پژمانفر خبر داد: وعده فراجا برای راه‌اندازی سرویس برخط معاملات خودرو تا پایان مرداد قالیباف: در سفر به ژنو انجام وظایف سازمان ملل در برخورد با جنایات رژیم صهیونی علیه ایران و غزه را مطالبه می‌کنیم هشدار عراقچی به آمریکایی‌ها: تجاوز تکرار شود قاطع‌تر پاسخ می‌هیم شبکه ۷ اسرائیل: آذربایجان به پیمان ابراهیم خواهد پیوست نماینده ویژه سازمان ملل حملات رژیم صهیونیستی به سوریه را محکوم کرد (۶مرداد۱۴۰۴) اولتیماتوم ترامپ برای پایان جنگ روسیه کاهش یافت ایران: با هرگونه تلاشی برای تضعیف حاکمیت ملی سوریه مخالفت می‌کنیم نامه آیت‌الله نوری‌همدانی به دست رهبر کاتولیک‌های جهان رسید ۶ نظامی صهیونیست در یک حادثه امنیتی در غزه زخمی شدند (۶ مرداد ۱۴۰۴) قطع بی ضابطه برق صدای نماینده مجلس را هم درآورد: تا تحقق کامل عدالت در توزیع برق دست از پیگیری نخواهم کشید وزیر کشور با خانواده شهیدان شادمانی، ربانی و محرابی دیدار کرد محور‌های رایزنی پوتین و نتانیاهو ترامپ: ایران در حال ارسال نشانه‌های بد و زننده‌ای است قالیباف راهی ژنو شد (۶ مرداد ۱۴۰۴) پوتین و ترامپ دیدار می‌کنند؟ پزشکیان: به بهبود روابط با کشور‌های همسایه و منطقه نیاز داریم نماینده روسیه در وین: آمریکا حرف‌های بیهوده درباره غنی‌سازی صفر ایران را کنار بگذارد ترامپ با ابراز ناامیدی از پوتین از نتانیاهو خواست رویکردش در غزه را تغییر دهد عارف: سالمندان و بازنشستگان سرمایه‌های ملی و ارزشمند کشور هستند سخنگوی دولت: چهارشنبه (۸ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل نیست| مانعی برای آزادی بیان در لایحه دولت برای فضای مجازی وجود ندارد حماس داشتن اردوگاه آموزش نظامی در لبنان را رد کرد توافق کامبوج و تایلند بر سر آتش‌بس فوری آیت‌الله علم‌الهدی: هیچ لباسی بالاتر از خدمت و نوکری در دستگاه امام حسین (ع) نیست ادارات و دستگاه‌های دولتی کدام استان‌ها سه شنبه و چهارشنبه (۷ و ۸ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل است؟ ۱۰ شهید و ۴۰ زخمی در بمباران دو منطقه در غرب خان یونس جلسه مشترک رئیس جمهور و کمیسیون امنیت ملی مجلس برگزار شد ویدئو | ماجرای ترور سردار شادمانی در تعقیب و گریز مسلحانه با عوامل اسرائیل از زبان دختر ایشان
سرخط خبرها

پزشکیان: به بهبود روابط با کشور‌های همسایه و منطقه نیاز داریم

  • کد خبر: ۳۴۸۱۰۷
  • ۰۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۵۶
پزشکیان: به بهبود روابط با کشور‌های همسایه و منطقه نیاز داریم
رئیس جمهور در دیدار اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: اگر روابط همسایگی را تقویت کنیم تحریم‌ها بی‌اثر خواهند شد. امروز بیش از همیشه به بهبود روابط با کشور‌های همسایه و منطقه نیاز داریم.

به گزارش شهرآرانیوز، مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور صبح امروز دوشنبه ۶ مرداد، در دیدار اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه دولت بخش قابل توجهی از تلاش خود را بر رفع مشکلات داخلی متمرکز کرده است، اظهار داشت: با ناترازی‌های متنوع از جمله در حوزه‌های آب، برق، گاز و مسئله معیشت مردم مواجه هستیم که تلاش می‌کنیم با کمترین مشکل آنها را مدیریت کنیم.

رئیس جمهور با تأکید بر اینکه همراهی و حمایت مردم مهم‌ترین سرمایه و پشتیبان دولت و حاکمیت است، افزود: مردم در دوران جنگ تحمیلی ۱۲ روزه بار دیگر برادری خود را در عالی‌ترین سطح اثبات کردند و ما باید تا آنجایی که توان داریم در خدمت آنها باشیم؛ اگر مردم را داشته باشیم هیچ قدرتی نمی‌تواند ایران را زمین‌گیر کند.

پزشکیان با اشاره به اقدامات در حال انجام برای اجرای طرح محله‌محوری، تصریح کرد: با همکاری همه ارکان نظام در تلاش هستیم تا مساجد، سمن‌ها، پایگاه‌های بسیج، مراکز هلال احمر و همه تشکیلات حاکمیتی و تشکل‌های مردمی دیگر را در راستای طرح محله‌محوری فعال کنیم. در قالب این طرح قطعاً تأمین نیاز‌های جامعه در زمینه معیشت، بهداشت، آموزش، مسکن، امنیت، دفاع و ... به شکل بهتری انجام خواهد شد.

رئیس جمهور با بیان اینکه به طور همزمان طرح جامع محله‌محوری نیز در حال نهایی شدن است، گفت: ۸۰ هزار مسجد در کشور داریم و اگر فقط همین مساجد به طور مؤثر در طرح محله‌محوری فعال شوند و هر مسجد متولی رسیدگی به هزار نفر شود، آن وقت خواهیم دید که چقدر راحت‌تر مشکلات حل و نیاز‌ها تأمین می‌شود.

پزشکیان در ادامه با اشاره به اقدام رژیم صهیونیستی در حمله به جلسه‌ای که سران قوا و مسئولان ارشد لشکری و کشوری در آن حضور داشتند، با بیان اینکه اگر این حمله به نتیجه رسیده بود کشور در عرصه مدیریت با مشکل جدی مواجه می‌شد، خاطرنشان کرد: این اتفاق باعث شد بیش از همیشه به این فکر بیفتیم که تا حد امکان قدرت و مسئولیت‌ها توزیع شوند تا اگر خدایی ناکرده مشکلی برای مسئولان کشور بوجود آمد، اداره امور مختل نشود.

رئیس جمهور اضافه کرد: دشمن تصور می‌کرد در اثر حملاتش در تأمین نیاز‌ها از جمله آب، برق و نان اختلال ایجاد خواهد شد و مردم به خیابان خواهند آمد، اما تفویض اختیار به استانداران، مانع از تحقق نیت دشمن شد. واگذاری مسئولیت‌ها و اختیارات در چارچوب پیشبرد سیاست‌های کلان نظام و با نظارت عالی دولت بر عملکرد‌ها دنبال خواهد شد.

پزشکیان در ادامه با بیان اینکه واگذاری اختیارات به خصوص در مناطق مرزی باعث ایجاد انگیزه نزد مسئولان برای گسترش تعامل با کشور‌های همسایه خواهد شد، اظهار داشت: اگر روابط همسایگی را تقویت کنیم تحریم‌ها بی‌اثر خواهند شد. امروز بیش از همیشه به بهبود روابط با کشور‌های همسایه و منطقه نیاز داریم.

رئیس جمهور افزود: همه کشور‌های همسایه از پاکستان و افغانستان و ترکمنستان تا آذربایجان، ارمنستان، ترکیه و عراق و همسایگان جنوبی ظرفیت‌های بسیار خوبی برای تعامل دارند که باید بیش از پیش برای فعال کردن آنها در راستای تأمین منافع متقابل تلاش کنیم.

منبع: تسنیم 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->