلوم تشکیل خواهد شد.

در ادامه این مراسم، سید میکائیل باقری، مدیر اداره کل قرآن و عترت وزارت آموزش و پرورش، با بیان عملکرد این وزارتخانه در حوزه تربیت حافظان گفت: در دوره نخست، هفت هزار نفر در آزمون‌های حفظ شرکت کردند که در این دوره این رقم به ۱۹ هزار نفر افزایش یافت و همه پذیرفته‌شدگان در سامانه جامع حافظان ثبت شده‌اند. ما کاملاً متعهد به این سامانه هستیم.

وی افزود: بر اساس برنامه هفتم، وزارت آموزش و پرورش موظف به تربیت ۱۰ میلیون حافظ جز قرآن و راه‌اندازی ۱۲۰۰ مدرسه حفظ است. در این راستا بسته‌های متنوع آموزشی از مهرماه اجرا خواهد شد.

باقری با اشاره به اقدامات انجام‌شده گفت: سال گذشته بیش از ۲۰۰ هزار کاربرگ آموزشی به کلاس‌های درس ارسال شد. همچنین جلسات کارشناسی متعددی در خصوص راه‌اندازی مدارس رسمی حفظ قرآن برگزار شده و تاکنون ۳۰۰ مدرسه حفظ تأسیس شده‌اند. با این حال، طبق تأکید وزیر آموزش و پرورش، این تعداد کافی نیست و هدف ما راه‌اندازی ۷۰۰ مرکز حفظ در بخش‌های دولتی و غیردولتی است.

وی تأکید کرد: هر مدرسه باید حداقل یک آموزگار متخصص در حوزه حفظ داشته باشد و بخشی از زنگ‌های درسی به آموزش حفظ و ثبت محفوظات اختصاص یابد. همچنین پنج استان به صورت پایلوت انتخاب شده‌اند تا موانع موجود برای همکاری مؤسسات قرآنی با مدارس رفع شود.

مدیرکل قرآن و عترت وزارت آموزش و پرورش در پایان گفت: ما با رویکردی تعاملی و تفاهمی، پای کار تربیت ده میلیون حافظ قرآن در کشور هستیم و این هدف را با جدیت دنبال خواهیم کرد.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->