نرم‌افزار هوشمند «گفت‌و‌گو با احادیث» در قم رونمایی شد برای شهید داوود شیخیان، فرمانده پدافند هوایی نیروی هوافضای سپاه پاسداران | مدافع غیور آسمان چگونه گناه به‌واسطه توبه به حسنه تبدیل می‌شود؟ دشمنی در لباس اندیشه‌ورزی | مؤلفه‌شناسی پژوهش‌های شیعه‌شناسان یهودی روایت شهرآرانیوز از تجربه‌های شنیدنی خادمان شهر مشهد که به‌زودی رهسپار نجف می‌شوند | ساده، خالص، صادق مشهد میزبان برپایی سفره حضرت رقیه(س) برگزاری مراسم چهلم شهدای جنگ ۱۲ روزه با رویکردی جدید اگر گذرنامه زیارتی تا ۵ روز صادر نشد چه کار کنیم؟ ۸۵۰ نوع نیت واقف در کشور ثبت شده است تولیت آستان قدس رضوی: خون شهدا زمینه سقوط اسرائیل را فراهم می‌کند مهلت ارسال آثار به چهاردهمین سوگواره ملی «مَحرمِ مُحَرم» تمدید شد عبدالرضا هلالی: رسالت امروز هیئات، حمایت از مردم مظلوم غزه است روضه‌های خانگی تقویت می‌شود همایش جهانی سه ساله‌های حسینی برگزار می‌شود آمار ثبت نام اربعین ۱۴۰۴ میلیونی شد | کوچکترین زائر ۱۲ روزه است شهادت جواد کریم‌کُشته، فرمانده پایگاه مقاومت بسیج در زاهدان (۶ مرداد ۱۴۰۴) ظرفیت گسترده اسکان متعلق به امامزادگان در شهر کربلا در ایام اربعین ۱۴۰۴ ایجاد «شهر خدماتی» در کاظمین برای زائران اربعین خبرنگار افتخاری نماز باشید | آغاز پویش «نماز اول وقت در طریق‌الحسین» اعمال روز سوم ماه صفر چیست؟ + نماز و دعای مختص این روز
سرخط خبرها

کتاب «علوم قرآنی» به عنوان یکی از منابع درسی حوزه‌های علمیه کشور معرفی شد

  • کد خبر: ۳۳۷۱۶۹
  • ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۵
کتاب «علوم قرآنی» به عنوان یکی از منابع درسی حوزه‌های علمیه کشور معرفی شد
کتاب «علوم قرآنی» که به همت جمعی از اساتید و محققان برجسته حوزه علمیه به رشته تالیف درآمده است، به عنوان یکی از منابع درسی حوزه علمیه کشور رونمایی و معرفی شد.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدرضا مودب، سرپرست نویسندگان کتاب علوم قرآنی در آیین رونمایی از این اثر جدید اظهارکرد: این کتاب با هدف آشنایی طلاب با مباحث مقدماتی فهم قرآن کریم، مانند اعجاز، نزول، جمع‌آوری و روش‌های تفسیر قرآن تألیف شده است و به همت ۹ نفر از اساتید و محققان برجسته حوزه علمیه، در یک فرآیند علمی مشترک تهیه شده است. شاید بتوان گفت این اثر، نخستین تلاش جدی و جمعی در حوزه علوم قرآنی است که با نگاهی به‌روز و مبتنی بر جدیدترین دیدگاه‌های علمی و تفسیری تدوین شده است.

استاد حوزه و دانشگاه، مدت زمان تدوین این اثر را حدود دو سال و نیم عنوان کرد و افزود: هر بخش از این کتاب توسط استاد متخصص همان موضوع نوشته شده و تلاش شده است تا آرای بزرگان مانند علامه طباطبایی نیز در آن لحاظ شود. اگرچه هیچ کتابی بی‌نیاز از اصلاح نیست، اما امیدواریم در فرآیند تدریس و بازخوانی، نسخه‌های بعدی نیز ارتقا یابد.

همچنین حجت الاسلام فرهاد عباسی، معاون پژوهش حوزه‌های علمیه و مسئول مرکز تدوین این اثر، درباره اهمیت این کتاب گفت: این کتاب به عنوان منبع رسمی درس «علوم قرآنی» با ۳۲ ساعت آموزشی در برنامه درسی همه حوزه‌های علمیه کشور گنجانده خواهد شد.

وی ادامه داد: از ویژگی‌های برجسته آن می‌توان به کار جمعی، جامعیت علمی، و تدوین بر اساس روش‌های نوین آموزشی اشاره کرد. همچنین این اثر در پاسخ‌گویی به شبهات و استفاده از تازه‌ترین یافته‌های علمی، رویکردی نوآورانه دارد.

این کتاب قرار است در بیش از ۴۰۰ مدرسه علمیه کشور به عنوان منبع درسی تدریس شود و گامی نو در مسیر آموزش اصولی و روشمند علوم قرآنی به شمار می‌آید.

منبع: ایکنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->