۱۴ نفر در بورس، به پرداخت ۲۲۰۰ میلیارد ریال جزای نقدی محکوم شدند | شگرد متهمان چه بود؟ سقف قیمت برای واردات خودرو صفر برداشته شد؟ وزیر اقتصاد: نگفتم کف دلار ۷۳هزار تومان است قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۳ دی ۱۴۰۳) | تیگو ۸ پرومکس ۳۵ میلیون تومان ریخت صنعتگران در انتظار جبران خسارت قطع انرژی براساس قانون بهبود فضای کسب و کار افت قیمت خودرو‌های داخلی ادامه یافت (۳ دی ۱۴۰۳) | ساینا دوگانه‌سوز ۵۴۰ میلیون تومان شد لیست محصولات ممنوعه برای صادرات در سال ۱۴۰۴ اعلام شد آغاز عرضه دلار و درهم در دبی و تهران | شروع قدرتمند بازارساز (۳ دی ۱۴۰۳) سودای بورس برای فتح قله جدید | گزارش وضعیت بازار سهام (۳ دی ۱۴۰۳) دلیل ناترازی انرژی در کشور چیست؟ | گاز به نیروگاه‌ها نمی‌رسد علت قطعی‌های نامنظم برق در مشهد چیست؟ | چرا برق برخی مناطق اصلاً قطع نمی‌شود؟ افزایش نرخ طلا و سکه در مشهد (۳ دی ۱۴۰۳) | نیم‌سکه یک میلیون تومان گران شد! زمان ثبت سفارش خرید عرضه اولیه امروز مشخص شد (۳ دی ۱۴۰۳) | حداکثر ۴ میلیون ریال برای خرید عرضه اولیه دزاگرس نیاز است قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۳ دی ۱۴۰۳) | جهش دلار به کانال ۷۷ هزار تومان ویدئو | وزیر اقتصاد قیمت دلار را مشخص کرد سهام اولین شرکت دانش‌بنیان شنبه آینده (۸ دی ۱۴۰۳) عرضه اولیه می‌شود | چقدر نقدینگی کنار بگذاریم؟ حراج سکه ضرب ۱۴۰۳ مرکز مبادله امروز برگزار می‌شود (۳ دی ۱۴۰۳) صدور ۹ هزار میلیارد تومان برگه تشخیص مالیاتی برای تراکنش‌های بانکی مشکوک فروش ۸ محصول ایران خودرو ویژه دی ماه ۱۴۰۳ + جزئیات قیمت میوه و صیفی‌جات (۳ دی ۱۴۰۳) | سیب امروز در مشهد چند؟ نرخ تورم آذر ۱۴۰۳ اعلام شد | کاهش نرخ تورم سالانه برای خانوار‌های ایرانی آغاز فروش خودرو لاماری ایما از ظهر امروز (۳ دی ۱۴۰۳) + شرایط پیش بینی قیمت طلا و سکه (دوشنبه ۳ دی ۱۴۰۳) پیش بینی بورس (دوشنبه ۳ دی ۱۴۰۳)| قله نوردی شاخص بورس ادامه دارد؟ تکذیب گمانه‌زنی‌های افزایش قیمت بنزین (۲ دی ۱۴۰۳) برای خرید آهن‌آلات در مشهد چه باید کرد؟ انبوه‌سازان لاکچری‌ساز بلای جان بازار مسکن ماجرای برنج‌های وارداتی آلوده چیست؟ نقد‌های مردمی به عرضه روغن‌موتور‌های بی‌کیفیت در مشهد
سرخط خبرها

تولیدکنندگان ماسک مکلف به اعلام موجودی تولیدات خود شدند

  • کد خبر: ۳۴۸۳۷
  • ۲۸ تير ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۹
تولیدکنندگان ماسک مکلف به اعلام موجودی تولیدات خود شدند
دبیر کارگروه مقابله با کرونا وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: بر اساس تمهیدات در نظر گرفته شده از سوی وزارت صمت، تولید و توزیع مواد اولیه ماسک از ابتدا تا مرحله تحویل پارچه به واحد‌های تولیدی ماسک، به صورت الکترونیکی بوده و در سامانه جامع تجارت ثبت می‌گردد.
به گزارش شهرآرانیوز، جمشید گلپور، دبیر کارگروه مقابله با کرونا وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: به هیچ وجه کمبودی در تولید ماسک در کشور وجود ندارد، وزارت صنعت، معدن و تجارت آمادگی دارد تا به هر میزان ماسک که در هر نقطه کشور که وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کند، توزیع انجام دهد؛ پس علاوه بر اینکه تولید ماسک در کشور به اندازه کافی در حال انجام است، برخی از واحد‌های تولیدی حتی درخواست صادرات ماسک دارند که البته تا این لحظه مورد موافقت قرار نگرفته است.

وی افزود: بر اساس تمهیدات در نظر گرفته شده از سوی وزارت صمت، تولید و توزیع مواد اولیه ماسک از ابتدا تا مرحله تحویل پارچه به واحد‌های تولیدی ماسک، به صورت الکترونیکی بوده و در سامانه جامع تجارت ثبت می‌گردد.


به گفته گلپور، علاوه بر این، تمامی واحد‌های تولیدکننده ماسک مکلف هستند تا موجودی ماسک تولیدی خود را در سامانه جامع انبار‌ها اعلام کرده و به موازات آن، با هر گونه احتکار، اختفا و عرضه خارج از شبکه نیز برخورد می‌شود.

وی اظهار داشت: به موازات این اقدامات، تنوع‌بخشی به پارچه مورد نیاز واحد‌های تولیدی نیز با نظارت سازمان غذا و دارو در دستور کار قرار دارد و در عین حال، وزارت صمت پیشتر اعلام کرده که تولید ماسک نیاز به اخذ هیچ‌گونه مجوزی از این وزارتخانه ندارد و تنها پارچه مورد استفاده آن، باید تائیدیه وزارت بهداشت را داشته باشد.


دبیر کارگروه مقابله با کرونای وزارت صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: بنا بر آمار دریافتی از واحد‌های تولیدی، در حال حاضر روزانه شش تا هفت میلیون عدد ماسک سه‌لایه و ۵۰۰ هزار ماسک N ۹۵ به صورت صنعتی و ۳.۵ تا ۴ میلیون ماسک به صورت کارگاهی در سراسر کشور تولید می‌شود و هیچ‌گونه نگرانی از بابت تأمین ماسک مورد نیاز کادر درمانی و مردم در ایام پیش رو وجود ندارد؛ ضمن اینکه ظرفیت تولیدی ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، کارگاه‌های صنفی و نیرو‌های جهادی نیز به این ظرفیت اضافه خواهد شد.

وی تصریح کرد: تولیدکنندگان آمادگی دارند ظرفیت تولید ماسک را به دو برابر میزان فعلی افزایش دهند.


وی اظهار داشت: همچنین بر اساس تمهیدات وزارت صنعت، معدن و تجارت، شبکه توزیع ماسک کاملاً تحت نظارت بازرسان قرار داشته و تحویل مواد اولیه به تولیدکنندگان ماسک به گونه‌ای تنظیم شده تا واحد‌های تولیدی به ازای ارائه مستندات آمار تولید و توزیع محصولات خود، بتوانند از مواد اولیه شرکت‌های تأمین‌کننده مواد اولیه برخوردار شوند.

به گفته گلپور، بر این اساس، تحویل مواد اولیه به واحد‌های تولیدکننده ماسک، منوط به تحویل تولیدات در شبکه تعیین شده از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است که شامل داروخانه‌ها، سوپرمارکت‌ها و فروشگاه‌های زنجیره‌ای و نیز ایستگاه‌های مترو است.

وی تصریح کرد: همانگونه که وزارت صمت دیروز در اطلاعیه خود اعلام کرد هم اکنون ۱۸ میلیون قطعه ماسک طبی در انبار‌ها موجود است و وزارت صمت آمادگی دارد این ماسک‌ها را با نظر وزارت بهداشت توزیع کند.

منبع: مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->